גנבו לי!!!!!
מ מאקי New member 2/11/04 #2 פסססססססס תתבעי אותם במיידי...תפתחי ממול נאני או NANI אני מבטיחה לבוא.............
ב ברוזונת New member 3/11/04 #5 את חושבת שבקרוב תפתח מסעדת "עדול" או שם אחר של אחד מחברי הפורום? אני דורשת זכויות!!!
מ מאקי New member 3/11/04 #8 כן.... מאקי. כי סושי תפוס../images/Emo13.gif רינה את לא פסדר.. כזאת מסעדה יפה.. ורק עכשיו את מגלה?????????????? יש הנחה לחברי פורום מתכונים חברתי בקפה מסעדה וירטואלי??
כן.... מאקי. כי סושי תפוס../images/Emo13.gif רינה את לא פסדר.. כזאת מסעדה יפה.. ורק עכשיו את מגלה?????????????? יש הנחה לחברי פורום מתכונים חברתי בקפה מסעדה וירטואלי??
מ מאקי New member 3/11/04 #13 תגידי אתם בטוחים שאתם חיים בת"א? אתם זקנים בני 90.. עוד לא אכלת סושי??????????. פיכסה... כשתגיעי למקק בשוקולד תתקשרי.......... ומה פתאום עם עדול??.
תגידי אתם בטוחים שאתם חיים בת"א? אתם זקנים בני 90.. עוד לא אכלת סושי??????????. פיכסה... כשתגיעי למקק בשוקולד תתקשרי.......... ומה פתאום עם עדול??.
ב ברוזונת New member 3/11/04 #14 עד לפני שנה לא הייתי נוגעת בדגים וסושי התקשר לי לדגים. אכלתי סושי בכמה מקומות ולא החשבתי את זה והפעם הראשונה והשווה ביותר היתה סושי בשיעור עם קאיה (סושי שף) וזה היה מדהים! והשבוע אחרי המון תוכניות עשיתי את זה עם עדול.. מה זאת אומרת עם עדול? למה לא? ומקק בשוקולד .. יקח לזה זמן..
עד לפני שנה לא הייתי נוגעת בדגים וסושי התקשר לי לדגים. אכלתי סושי בכמה מקומות ולא החשבתי את זה והפעם הראשונה והשווה ביותר היתה סושי בשיעור עם קאיה (סושי שף) וזה היה מדהים! והשבוע אחרי המון תוכניות עשיתי את זה עם עדול.. מה זאת אומרת עם עדול? למה לא? ומקק בשוקולד .. יקח לזה זמן..
G gabizon79 New member 3/11/04 #15 לא הבנתי... עשית את זה עם עדול...והכנסתם לעסק מקק בשוקולד?? רבעק יש לי עוד ים ללמוד...
מ מאקי New member 3/11/04 #16 ככה לומדים???? חחחחחחחתתיבש... חכה ומזל שבאת... אני לא הייתי מעיזה לשאול את ברוונאני.. שאלות כאלה..איך לומר.....
ככה לומדים???? חחחחחחחתתיבש... חכה ומזל שבאת... אני לא הייתי מעיזה לשאול את ברוונאני.. שאלות כאלה..איך לומר.....
G gabizon79 New member 3/11/04 #17 אם לא נשאל לא נדע../images/Emo70.gif חוצמזה מקק בשוקולד...איך זה מתחבר לעסק איך??