גנאש לבן לציפוי עוגה

גנאש לבן לציפוי עוגה

שלום , אשמח לדעת מה היחס בין שוקולד לבן לשמנת מתוקה לשם עשיית גנאש לבן. אני יודעת שבגנאש משוקולד מריר היחס הוא 1-1. תודה מראש!!
 

milch

New member
אותו כנ"ל


אף ש"שוקולד לבן" אינו כלל שוקולד. "שוקולד לבן" אינו מכיל מוצקי קקאו אלא חמאת קקאו כבסיס + מרכיבים נוספים (סוכר, מוצקי חלב ומלח).
 

bali

New member
מנהל
אבל זו טעות.. 1:1 עם שוקולד לבן יהיה דליל מדי

צריך יחסים של 2:1 לטובת השוקולד כדי לקבל גנאש יציב.
 

bali

New member
מנהל
אם כוונתך 1:1 אז אתה תקבל גנאש מאד דליל

ונוזלי ביחסים של 1:1 שוקולד לבן ושמנת.
צריך 2:1 לטובת השוקולד כשמשתמשים בשוקולד לבן.
וכן, ידוע שזה לא שוקולד אבל זה שם המוצר אם תחפש אותו בסופר
 

bali

New member
מנהל
מנסיוני לא מתמצק מספיק בקירור

בטח שלא כמו שיתמצק גנאש מריר באותו יחס.
 
רעיון נוסף לציפוי מוצק

תוסיפי לגנאש הלבן 60 ג' מרשמלו לבן מחומם (על 200 ג' שוקולד לבן)
אחרי קירור זה מתמצק יפה.
 
למעלה