גנבו לי ת´פלאפון...

• פותח הנושא Catty
  • פורסם בתאריך

Catty

New member
גנבו לי ת´פלאפון...

חסמתי אותו... מה עכשיו? איך למצוא אותו? גנבו לי אותו בהסעה של הביצפר באוטבוס הביתה... כך שכנראה מהביצפר גנבו לי... אז הגנבים כנראה לא יתיצבו, מה לעשות?

Catty

New member
מ-ק-פ-י-צ-ה..... ../images/Emo8.gif

...? בכל אופן יקנו לי חדש... אם ההוא לא ימצא... בכל זאת אני רוצה למצוא אותו! מאוד מאוד מאוד!!!

vodopad

New member
מסכנה... בפעם הבאה היי זהירה....

אולי אפילו תקני אזעקה כזו מחרישת אוזניים עבור הגנב... סתם... בכל אופן, היי זהירה..

LordNor

New member
גם לי גנבו לפני כמה זמן...

וחסמתי אותו ברגע שגילתי את הגניבה, ולא הצלחתי למצוא את הגנב אז ויתרתי על החיפושים וקניתי נוקיה חדש. הייתי מציע לך לחסום רק את השיחות היוצאות ולהשאיר את השיחות הנכנסות ולנסות להתקשר מדיי פעם ולדבר עם "הגנב". אם היה לך אורנג´ , אין סיכוי שיחזירו לך מכיוון שאפשר להוציא את הסים קארד ולהכניס סים קארד אחר זה אחד מהיתרונות של אורנג´ והבעייתים. הייתי מציע לך בשלב זה, להמתין עוד זמן מה ולראות מה ייקרה. חכי שבועיים-3 שבועות ואחרי זה תקני חדש. בהצלחה!

Catty

New member
חפיף

יקנו לי חדש ועוד ביום שישי...
בכל אופן, למי שעדיין לא גנבו... שישמרו טוב טוב על הפלאפון!!! אל תבטחו אפילו בחברים הכי טובים... סתאם סתאם
... לאלה שגנבו אני לא אומרת זאת כי אני יודעת שהם לומדים לקח...
טוב לכולם שבוע נעים וחיים מענגים! ושתמיד תזרח השמש בשמיים ויפול אלינו מטר מיים... (קיץ וחורף) (מה שמזכיר לי להוסיף את אביב וסתיו) ושפרחים יצמחו ואנו מריחם נעוף השמימה...

למעלה