גן עדן

lovecrime

New member
גן עדן

היום חזרתי מלונדון....ויש שם גן עדן לגוני זה מדהים..... בכל חנות פוסטרים לא רק של שודדי הקאריביים...אבל גם שלו לבד משודדי הקאריביים....ולוחות שנה (אני ראיתי 2 סוגים שונים) ובעיתונים כתוב עליו מלא... והיה לי ממש כיף אבל גם רוקנתי להורים את הארנק

Vivi Sparrow

New member
שיואו את/ה גורם/מת לי לגעגועים...

הייתי בלונדון באוגוסט אצל קרובי משפחה שלי..... היה כל כך כיף....
Miss ya all! דרך אגב לקרובת משפחה שלי קוראים אליזבת' ולאח שלה קוראים ג'ון, איזה קטעים

Deppaholic

New member
גם לי../images/Emo5.gif

אני הייתי בלונדון בגיל 6..
אני לא זוכרת כלום... אבל בחופש הגדול, למרות שזה עוד הרבה זמן, אני נוסעת ללונדון לחודש!!!...

WallFlower

New member
מה???????????

אוף...ףלמה לכולם יש קרובים בלונדון
קחו אותי אתכם! בבקשה... אני מתגעגעת כלכך...

Deppaholic

New member
חחח...

כשחושבים על זה יש לי גם קרובים בניו יורק. היית פעם בלונדון?

WallFlower

New member
פעמיים נפלאות../images/Emo70.gif

אוח זה המקום הכי אהוב עליי בעולם...כרגע לפחות...

MrS TiNkErBeLL

New member
תמיד רציתי

ליות בלונדון.. :[[ גם לי בא קרובים שםם!! זה בטח מזה סבבה ללכת ברחוב ולשמוע את כולם מדברים במבטא בריטי P: ( אחת הסטיות שלי)

Vivi Sparrow

New member
לשמוע מבטא בריטי זה סיוט!

את לא יכולה להבין מילה וחצי מילה!
אבל כן זה נחמד כשיש לך קרובים בלונדון.

MrS TiNkErBeLL

New member
כן, די

אבל כשאת קולטת מה הם אומרים ואת משווה את זה לאנגלית נורמלית זה כזה קורעע.. חחחחחחחחח

Deppaholic

New member
למה?זה דיי קל

כלומר התרגלתי, בנות דוד שלי באות כל פסח וחופש גדול לארץ הן מדברות רק אנגלית עם מבטא בריטי חזק אז אין ברירה אלא לנסות.. כ"כ התרגלתי שזה שום דבר..עכשיו הן מלמדות אותי איך לדבר במבטא בריטי.. זה דיי מגניב...

Vivi Sparrow

New member
חחחח

אכן, דבר זה הוא מגניב, אך כשהינך ישראלית קטנטנה בודדה באמצע לונדון-קנט, וכולם מדברים אלייך במבטא בריטי כבד, מה תעשי? תנסי להבין, נכון? וזה די קשה כי הייתי שם רק שבוע.
בכל מקרה, דודה של אמא שלי מדברת עברית. חיחי יחי.

Deppaholic

New member
חחחח...

אההה עכשיו הן לומדות עברית... אם את שומעת אותן מדברות את ישר מתפקעת מצחוק...פעם אחת כמעט נחנקתי כי לא רציתי לצחוק כדי לא להעליב אותן כשהן הראו לי מה הן למדנו...

lovecrime

New member
תלוי איפה באנגליה

בלונדון זה ממש לא בעיה להבין אותם אבל מי שלמשל גר במנצסטר זה סיוט. יש להם מבטא ממש מזר והם מדברים ממש מהר איזה 100 מילים בשניה זה מפחיד:)

Deppaholic

New member
בעעע...

מזכיר לי, בא אלינו היום לכיתה ילד שהיה אצלנו בבצפר עד כיתה ד' ואז עבר לארה"ב עכשיו יש לי מבטא מוזר כזה...בעע... ארה"ב= מקצצי כפות הרגליים... אם מישהו מבין למה המתכוונת.. יוו אני לגמרי חורגת מהנושא אבל אני לא יכולה להתאפק... אההה יש מחר שביתה אין בית ספר!!! אהאהאהאה **צחוק זדוני ומרושע** לא עוד מנהלת לסבית (אפילו אם בינתיים זה ליום), לא עוד מורות מעצבנות עם ריח רע מהפה.!!!! ישישישיש

Vivi Sparrow

New member
חחחחח

הקרובי משפחה שלי גרים בקנט, וזה די מוזר היה לי לשמוע אותם מדברים אנגלית, כי לא מבינים מה שהם אומרים והם לא מבטאים את כל האותיות...
גורם למצבים לא נוחים.

למעלה