גנאש שוקולד לבן מוקצף
אני רוצה לצפות 2 עוגות שוקולד בקוטר 26 (אחת על השניה) בגנאש שוקולד לבן מוקצף. ואני לא בטוחה לגבי הכמויות של השוקולד והשמנת שאני צריכה. מישהו יודע אולי? ועוד שאלה קטנה בנושא... אני יודעת שמכינים גנאש מוקצף באופן הבא: שמנת לסף רתיחה מערבבים עם השוקולד הלבן מקרר ל3-4 שעות הקצפה האם אני צודקת? תודה רבה!
אני רוצה לצפות 2 עוגות שוקולד בקוטר 26 (אחת על השניה) בגנאש שוקולד לבן מוקצף. ואני לא בטוחה לגבי הכמויות של השוקולד והשמנת שאני צריכה. מישהו יודע אולי? ועוד שאלה קטנה בנושא... אני יודעת שמכינים גנאש מוקצף באופן הבא: שמנת לסף רתיחה מערבבים עם השוקולד הלבן מקרר ל3-4 שעות הקצפה האם אני צודקת? תודה רבה!