גן עדן אבוד

GrandPrix2006

New member
גן עדן אבוד

הפרק היומי, שבסיום הצילומים המפיקים הודיעו לג'ון ריס דיויס שבפרק הבא ("יציאת מצרים" - סיפור מפי ג'ון ריס דיויס) הם הורגים אותו. הנה 100 טעויות שנמצאו בפרק היומי (גלגלו לסוף הדף). ולמקרה שזה לא הספיק, הנה עוד כמה. הפרק הזה היה כל כך גרוע ועלוב כך שאותו מייק טרומן שכתב על מאה הטעויות בפרק, אמר שלאחר שהודיעו לריס-דיויס שהוא מפוטר מיד בתום הצילומים - אם היה ריס דיויס הוא לא היה יודע אם לבכות או לרקוד מרוב אושר. הסדרה באופן רשמי מתה.

CoolBoy16

New member
חאלס כמה אפשר לבכות?

שום סדרה לא מתה הפרקים רק נהיים יותר טובים..אני ממש אוהב את הפרק הזה אגב זה שכתב את הטעויות יש לו שגיאות כתיב ואני חייב להגיד משהו...די להתלונן רק רק מרפרוף בטעויות שהוא כתב רואים כמה שהוא מנסה לשנוא את הפרק הזה....אם לא תתרכזו כל פעם בלמה הפרק הזה הוא הכי גרוע בסליידרס תהנו מהם הרבה יותר..אז מה אם יש טעויות בפרקים

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif בהודעה הראשית../images/Emo122.gif

יציאת מצרים לא היה אתמול

Fairywitch

New member
וואו, כמה טעויות../images/Emo2.gif

הפרק באמת היה הזוי וחסר הגיון- אבל פחות גרוע מפרקים אחרים.

Fairywitch

New member
אגב- טעות 84, מישהו מבין? (ציטוט:)

"By the way, loved the Saran Wrap effect. מה זה אומר?

Fairywitch

New member
טוב, קראתי הכל, ואני חוזרת בי-

זה באמת פרק זוועתי. בעיקר השאלה הזאת: Why is this an episode of Sliders? What exactly is interesting about this world? Aside from a rumored American/Canadian border dispute, there's nothing in this episode.

Height Down

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gifכלומר,

הפיצוץ [או מה שזה לא היה] שגרם למפלצת, והמפלצת עצמה, קיימים גם בעולם שממנו הגולשים באים? וCoolBoy16 צודק. אם לא הייתם מתרכזים כ"כ בלמה אתם לא אוהבים את הפרק, ומה לא טוב בו, הייתם נהנים יותר. אפילו Fairywitch אמרה שהפרק לא היה כ"כ גרוע לפני שהיא קראה את כל הטעויות.

Fairywitch

New member
נכון, אבל זה העניין-

שאם קצת חושבים על זה יותר- זה פרק גרוע. כל הכייף עד עכשיו היה בפרקים שגרמו לך לחשוב, והיו עשויים היטב. בחלק מהטעויות הבחנתי ישר כשצפיתי, אבל חשבתי שנדמה לי. הקריאה של הטעויות הממש-מביכות האלה הבהירה לי שלא טעיתי וזה באמת היה גרוע. מה למשל ראיתי מייד? את פח הדלק שפתאום הופיע לייד השריף, את האנימציה הגרועה להחריד כשהתולעת אוכלת את השריף, את העובדה שלא ברור למה הבחורה בדלפק הכניסה אומרת לפרופ' שהם שמחים לראות אותו, את העובדה שאף אחד מחוץ לעיירה לא עלה עליהם... והיה עוד משהו שכבר שכחתי
לגבי המשפט שציטטתי: Why is this an episode of Sliders? What exactly is interesting about this world? Aside from a rumored American/Canadian border dispute, there's nothing in this episode הכוונה היא שהפרק הזה לא נותן לנו כלום- כל הרעיון בסדרה היה התפתחות של יקומים דומים לשלנו שמשהו בהיסטוריה יצר אותם אחרת. מה קרה בפרק הזה? ז"א- מחוץ לעיירה הזאת? הפרק הזה מיותר לגמרי ולא נותן לנו כלום, ולא שייך לסדרה בכלל, או לרעיון שלה.

CoolBoy16

New member
מצטער אבל כל הטעויות האלה ממש

דביליות לדעתי....מכל הטעויות שהיו בפרקים דווקא אליו אתם נטפלים? בכל מקרה...אם את נהנת דווקא מלמה פרקים עשויים בצורה גרועה ולא קשורים לגולשים בזמן אז מזל שלא פספסת את הפרק...אבל בתור אנשים שאוהבים את הסדרה אני לא מבין איך כמעט כל שרשור של פרק פה מלא בתלונות סבבה את צודקת הפרק הזה לא מציג בדיוק את הרעיון של הסדרה כמו שאר הפרקים...אז מה? שינוי מרענן לעומת כל העולמות שבכל אחד היתה איזה מלחמה שהסתיימה שונה...אפשר להנות גם מפרק כזה שלדעתי היה יותר טוב

Fairywitch

New member
הקטע הוא שפה היו המון המון טעויות.

והן בכלל לא דביליות- רובן נכונות, חייבים להודות בזה. אגב, לי הפריעו גם טעויות בפרקים אחרים, כמו הפרק שבו העולם הלך הפוך, עם השעון ההפוך וכל זה. אבל הפרק ההוא עוד איכשהו היה טוב והיה קשור. בכל אופן, לא מצאתי רשימה מסודרת של טעויות בפרקים אחרים- דווקא אשמח לקרוא. לא כדי לקטול בהכרח, אלא כי זה גם מעניין, ולפעמים גם משעשע.

nick at noon

New member
לא הייתי צריך לקרוא על הטעויות

ברגע שראיתי את ההתחלה של הפרק נזכרתי שזה פרק גרוע. מה לעשות, גולשים בזמן היא סדרה שלא חפה מפרקים גרועים. מפלצת באדמה שהאנשים מאכילים אותה כדי שישארו צעירים. זה רעיון שאפילו ביצוע מעולה לא היה מציל. ולא היה כאן ביצוע טוב.

למעלה