גנאש על עוגת שוקולד

מיהנינה

New member
גנאש על עוגת שוקולד

שלום לכולם,
האם ניתן לשים גנאש שוקולד על עוגת שוקולד קרה?
(היא לא הייתה במקרר אלא הצטננה בתנור לחלוטין)

תודה רבה!
 

salo22

New member
גנאש במצב צבירה נוזלי תמיד אפשר

לא הבנתי כיצד טמפרטורת העוגה עצמה, אמורה להשפיע יותר מידי
על עוגה שמיד יצאה מאפייה, עדיף בהחלט לחכות, ונראה שזה מה שעשית..
 

TCHM

New member
לא ניתן אלא רצוי...

גנאש שיוצקים על עוגה חמה או פושרת חלקו יספג בעוגה,
בכדי לקבל שכבת גנאש יפה יש לקרר את העוגה במקרר
לשעה לפחות אחרי הצינון מחוץ למקרר.
אם רוצים ליצור שכבה עבה יש לקרר שוב במקרר ולצקת
שכבה נוספת.
 
למעלה