גנאש על עוגת גבינה

א ו ר3

New member
גנאש על עוגת גבינה

הכנתי עוגת גבינה והכנתי לה גנאש שוקולד, עשיתי טעות קטנה ושפכתי את הגנאש החם על העוגת גבינה קצת אחרי שהיא יצאה מתנור :/
מה אתם אומרים, איך זה ישפיע על העוגה? כי אני רואה בכל מתכון שכתוב לצנן את שניהם קודם.. לכן אני תוהה עד כמה זה משפיע.

תודה לעונים!
 

bali

New member
מנהל
מקסימום הגנאש ייספג קצת לתוך השכבה העליונה של

העוגה.
שום אסון לא יקרה.

בד"כ שמים גנאש חמים על עוגה קרה, ואז הגנאש לא נספג אלא יוצר שכבה עבה יותר של שוקולד מעל העוגה

.
 

א ו ר3

New member
אחלה תודה


 
למעלה