ג'נואה לוהטת!

KOBEMANIA

New member
ג'נואה לוהטת!

מה לעזאזל זה היה?????????? לא הספקתי לחזות חזרה של ניקי וויקטור ופתאום ג'ק מפעיל את הקסם על הבובה הנודדת הפרק היום היה מצויין כמובן במסגרת הדמויות שהופיעו בו אם נתחיל בהשלכות ההצבעה של אשלי שיצרו מתח רב במערבון בראד את ג'ק אם נמשיך במה שקורה ממש באותם רגעים בתעשיות ניומן ב"בלדה" של אשלי וויקטור נוסיף לזה את המכתב של גארי דוסון לויקטוריה ואת העמותים המתוכננים של לארי ומאט אה ואיך אפשר בלי דרו את ניל והדודה המשעממת וייצא לכם פרק שכשהוא כתוב טוב והקינוח שלו הוא ניקי וג'ק הוא מצויין כמה מחשבות: 1.ניל פשוט משחק מצוין בפרקים האחרונים איפה הוא היה כל השנים! 2.האם האיומים של ג'ק על בראד מרמזות שבראד ואשלי חוזרים? אני מקווה שכן 3.תתכוננו לזה פיזית ונפשית יש לי הרגשה שיהיה הרבה דיאן על המסך שבוע הבא 4.מה יצא ללארי ומאט מכל ה"סטריט פייט" הקטן הזה? 5.כמה רחוק יגיעו מלקולם ודרוסילה ? אם תשאלו אותי זה פשוט לא בא לי טוב שתיהם ביחד לי נראה שמלקולם מחפש רק בחורה לשחק איתה הוא ממש לא צריך עוד "נייט" לדאוג לו 6.ניקי וג'ק מתנשקים? אני בטוח שג'ל לא תאהב את זה {כולם יודעים שהיא מתה על התחת שלו}

Dawn12

New member
הפרק היומי

קודם כל, אני לא הבחנתי בשום דבר מיוחד במשחק של ניל היום. לדעתי הוא חזר בדיוק לאותה נישה שהיתה לו בעבר, ואגב - אולי זאת דווקא דרוסילה שמוציאה ממנו את המיטב? ג'ק היה ענק היום. איזה יופי של סצינות עם בראד ובעיקר עם ניקי!
סמיילינג ג'ק במלוא תפארתו. מצד שני - הוא דוחה את פיליס פעם אחר פעם אבל קופץ על ניקי בסופנטניות מוחלטת, מה אני אמור להבין מזה? אני אבחר להתעלם מזה הפעם. בכל זאת - מגיע לו.
אני מת על הסצינות של אשלי וויקטור. לא רוצה אותם בתור זוג אבל סצינות ביחד - אדרבה. האישה הזאת יודעת להגיד לויקטור בדיוק מה היא חושבת עליו בלי לברור מילים (והדברים שלה נכונים) וויקטור סופג הכל. אין אף דמות בג'נואה סיטי שיכולה לעשות לו את זה. אם מישהו אחר היה עושה לו את מה שאשלי כביכול "עשתה" הוא הרי היה מתפרץ עליו בצעקות ואיומים כמיטב המסורת. אין סיכוי שהשיחה היתה מתנהלת באותו רוגע אילו ניקי היתה בנעליה של אשלי, ומהר מאוד היו יורדים שם לפסים אישיים. גם הטקסטים היו טובים ("אני לא בנוי ככה", "אם אתה מחפש אשמים למצב הזה תסתכל במראה") וכמובן סיום הסצינה - גדול! למרות שאם אני הייתי במקום אשלי הייתי משתמש בסימן אחר עם היד.
ניק ושרון כל כך משעממים שזה מפחיד... הסצינה שלהם היום כאילו נלקחה מפרק ששודר לפני 4-5 חודשים. שוב מדברים על וורטון, שוב מדברים על ויקי וגארי, שוב בבית הקפה המטופש הזה. הסיפור עם מאט הולך להיגרר כנראה הרבה זמן, אז בינתיים אולי אפשר לסדר לגרייס איזו קפיצה קטנה לעיר כדי שתזעזע להם קצת את החיים? הם פשוט דורשים את זה.

KOBEMANIA

New member
כנראה

שהיית עסוק מידי באשלי וויקטור/ג'ק בראד ניקי מכדי לתת את דעתך על ניל תשמע לניל אף פעם לא היו וכנראה גם לא יהיו נקודות טובות אצלי אבל שהוא משחק טוב וזה נדיר צריך להגיד את זה דרוסילה? מבחינתי ההפסקה הארוכה שלה הרסה אותה דרוסילה הישנה והטובה כבר לא תחזור אשלי צודקת? אשלי באה לויקטור עם גרסת ה: "אתה צודק אבל יש לי עקרונות שאני לא זזה מהם" אז זה טוב ויפה ומכובד ומרשים וכל מה שתגיד אבל זה עדיין לא צודק הנקודה שהזכרת בקשר לרוגע שויקטור דיבר מאוד מעניינת גם אני מצאתי את עצמי במהלך הפרק מחכה שהוא ירים את הקול על אשלי אבל בוא לא נשכח שבניגוד לאשלי כל השחקנים האחרים מפחדים ממנו ומדברים איתו בקול רם וזה מה שהם מקבלים בחזרה הרוגע של אשלי מביא את ויקטור לשמור על קור רוח. ניק ושרון וקאסי וסבתא של קאסי מיותרים בסדרה

