גן עדן נגד הגהנום/ טל צור

tal581

New member
גן עדן נגד הגהנום/ טל צור

פאנדום קם ממטתו ופיהק פיהוק רחב. שטח הארמון השמימי השתרע לכל אורך העננים הלבנים. פאנדום הסתכל עליו וחייך, הוא התגאה בארמונו הגדול. הארמון היה סמל היופי של גן העדן. פאנדום ירד לארוחת הבוקר דרך "שביל הכבשות" המתפתל. בדרך פגש מלאכים שבירכו אותו בבוקר טוב. כאשר הגיע לחדר האוכל (שהוקם על ענן גדול במיוחד) הוא ראה שם את בולק זולל את גלידת הוניל שלו ומדבר בהתלהבות עם פרני שהיה עסוק במריחת כמויות נדיבות של ריבת אוכמניות. פאנדום התיישב לידם. "בוקר טוב!" אמרו לו שניהם. פרני הסתכל על שעונו. "אנחנו צריכים ללכת להמטיר גשם על ים תיכון והסביבה" הוא אמר. בולק ופרני היו אחראים על מחלקת מזג האויר. הם התארגנו וקמו ללכת. פאנדום החל לאכול את דייסתו. "ביי!" הוא אמר להם. מדלת חדר האוכל נכנסה סברינה. היא ראתה את פאנדום, חייכה אליו ובאה לקראתו. "אפשר לשבת פה?" היא שאלה את פאנדום והסמיקה קלות. "כמובן! שבי!" השיב פאנדום בשמחה. היא החלה לאכול את הטוסט שלה כאשר הגיע גליק. גליק היה אחיו של בולק. הוא עבד במחלקת הטבע והיה גבוה למדי; שערו היה ארוך ופרוע. עיניו היו בהירות וחיוך רחב נמרך על פניו. "הי!" אמר גליק והתיישב "אני סחוט! נטענו עכשיו לפחות 1000 עצים! הייתם צריכים לראות את המבט על פניו של הבוס שלי!" הוא אמר בהתלהבות. "יש עכשיו משחק פוטבול אוויר!" נזכרה סברינה, "אסור לי לפספס את זה!" "ביי!" אמרו פאנדום וגליק פה אחד. פוטבול אויר היה המשחק הרשמי של גן עדן. הרעיון המקורי נלקח מבני האדם אך האגודה לתרבות וספורט שינתה מעט את חוקי המשחק. "כבר מזמן לא שמעתי על ההתפתחויות בגיהנום", אמר גליק, "שמעת משהו?" "לא..." אמר פאנדום בקול רציני וברור "אני גם לא רוצה לשמוע..." "אני מקווה שלגיוננו מצליחים שם!" אמר גליק. גן העדן והגהנום היו במלחמה תמידית אחד עם השני. פאנדום תיעב את הגיהנום ואת היצורים החיים בו. בזמן שירותו בלגיון הוא ראה במו עיניו איך השדים רוצחים את אחיו ללא רחמים. פאנדום הסתכל למטה בעצב. *** "אני רוצה מתקפה מוצלחת הפעם!" אמר שד אדום שהסתתר בין צללי הקיר למשרתו, "והפעם שתהיה ישירות בארמון גן העדן! אני רוצה חולייה מלאה!" *** "יש לי אח תאום- אני שונא אותו"

tal581

New member
בקרוב...

אני אפרסם את הפרק השני. קראו ותגידו איך זה היה. תודה רבה! "יש לי אח תאום- אני שונא אותו"

The Tuna Master

New member
הממממ

התיאור הכללי בחלק הראשון נורא טוב, אבל הוא לא מתקשר לסיפור בגרוש, שאני מניח שמתחיל מההתקפה של הגהנום על גן העדן. תקן אותי אם אני טועה.

Star Maiden

New member
דעתי על הסיפור...

יש לי קצת בעיה עם הדמויות שלך, הן שטחיות (הן משחקות בכדור אוויר, נלחמות בגיהנום וכו', אבל אנחנו בעצם לא יודעים שום דבר על הרגשות שלהן חוץ מהשנאה שלהן לגיהנום). אני אישית אוהבת לקרוא סיפורים בהם אני מזדהה עם הדמות, מרגישה מה שהיא מרגישה וכו'. יכול להיות שמה שכתבת פשוט קצר מדי בינתיים, אבל אני אשמח לראות פיתוח דמויות בהמשך כדי שאוכל להתחבר לסיפור יותר. העלילה עצמה יכולה להתפתח לא רע, אבל אני בכל אופן חייבת להזדהות עם מישהו בכדי שאוכל ליהנות עד הסוף... תחשוב על זה, ובהצלחה!

למה חוסר הסובלנות?

אני- בתור GM אהבתי. אמנם דיי קצר, אנא תמשיך מעט לפני שאתה מסיים פרק, תודה

Boojie

New member
טוב, אני אחזיר אותך להערות

שהערתי ל-aliG (יש לך אח תאום, אה? תאום זה לא מילה. סיאמיים מינימום. פיצול אישיות more like it). קודם כל, גם כאן, יותר מדי אנטרים (מעברי פיסקה). זה נותן תחושה מקוטעת. לא שמים אנטר לפני שנגמרת הפיסקה. שנית, נו, לא קורה פה בעצם כלום. התוודענו לדמויות הפועלות (הרבה יותר מדי מהר, לא מספיקים להכיר אחת והופס, קופצת עוד אחת. שניה, תן לנשום!) וגילינו שיש להם תפקיד משמעותי בגן עדן (אם כי לא ברור מה), שיש להם שמות מוזרים ושבגן עדן משחקים משחק בשם פוטבול אוויר. ובסוף, בסוף, התוודענו אל מזימה אפלה. אה... לא ממש קורה פה שום דבר. תעשה טובה, תשתדל לא לפרסם דברים בשלב כל כך ראשוני של הסיפור. חוץ מהערך הטכני, אי אפשר ממש להעריך פה שום דבר.

למעלה