גן שפה - קראתי וגם דיברתי עם גננת

מיכל153

New member
גן שפה - קראתי וגם דיברתי עם גננת

היי בקשר לשלי : דיברתי עם גננת בגן שפה שהגעתי דרך אתר עיריית ירושלים. גן שפה מיועד לילדים עם קשיים ברכישת השפה וצריך הפניה דרך משרד החינוך לאחר ועדת השמה. יש עבודה איטנסיבית ומערכתית לקידום מיומנויות השפה, הנעשה ע"י קלינאי תקשורת ושיתוף כל הגורמים בגן ומספר הילדים הוא 8-12. ביי מיכל153

אחותי בעלת תואר בחינוך ללקויי

שפה, היא היתה גננת כמה שנים בגן שפתי ואחר כך מורה בכיתה מיוחדת שרוב הילדים בעלי לקויי שפה היא גם נותנת שיעורים פרטיים לילדים לקויי שפה היא גרה באישור המרכז אבל אני אשאל אותה אם היא יכולה להמליץ משהו על איזור ירושלים ובכלל אם יש לך שאלות ספציפיות תשלחי לי מסר ואני אשמח לשאול אותה אם את מעוניינת אז רק תרשמי לי שוב בדיוק את הגילאים של הילדים אני לא משוחדת אבל היא ממש טובה בתחום, יש לה כמה ילדים שהיא מלווה מהדן והיא ממש חוללה פלאים

מיכל153

New member
גן שפה - עדכונים

היי הגננת שלחה אותי לאחראית עליה (האחראית על גני שפה בירושלים דרך העירייה) והיא גם מאוד נחמדה כמו האחרות. שאלה אותי כל מיני שאלות על שלי, למשל,אם היא אוהבת לשחק או שאני מקריאה לה סיפור וכו´. הסברתי לה על הבעיה של בחירת מסגרת. גן שפה באמת מגיל 4 ואפילו יותר גדול. היא לקחה פרטים כמו שם וטלפון ותבדוק אם יפתחו בכל זאת גן כזה אם יש מספיק ביקוש. אולי גן פרטי, גם זה היא מוכנה לברר לי. היא המליצה גן פרטי עם 15 ילדים לכל היותר. לגננת הקודמת הגעתי במספר טלפון שנתנו לי בגן ליד ושלחו ילד במיוחד כדי לעזור לי. כולם מציינים שאני נשמעת מאוד נחמדה ולכן מוכנים לעזור לי. כדאי לי לבדוק שם גם במרכז להתפתחות הילד מה ממליצים לי. אעדכן בהמשך. ביי מיכל153

מיכל153

New member
חוק החינוך המיוחד - גן שפה

החוק אומר גיל 3 וכולם אמרו לי גיל 4 !!! אבדוק ועדת השמה מהר !!! ביי מיכל153

מיכל153

New member
כולם = אחראית על גני שפה +

מרכז להתפתחות הילד. אבדוק עם הנוירולוג (במרכז) שאני פוגשת בשבוע הבא בשביל אייל (זה אותו אחד רק במסגרת אחרת). ביי מיכל153

למעלה