גן חיות פרטי לגמרי...

מיה30

New member
גן חיות פרטי לגמרי... ../images/Emo15.gif ../images/Emo19.gif

טוב, אז אחרי שעברנו את היומולדת {די בשקט, אגב} החלטנו להפתיע אותו עם מה שהוא הכי הכי הכי רצה בזמן האחרון וכמובן הדחקתי אך...מי אני שאמנע מהילד... ובכן, נחשו מה רצה הבחור {5}????? טוב אז ככה....הוא רצה חיות כן כן חיות לא חיה אחת, אלא כמה... והנה כמה דוגמאות: קרנף, סנאי, ג´ירפה אבל אני הסכמתי לו להכניס הביתה רק פיל והוא מה לעשות, פיל לא ממש רצה.... אז החלטנו בעלי ואני להפתיע את הילד ב- חיה משהו לא ממש פרקטי אך חביב למדי שמרנו את העניין בסוד {וזו היתה מסימה קשה בפני עצמה} ביום היומולדת הלכו הילד והאב לחנות חיות ורכשו.....צמד תוכונים חביבים למראה, כמובן שהילד בחר {אחד ירקרק והשני תכלת} ואפילו שמות העניק להם...באגי ו-שלוק {שכמובן השתנו מידי יום} הגיעו הביתה שמחים וטובי לב ישר הנכס רץ לטלפון כדי להזמין את כל בני דודיו כדי שיבואו לחזות בפלא ובכן הבית היה כמקרחה ילדים הגיעו בכל מיני שעות משונות והבן שלי ....בעננים... יש לציין שגם הקטן היה ממש מבסוט מהעניין וקבלת הפנים שהוא עשה לתוכונים היתה....להפוך את הכלוב על פיו וכך במעוננו שמחה וששון למחרת בבוקר אני יורדת עם הצאצאים ממהרת כולי לעבודה והגדול כהרגלו חולמני משהו...אומר לי.... אמא עכשיו אני רוצה גם אוגרים. בום! הרג אותי מה זה אוגרים???? מה עכשיו???? מה אתה רוצה לפתוח לנו גן חיות בבית???!!! טוב...הוא ירד מהנושא {אחרי שראה את התגובה שלי} ועכשיו החלטנו להעביר את התוכונים דירה, לסבתא שם יש חצר ואפשר לתלות אותם בחוץ באויר הצח ושלא ילכלכוווווווווו לי את הבית בוא רגע ....ב-שששששש..... אם גורלם של התוכונים דומה לגורל הדגים שהיו ברשותינו עד לא מזמן...אז....לא נשאר להם עוד הרבה זמן....ששששששש יאללה ....רק בשמחות... מיה30 {מנקה בגן חיות}

מיושששששש ../images/Emo24.gif

אני כל כך אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת.. את מספרת דברים טריויאליים בצורה כל כך משעשעת. כמה צחקתי כשקראתי...יא אללה.. חמודה את, בחיי. רקדנית (התגלגלה מצחוק, בחיי)

אמיר.

New member
דודי שמחה - מכירה ????

זו רק ההתחלה. לכן אצלי יש כלל - חיות ? רק על הצלחת !!!! ------ כאשר קראתי את הכותרת שלך חשבתי על גן חיות כמו שיש לי בבית. ארבע חיות הקודש...

מיה30

New member
אמיררררר......

הפרטי - זה לא גן חיות.... אצלי זה ג´ונגלללללללל וחוץ מזה.... ילדים זה שמחה... ילדים זו ברכה....

עופריקו

New member
מיה חחחחח.....

אהבתי את גן החיות שלך... אני לעומתכם תמיד יש איזה שהיא חיה או 4-5 בבית ... ומה לעשות אפילו הגדולה משוחחת איתם ומגדלת אותם . חיות הם חוויה לילדים ,כלב או חתול בבית (או שניהם במקרה שלנו )הם חלק מהחיים... בכל זאת בהצלחה עם התוכונים.. עופר מחייך בהנאה

למעלה