גן טרום חובה מוסיקלי

גן טרום חובה מוסיקלי

שלום חדשה כאן ומקווה לקבל מענה... אני מתלבטת האם לרשום את בני לגן סיגלית שהוא גן מוסיקלי ברחוב ההגנה. מדובר בתשלום נוסף על העשרה של שעה של מוסיקה ביום. האם שווה או מיותר? האם הגן טוב? תודה רבה !

אורora

New member
הבת שלי בגן מוסיקלי

(לא זה שהזכרת). ישנם בגן כפול שיעורי מוזיקה מאשר בגן רגיל ( לדעתי 5 פעמים בשבוע ). ויש עלות נוספת לזה (לדעתי 50 שח לחודש פלוס מינוס). הם גם הולכים לאיזה קונצרט ועוד משהו בסיגנון במשך השנה. לדעתי זה מאוד לא משמעותי. משמעותי זה איך הגן ואיך הגננת. תוספת המוסיקה היא חביבה אם הגן טוב. ( הגן שלנו מצויין)

למיטב ידיעתי הגן טוב

יחד עם זאת אני מהאסכולה שאינה רואה חשיבות מהותית במסגרות כאלו בגיל הרך. הגן הטוב באמת הוא אלונים (יול"א).

ATAF151

New member
הבעיה שאלונים הוא יול"א

אלונים הוא יול"א ולילדים הקטנים יותר טוב לבוא הביתה בשעה 13:20 ולא רק ב 16:30.

תודה לעונות ועונים

אולי יש לכן המלצה על גן עריה לטרום חובה באזור קרן היסוד? גן אשל?

lulyK

New member
אני יכולה להמליץ על הטרום חובה של הדמוקרטי.

מסגרת פשוט מופלאה. אין לי מילים (השנה צריך לנסוע עד גבעת ח"ן אבל כנראה שבשנה הבאה הגן והבי"ס יהיו במרכז העיר. אני מקווה לפחות).

lulyK

New member
שאלה טובה.

יש דיבור על מבנה מסויים במרכז העיר, אבל אני לא בטוחה שכדאי לציין את זה לפני שהעסק סגור.

ATAF151

New member
האם משרד החינוך כבר משתתף במימון?

או ששכר הלימוד הוא עדיין 1500 ש"ח לחודש?

rnati

New member
למיטב ידיעתי עדיין 1500

אבל גן יול"א עולה 1600... אני הבנתי שלא בטוח שהם יפתחו שנה הבאה בגלל בעית המקום

ATAF151

New member
בית הספר יסגר גם כן?

האם בית הספר הדמוקרטי כולו עומד בפני סגירה, או רק מדברים על ביטול הגן? לגבי הגן, למיטב ידיעתי 1500 זה עד השעה 13:00 בלבד ולא עד אחר הצהריים כמו ביול"א. ואגב, הגיע הזמן שהם יעדכנו את אתר האינטרנט שלהם.

למעלה