גנבה של כרטיס אשראי

sushy30

New member
גנבה של כרטיס אשראי

בתאריך 9/1/10 נגנב לי כרטיס אשראי , נמשכו איתו 300 יורו , וגם אחרי שחסמתי אותו , ניסו למשוך כסף.
אתחיל בזה ,שיש מצב ש99אחוז אני יודעת מי גנב ,ומי עמד מול הכספומט ,אני רק צריכה הוכחות .
לפני כשבע שנים , אחותי הכירה מישהו , (באותה תקופה היתי רווקה וגרתי אצל הוריי.)
כמעט כל שבת אחותי ובן זוגה הגיעו לשישי שבת אצל הוריי, אחריי כמה שבתות , בן זוגה של אחותי ישן אצלי בחדר ,כשאני לא ישנתי בחדר.
הדלת היתה סגורה ,רק התיק שלי והטלפון שלי שבתוכו כאילו מספר טלפון בעצם סיסמה של האשראי,היו בחדר .
למחרת , מוצש ,אחותי ובן זוגה חוזרים לחיפה , בן זוגה של האחות מקפיץ את אחיינית שלי לאימון כדורסל.
באותה שעה מתקשרים אליי ממסטרכארד לשאול אם משכתי באותו רגע 300 יורו , ואיפה ?בחיפה,כשאני נמצאת בנתניה .
כמובן שחסמתי את הכרטיס ,ולמחרת באותו רחוב שאחותי גרה ,ניסו למשוך ,רק הכרטיס היה חסום.
האם יש אפשרות לגשת לאותו בנק בחיפה לפשפש בתצלום של הכספומט , מי באותו מוצש עמד ומשך כסף? ואיך עושים זאת .
כמה זה עולה , האם צריך לקחת עורך דין?

sushy30

New member
להוכיח שבן זוגה של אחותי הוא מניאק

וגם אחותי כמוהו מאז שהיא הכירה אותו .
תמיד היא קנאית , תמיד יש לה מה להגיד על זה שיש לי תאומים ,שאני נעזרת בהורים שגרים קרוב , כאילו היא לא קיבלה עזרה כשהבנות שלה היו קטנות.
תמיד מנסה להשפיע על ההורים שלי ,שכבר מזדקנים ,שאחי ואני לא בסדר ,תמיד רומסת.
יש לפעמים תקופות שהיא כן מרימה טלפון ,כן כאילו אכפת לה , בגלל אמא שלי שאומרת לה , תתקשרי לשני .
כמה חודשים לא דיברה איתי ,פתאום כשהילד שלי נכנס לניתוח ,מתקשרת.
אני זוכרת כשעברתי ,קרוב להורים כשאחותי ובן זוגה באו לבקר , הוא היחיד ששאל למה יש מצלמות בכניסה לבנין. (לא משנה שהם היו דמה) זו עוד הוכחה שהוא פושע .

למעלה