גן ניצן או גן פרג רעננה

שרהלה123

New member
גן ניצן או גן פרג רעננה

הבת שלי בשנה הבאה צריכה לבחור גם טרום טרום ברעננה.
האפשרויות הן ניצן או פרג- יש למישהו אינפורמציה לשתף בנושא?

קסטנרית

New member
שרהלה נסי לשאול שאלתך בפייסבוק בקבוצה:

"מאמא מרעננה".
ותשובותיי: גן פרג מכירה מנסיון, לצערי זהו גן מאוד לא מוצלח, רבות הבעיות בו ובגנן שמנהל את הגן, אין זה המקום לפרט אם תרצי במסר.
את גן ניצן מכירה מנסיון של חברה. גננת ותיקה שנחשבת "קשוחה". מעניין שהפכו אותו לטרום-טרום כי הוא תמיד היה חובה. לא יודעת אם הקשיחות של הגננת תהיה טובה במפגש עם ילדים כל כך קטנים.
יש בעיה קשה מאוד! של גני עירייה יול"א במרכז העיר. מחוץ למרכז העיר יש מלא גני ילדים חצי ריקים. אך במרכז העיר, היכן שנמצאות המשפחות הצעירות - ממש כלום.
אם את עם רכב הייתי שוקלת לרשום לגן אשל שנחשב מעולה, אבל הוא רק לשנה אחת ויש לו ביקוש רב, או לגן הרדוף ששם הגננת התחלפה השנה ויש גננת חדשה טובה מאוד. בגן הרדוף יש מעט מאוד ילדים זה לטובתך. שניהם אגב גנים רגילים לא יול"א. תבררי עם האמהות, חלקן נעזרות בצהרון וגם אולי תוכלי למצוא סידור לשנת לימודים אחת...
בשנה הבאה מקווה שיפתחו עוד אפשרויות בפניך (למשל גן אלונים), או שתרשמי לגן ילדים רגיל (דקלים, חמניה) ותעזרי בצהרון.

שרהלה123

New member
מבאס אבל תודה..

באמת תודה על התשובה המעמיקה למרות שמתסכלת. בהחלט נשקול את הדברים..

קסטנרית

New member
אני רואה מחברותיי שיש ביקוש גדול לטרום-טרום

באזור שלנו.
בשנה שעברה העירייה פתחה את גן סיגלית לטרום-טרום כי הם ראו שיש ביקוש, ייתכן וגם השנה תהיינה הפתעות טובות. את צריכה להירשם, תמיד תוכלו לעבור גן ברגע האחרון לפי הגנים שהעירייה תפתח. כשמגיעים השיבוצים לקבל החלטה ולקבוע פגישה בעירייה כדי שיתנו לך את התמונה המלאה של הגנים האקטואליים.
כשנפגשים בעירייה פתאום מגלים שתמונת גני הילדים שונה מכפי שפורסמה... אבל כל זאת אחרי השיבוץ.
בהצלחה!!!

שרהלה123

New member
סיגלית כרגע פתוח רק לטרום חובה

אבדוק באמת אחרי השיבוץ. שוב תודה על כל הטיפים..

שרהלה123

New member
קסטנרית- שיחה אפשרית?

היי, אם לא אכפת לך לשתף בנושא גן פרג אשמח לשוחח (כתבת שיש לך ניסיון לא טוב אבל זה לא לצ'ט). הנייד שלי הוא 0508500647

למעלה