"גנבו" לי את המצפן הזהוב!

נועה ob1k4

New member
"גנבו" לי את המצפן הזהוב!

רציתי לקנות לאחיינים שלי, לדמי חנוכה, את חומריו האפלים. מסתבר שבזמן שאת הסכין והמשקפת ניתן לרכוש בכריכה השחורה והמוכרת, את המצפן הזהוב יש רק בכריכה חדשה, עם תמונה מהסרט על השער (אם אני זוכרת טוב, אחד הפוסטרים הראשונים שיצאו). ניסיתי למצוא דוגמא לזוועה באתרי החנויות - אבל כל הפרסומים, כולל בהוצאת כתר, מביאים את הגרסה הישנה של המצפן (הכריכה השחורה). אני מתכוונת לחפש את הספר בחנויות משומשים כך שלאחיינים שלי תהיה הסדרה המקורית, אבל מרגיז שלא ממשיכים להוציא את הגרסה הישנה!

חששתי שזה יגיע גם לכאן ../images/Emo31.gif

לכל הפחות הם צריכים לאפשר לקונים את הבחירה בין שתי העטיפות. אבל טוב שאת לא נכנעת להם

האבק

New member
אוי ואבוי ../images/Emo10.gif :&#39../images/Emo7.gif

אלו בהחלט חדשות נוראיות. שלחתי מייל לכתר כדי לברר אם הם ממשיכים לשווק את הגרסה הישנה - אני מאד מקווה שכן. אוף זה נורא

dahoe

New member
גרסה |הדגש|בעברית?|סדגש|

אבוי! אבל עם הכריכה של אראגון הכריכה המקורית דווקא יצאה לבסוף פופולרית יותר מהגרסה הישנה. אבל אני מוכן לרוץ ברגע זה לשרוף את משרדי כתר למיניהם ולו רק למען שמו של דוד פולונסקי!

נועה ob1k4

New member
תודה, גם לי

אבל אני מעדיפה לחפש במשומשים ממישהו שכנראה היה אידיוט, וכבר החליט למכור (ומכר) את העותק שלו...

dahoe

New member
גם אני מצאתי את זה.

אבל ברוב החנויות עדיין נשארו עותקים. אם את לא מוצאת תשאלי אם יש להם את הגרסה הישנה. אולי הם דחפו אותה עמוק והחליפו את כל העותקים בחדשים ומוכנים למכור את גרסת המקור בחצי מחיר כדי להיפטר מדוד פולונסקי.

../images/Emo7.gifלא!!!../images/Emo7.gif

ואני בחוכמתי השאלתי לחברה לפני בערך שנה את הספרים ומאז הם מעולם לא חזרו!!

נועה ob1k4

New member
מצאתי אצל יואב, "מרכז הספר הזול"!

נסעתי לרעננה, דרך ת"א במקום ישירות מירושלים (ומבחינת הזמן זה יצא אותו דבר....), וקניתי בחנות בתחנה המרכזית (קומה 6, מול רציף 620) יש לו עדיין עוד עותקים, אם מישהו מחפש.

האבק

New member
בהחלט סביר!

המחיר מחירון של הספר הוא 79ש"ח... ובד"כ אצל יואב הספרים במצב טוב אז שווה לקנות אצלו.

למעלה