גנאש שוקולד

murfy

New member
גנאש שוקולד

שלום לכולם! שאלה על גנאש שוקולד. כיצד אני מכינה גנאש שוקולד על מנת שלא יהיו בו בועות אויר? מה הסוד? אודה מאוד אם מישהו יוכל לגלות לי. אני מכינה את הגנאש מכמות זהה של שמנת מתוקה ושוקולד. תודה מראש!
 

y o y o i t

New member
לערבב בזהירות

בלי להוסיף אוויר מלמעלה אלא להשאיר את הכף המערבבת (או הבלנדר ) בתוך התערובת כל זמן הערבוב.

אפשר גם לדפוק את הקערה בגמר הערבוב כך שאם בכ"ז נכלאו כמה בועות בתוך התערובת הם יצאו עם הדפיקות. (מודה שמעולם לא עשיתי את זה אבל נשמע לי הגיוני...)
 
למעלה