ג'נואז שוקולד כבסיס. ..
מה היחסים של קמח ,קקאו, ואחרים לצורך הכנת ג'נואז כבסיס לעוגה תלת שכבתית של: מוס שוקולד שחור מוס שוקולד לבן. פירות יער. ואולי יש לכם רעיון לבסיס אחר? ..מה שקורה הוא שהקהל שלי מדלג בדרך כלל על השכבה הבסיסית , כי היא לא כזו מיוחדת ביחס למוסים האחרים המורכבים עליה. והאם כדי להכין אותה דקיקה אפשר לאפות רק שליש מהתערובת או שעדיף לאפות את הכמות בשלמות ולהקצות לבסיס שליש מהמאפה המוכן כדי לשמור על המרקם הרך?
מה היחסים של קמח ,קקאו, ואחרים לצורך הכנת ג'נואז כבסיס לעוגה תלת שכבתית של: מוס שוקולד שחור מוס שוקולד לבן. פירות יער. ואולי יש לכם רעיון לבסיס אחר? ..מה שקורה הוא שהקהל שלי מדלג בדרך כלל על השכבה הבסיסית , כי היא לא כזו מיוחדת ביחס למוסים האחרים המורכבים עליה. והאם כדי להכין אותה דקיקה אפשר לאפות רק שליש מהתערובת או שעדיף לאפות את הכמות בשלמות ולהקצות לבסיס שליש מהמאפה המוכן כדי לשמור על המרקם הרך?