גן רינה

scooby4

New member
גן רינה ../images/Emo73.gif../images/Emo39.gif

הודעה זו היא להורים שרוצים את הטוב ביותר בשביל הילדים שלהם. בגן שלי, הילדים יזכו לשירות הטוב ביותר. אבל יש תנאי. התנאי הוא שאסור להורים להיכנס! אני כבר עובדת 13 שנים ברציפות עם ילדים. בגן יוגשו לחמים, ופתיתים, ושניצלים, ולחמים, ואורז, ועוף, ולחמים אבל תזכרו! - אסור להורים להיכנס! ומשמעת ההורים היא-היא הדבר שבונה מערכת יחסים טובה בין ההורה, לילד ולי. אז אני רק מקווה שזה מאוד מובן לכם הורים. שאסור להורים להיכנס בשום אופן לא! אז אני באמת מודה לכם שהקדשתם את זמנכם הורים, לקרוא הודעה זו. ורק כדי לוודא שהבנתם - אסור להורים להיכנס! אסור! אסור! אסור! אז תודה רבה. ותזכרו שאסור להורים להיכנס!

Fedia Almighty

New member
וואלה!? גם אני אפתח לי גן ילדים!

זה יהיה Fedia's Kindergarden (המילה במקור גרמנית). הגן יהיה מממוקם בבית חולים, כך הילדים ילמדו מה קורה אם מעשנים כל החיים ומקבלים סרטן לריאות. נ הם יראו איך מחיים (וממיתים) אנשים, איך הרופאים תופרים אנשים, עושים להם הקרנות, ניתוחי השתלת קרנית ועוד!. הם יוכלו לשחק לאנשים עם האינפוזיות ובהגדרות של מכונות הנשמה. נשחק ביחד בפאזל-פיגועים, נשמע סיפורים על מכוניות מתנגשות ונאכל אוכל של בתי חולים. יהיה כל כך כיף! ולהורים יהיה אסור להיכנס, רק אם הם יגססו באיידס ויתאשפזו. כובע וחולצה מתנה לכל נרשם! דוגמת החולצה בלינק. ואני אפרסם אותו בכל מני פורומים ברשת, וכך יהיו לי full ילדים בגן ואני אהיה מליונר. משהו כזה.

KarlMarx

New member
גם אני!גם אני!

גנרקומן הוא גן טוב מאוד! הילדים נראים כלהזמן שמחים ורגועים,ויש להם שאיםות לחיים:לעוף,לקפוץ מהקומה הרביעית ועוד! בגנרקומן נגדל ממצאי צמחים,נבנה מקטרות במו ידינו,נלמד איך מפעילים נרגילה. בואו להנות איתנו בגנרקומן!

Danihell1

New member
יאאא...

אפשר להצטרף לגן שלך?? תמיד שאפתי לדעת לעוף.... "אז היא ישבה על אדן החלון שלה, והתחילה לעוףףף... עפה לה... ופתאום כדור הארץ קפץ עליה!!!" (מתוך הרצאה על סמים).

scooby4

New member
יהיו! ועוד איך יהיו!

מישהו מתנדב להיות העוזרת המניאקית-מפוטרת שלי?

M.Z

New member
לא הבנתי...

אם אני הורה, אני יכול להכנס?

M.Z

New member
רגע, לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות

חבל ליצור פאניקה בציבור לפני שהבנו בדיוק למה הוא התכוון.

למעלה