גן שפתי

iriska x

New member
גן שפתי

שלום! בן שלי הוא בן 3. הוצע לנו גן שפתי. מישהו יכול להמליץ על גן שפתי טוב באיזור חולון-רשל"צ? אני מתכוונת לצבת המטפל טוב ולילדים אם אינטליגנצייה תקינה ושבעייה היחידה שלהם שפה.

Navva

New member
גן שפתי הוא גן עירוני

תהליך ההרשמה הוד דרך ועדת השמה בעיר שאת גרים בה. עכשיו "העונה" של ועדות ההשמה לשנת הלימודים הבאה. תפני למח' חינוך מיוח או טיפול בפרט או איך שה נקרה בעיר שאתם גרים בה. מדובר בגן המונה 10-12 ילדים, גננת, שתי סיעות, מגיעם טיפולים של קלינאית, מרפה בעיסוק וטיפולים נוספים, תלוי בילדים ובמטפלים זמינים (או??). כעיקרון הילדים בעליע אינטליגנציה תקינה, ולכן התכנים בגן דומים לזה של גן רגיל אך בדגש שפה ושיחה. אם את רוצה, יותר מנסיוני כאם לילד בכזה גן תפני אלי במסר.

pratit

New member
אם אפשר מנסיונך על ילדים בגן כזה

גם לבני הומלץ גן כזה באשקלון ואם את ממליצה או שמעת על גן זה באשקלון

Navva

New member
אז ככה

1. אני לא מאזור אשקלון, אלא מאזור המרכז. בעיון ברשימת הגנים המיוחדים במחוז דרום, באתר של משרד החינוך יש שני גנים מתאימים, ברח' הרב ניסים יצחק, אשקלון, סוג גן 29 ו-30 (הבדל קטן אך לא משמעותי, שנותנים אותו דבר, עיניין של תקצוב והגדרות פורמליות). 2. הגנים הם גנים עירוניים. בהליך ההרשמה נדרש לעבור ועדת השמה, עכשיו מתחילה "עונת ועדות ההשמה". אני ממליצה לך כבר בימים הקרובים לפנות לאגף החינוך בעיריה, יש מחלקה שעוסקת בחינוך מיוחד. השם שלה יכול להיות שונה (אצלינו זה נקרא "טיפול בפרט") במסגרת הפוליטקלי קורקט. תארגני את כל החומר של המכון להתפתחות הילד, רופא הילדים ועוד. סביר שיבקשו מהגננת הנוכחית למלא דוח. להערכתי תקבלי בעיריה הסבר מה לעשות. 3. מה הגיל של בנך? אם הוא נולד לפני 12.12.2004 (גיל טרום טרום חובה ) אז הוא זכאי להרשם לשנת הלימודים הבאה. 4. השיבוץ לגן, לאחר קבלת הזכאות נעשה בהמשך. תלוי במספר הילדים ובגילם (לדוגמה בגן לא ניתן לשלב יותר משני שנתונים.). יכול להיות שיש או שיהיו עוד גנים בשנה הבאה, המצב תמיד נזיל. זה המידע שחשבתי שיכול להועיל, ושוב רק כנסיוני כאמא.

למעלה