גן תקשורת בהרצליה

liatdan

New member
גן תקשורת בהרצליה

הייתי אתמול בשרות הפסיכולוגי בנוגע לשיבוץ של בני בגן כזה ושם אמרו לי שאין מקום בכלל באזור (בהרצליה אין גן) ושיש עוד 3 ילדים חוץ מבני שאובחנו מאוחר ושאין גן בשבילם , כך שאין על מה לדבר השנה. מכיוון שהגן ברמת השרון בתפוסת יתר ויש שם ילדים מהרצליה יש בעצם 5 או 6 ילדים בהרצליה שצריכים גן כזה. אם בפורום יש אנשים מהרצליה שרוצים שייפתח גן כזה אשמח אם יצרו קשר ע"מ שנפנה לעיריה במרוכז . חוץ מזה עצה מאנשים עם ניסיון - מה אפשר לעשות ע"מ שבכל זאת יקימו גן כזה למי לפנות ?? האם מישהוא יודע על גנים פנויים באזור השרון ? אנחנו כאמור מהרצליה. דורון - נדמה לי שהזכרת מקומות פנויים בתוכנית ל' האם עדיין פנוי ? מה אני צריכה לעשות כדי להגיע לשם ?

אני חושש שגם כאן לא יהיה מקום

אבל נסי לפנות לערית רעננה (הגן של נמרוד מכיל כבר 8 ילדים), לטלפון 107.

beezi

New member
הקמת גן תקשורתי

ליאת שלום, מנסיוני כאמא פעילה להקמת גן תקשורתי ברמת השרון אני חושבת שאת יכולה להעזר בנועה קידן - היא מפקחת על הגנים ומקימה גנים באזור הרצליה רמת השרון טל. 056-282950 . מעבר לזה, את יכולה לפנות לעמותת אלו"ט לריקי גוטליב - היא אחראית הגנים באלו"ט והיא יכולה להפנות אותך לגן מתאים (תלוי באיזה גיל הילד) או לעזור בהקמת גן חדש. טל. 03-6126120 שלוחה 232 . עמותה נוספת בה את יכולה להעזר ולבקש שיעזרו בפתיחת גן תקשורתי היא העמותה לילדים בסיכון טל. 03-5720847 לבקש את ימימה - היא אחראית על הגנים. ברעננה יש את גן צבעוני - כדי לנסות שם, או בגן בכפר הס. מאחר והאבחון היה עכשיו, רב הגנים אכן בתפוסה מלאה. מנסיוני, אם יש 4 ילדים באזור שלך (הרצליה) זה מספיק ואפשר לפתוח גן תקשורתי. אם תצטרכי עזרה נוספת, תתקשרי יש לך את מס. הטלפון שלי.

למעלה