גן עדן למה את לא חוזרת אליי?

batelav

New member
לא נורא

אני מתפלא שלא מופיע כי אצלי מופיעה ההודעה .אני אקצר, שלאת מה שלומנו אז שלומנו טוב מיום ליום ברוך השם עמית התחיל לפני חודשיים בזמן המלחמה לזחול זחון וכעבור ימים ספורים עמד על שש וזוחל במרץ אם כי אני מודאגת לגבי העמידה הוא עדיין לא עומד רק פה ושם שאני מרימה אותו אז הוא מנסה לעמוד על הברכיים שלי ומעבר לזה פיספסנו את התור לדר' בור {15.8}והתור החדש רק ב20.9 ועד אז אני מתכוונת להיות עם הנעליים לפחות 19-20 שעות ביממה{תיזכורת:עמית עבר ניתוח ברגל שמאל ב-27.4 גובס למשך חודש וחצי ואחכ" מתחילת חודש יולי עם הנעליים כל היום לפי השיטה הוא אמור להיות איתם 3 חודשיים אך דר' בור עשה "הנחה" לחודשיים אבל פיספסנו את התור ובלי אישור ממנו אני לא מורידה רק לשינה. אז ככה שיצא לטובה ואנחנו איתם כבר 3.5 חודשיים עמית מסתדר ברוך השם יפה לא מתנגד להם והתרגל וסופ סוף יש רגיעה ונחת בבית{כי הוא היה ילד מאוד מאוד בכיין..{בלשון המעטה}. שאלה לי אלייך כי אני יודעת שיש לך המון מידע ונסיון אני חושבת להשאיר את הנעליים עד שהוא יעמוד מה דעתך?

היי....

ראשית, מתנצלת שוב אם לא התייחסתי, בטח באחת מהפעמים הרבות שלא הייתי מפוקסת, חלפתי על מה שכתבתם.... אם לא אכפת לכם, אפילו שזה לא נורא, תכתבו שוב ואענה ברצון.... לגבי שאלתך... כן, אומנם יש לי הרבה ניסיון כי הבן שלי הוא בין הגדולים בפורום,,, למרות שאני יודעת שיש הרבה גדולים מאוד, אבל בין הקטנים, הוא הכי גדול... לפי דעתי, והבנתי שזה מה שממולץ בהחלט עד שהוא יעמוד מקובל לשים לו את הנעליים ביום ולאחר מכן, רק בלילות...(כמובן שלא ניתן לשים את הנעליים כשהוא עומד לא?,לנו פשוט לא היה ניסיון עם נעליים כך שלא אוכל לתת לך תשובה מהימנה... איך תמיד אני אומרת, תכף יבואו המומחים בהצלחה ושוב סליחה אורית

למעלה