אהבתי את הסיכומים של שניכם

אין לי הרבה מה להוסיף, כי אמרתם את רוב מה שאני חושב (אשלי וויק - שחר, וניל - קובי...) ניל באמת שיחק מעולה היום ובמהלך הפרק חשבתי שהסיפור עם דרו ומלקי עשה לו ממש טוב, ממש שינוי של 180 מעלות (גם מבחינת עניין, וגם מבחינת המשחק - הוא סוף סוף מקבל חומר טוב שבעזרתו מתבטא ומשחק מצויין). ויקטור ממש חוצפן. הוא אוהב את אשלי ומרשה לה לדרוך עליו והוא די מבליג... אבל בתכלס היא הרי מאה אחוז צודקת. ויקטור הרי מת לחזור אלייה, אבל בגלל "ענייני כבוד" ימשיך במלחמה הזאת. שיירקב, אשלי לא צריכה אותו. אוי למה יש אנשים כאלה
....

שמיצית

New member
גם אני אהבתי..../images/Emo45.gif

אמנם לא ראיתי חצי פרק, אבל היה משובח נראה לי שקצת התבלבלתי, כי דרו לבשה שמלת ערב לבנה, פתאום באמצע החיים, אז לרגע חשבתי שהיא ברחה להתחתן עם מלקולם.... פפףףף והרג אותי שויקטור אמר לאשלי - "אחרי כל מה שעשיתי בשבילך..".. גם היא קצת הדהימה אותי, כשהיא אמרה לו שהיא מקווה שהוא מבין את המהלך שלה... WTF?

Dawn12

New member
אתה קורא ספויילרים?

כי אם לא - אל תמשיך.
הסיפור של אוליביה גמר אותה הפעם, אבל דרוסילה הישנה תחזור גם תחזור. זה יקרה בעוד שנתיים והפעם זה לא סתם הבטחות באוויר. בין השאר, היא תיכנס לכל המלחמות בין ז'בו ו-NE (ותעשה המון בלאגן לשתי החברות) והכי חשוב - הדובדבן שבקצפת - היא ופיליס יהפכו ליריבות הכי מגניבות שראיתם בצח"מ. אם אתם חושבים שראיתם כבר עקיצות שנונות וציניות מתפרצת - Think Again.

KOBEMANIA

New member
../images/Emo58.gifתגובה

ספוילר מעניין אם דרוסילה הישנה תחזור בתוספת פיליס המהממת זה צריך להיות המתאבן הכי טוב אבל מי יודע מה יהיה עוד שנתיים

ים כחול

New member
שאלה לי שחר......

וסליחה על בורותי בסימני ידיים .... באמת תהיתי למה אשלי סימנה לו כך ורציתי לשאול .... האם התכוונה לעיגול המאופס שהוא ??
פה בארץ הסימן הזה דווקא חיובי ומעיד על כך שהאדם היה פיקס ובסדר וכו... זה מעניין איך בכל מקום מפרשים אחרת סימני ידיים .

Dawn12

New member
האמת? אין לי מושג

עוד אפשרות חוץ משתי אלה שהזכרת היא שהיא סימנה לו "אפס" כי הוא שאל אותה "מה עוד את רוצה ממני אשלי אבוט?" והכוונה שלה היתה - כלום, שום דבר. הסימן הזה הוא בעיקרון סימן OK כזה, ואני חושב שזאת היתה הכוונה האמיתית. אשלי התכוונה להגיד בזה משהו בסגנון: "סבבה, אל תעשה טובות" או "אוקיי, הבנתי אותך"

b o t t e n

New member
פה בארץ, זה לא הסימן של ש"ס../images/Emo35.gif

אולי אשלי מתכננת להחזיר את ויקטור בתשובה
צכופפת אותו, עד שבא לו למות.. אני חשבתי שהוא לא "בולע" אותה ויורק החוצה, בגלל שהיא בהריון, אז הצד הנקמני שלו דיי מוחבא. למרות שלפני כמה זמן הוא צפה בקנאה ונהייה ממש ירוק
כשבראד ליטף לה את הבטן, אצל ג'ינה. חוץ מזה, באמת הבית קפה והטימטום של שרון וניק, נהייה מסטיק. דווקא הייתי רוצה לראות את אליס פה משתפת פעולה עם ונגד פיליס, איכשהוא אז היה נדמה לי שמתבשל לו איזה מתח מיני בינה ובין מייקל, במקום הקרב על המילקי (שמנת) זה יהיה הקרב על החתול
ושאלת
מתי כבר מתפוץץ כל הקטע של ההריונות וההזרעות

ג'ק, ניקי, ויקטור ואשלי...

אהבתי את ארבעתם היום !!! איך אני אוהבת שג'ק עושה את הפרצוף העצבני הזה שהוא מכסה את השיניים ומצמיד חזק את השפתיים...
ולרוב הפרצוף הזה בא אחרי עימות עם בראד או ויקטור...
או ! אחרי שאשלי אומרת לו שהיא לצד בראד או ויקטור...

ים כחול

New member
חחחחחח הרמוניק../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

כן כן נשיכת השפתיים המפורסמת של ג"קי
מתפלאת איך הוא לא פוצע אותן במיוחד כשזה קורה עם ויקטור... מסכנון סובל הרבה לאחרונה

למעלה