גן ילדים שונה...

גן ילדים שונה...

שאלה להורים מה דעתכם על גן ילדים שונה... גן שבו משלבים חינוך רגיל כמו בכל גן, עם בעלי חיים ידוע שילד שגודל (בצורה נכונה כמובן) עם בעלי חיים, לומד מה זה אחריות איך לטפל בחיות, לומד להיות עדין איתם וכמובן לומד לא לפחד מהם מחיות שונות ניתן ללמוד עוד הרבה דברים שונים לצערי אין לי עדיין את ההשכלה הנדרשת בעניין ולכן גם לא אוכל לפרט יותר, לגבי היתרונות של בעלי החיים כלפי הילדים. אבל הילדים יותר רגועים בסביבת בעלי החיים הם משרים עליהם ביטחון מעניקים להם אינסוף אהבה ותורמים להתפתחות הילדים בעלי החיים שאני מדברת עליהם הם כלבים, ארנבות ותוכים האם אתם כהורים הייתם שולחים את ילדכם לגן כזה? ברור לכם, שהחיות מחוסנות, ונקיות. כך שאין חשש למחלות. לגבי נושא הנשיכות, שאני יודעת כי הוא עלול להרתיע, ידוע כי הארנבות לא נושכות הכלבים כמובן מאולפים כך שאין סיבה לדאגה מה דעתכם על העניין? אגב, אם ידוע למישהו מכם על גן כזה, אשמח לשמוע אני פשוט מעולם לא שמעתי על דבר כזה נכון שיש גנים שמחזיקים איזה ארנב או שתיים ויש גנים שמביאים אליהם חבר´ה שמביאים בעלי חיים ומעבירים פעילות לילדים אבל אני מדברת על "לגדול ולהתחנך עם בעלי החיים" תודה

לי28

New member
ילדים וחיות....

אני בעד חינוך ילדים בשילוב עם בעלי חיים, לי בבית יותר נכון בגינה יש כלבים, תוכים, שרקנים, דגים, חתולים, צב ועוד חיות מזדמנות ושני ילדים בני ה4.5 ובת ה3 נהנים מכל רגע ורגע איתם ולומדים את אהבת החי. בגני ילדים בקיבוצים, הילדים גדלים עם בעלי חיים, מבקרים רבות ברפת, לול, פינת החי ועוד... כמו כן ישנם דרכי טיפול בילדים אשר עברו מראים סימני מצוקה או טראומה בעזרת בעלי חיים...

גלי 2

New member
לא שמעתי על גן כזה

אבל אם היה דבר כזה הייתי שוקלת לשלוח את הילדות. נשמע מקסים ואני בעד לחשוף ילדים לחיות כמה שיותר. לי יש רק כלבה והבנות שלי רק בנות 4 חודשים ככה שאין עדיין קשר בניהן אבל בעתיד אני מקוה שהן ישחקו יחד. רעיון יפה! גלי

למעלה