גנובית

גנובית../images/Emo124.gif

אז זהו, עכשיו זה רישמי
חמותי מאוהבת בי
. אחרי מסיבת עיתונאים שארכה שעה הן עימי ולאחר עם בעלי הודעה קבל עם ועדה על אהבתה החדשה. (תפשה אותי אתמול במצב רוח נהדר והקשבתי לבריאות שלה במשך שעה תמימה !) ובעלי קיבל סוף סוף השפורפרת היא נאנחה ואמרה: "שישמור ה´ את האשה שלך, כמה נחת היא עושה לי". בתגובה בעלי שאל : "אז לבטל את ההחזרה?" והיא כל כך צחקה
כי תמיד שאנו צוחקים ומתווכחים ואני אומרת : שלם את הכתובה ותחזיר את הסחורה, הוא טוען ש "במצב הסחורה והיות ועברו 21 ימים לביטול העיסקה, הדבר היחיד שאוכל לקבל בעבורך הוא "רדיו דיסק או סט כלים למיקרו". זהו, אז לא מחזירים אותי לערוץ הקניות!!!!!!

AdiBason

New member
איזה יופי.......יישר כוח על סבלנותך

למדי אותי את הטכניקה!!!!

בוקר טוב גם לך מוצה,../images/Emo24.gif

טוב, אני תמיד הייתי מרוחקת ושיחות הטלפון שלי היו מסתכמות ב "מה נשמע" בלבד. ותביני שלא באשמתי אלא ב "עייפות החומר" (כמה אפשר לשמוע "כואב לי"?) במשך השנים ניצלתי את העובדה שגיסתי ה"חסודה והענוגה" היתה פותחת לה "מרפסות באוזן" ללא אישורי בניה !!! והיתה גם כך מתקשרת ומעבירה לי את האינפורמציה הדרושה. שיחותיי עימה ושיטוח בעיותיה היו נענות ע"י ב "ההה?, מה את אומרת?,אהה?, המממ, כן, לא" וזה לא בדיוק "מעודד את רוחה". אז כמו שאני רושמת שיש לי "חמות פרווה" גם אני הפכתי להיות "כלה פרווה", לא שואלת, לא מתעניינת, לא מתערבת !! שואלת מה נשמע?, באה לביקור שבועי של חצי שעה עד שעה, עושה חג לפי הסדר המדוייק (פעם כאן ופעם שם) וסאלמת כל טוב. בעלי מאושר עד הגג וזה הכי חשוב, ושלא תביני כי גם את משפחתי אנחנו רואים עפ"י הסדר הנ"ל כי אין לנו זמן !!!! (אבל אני גרה לאימי באוזן ורואה אותה יום יום) דיתוש, אין כל טכניקה, צריך פ ר ק ט י ק ה והמון סבלנות !!! עור של פיל בהחלט יכול להיות בונוס !!!

הגנובה

New member
טוב שאצלך זה עובד!!...

אם אצלי כל מה שהיה צריך זה שעה הקשבה בשביל לשמור על שקט תעשייתי - הייתי מקדישה גם שעתיים!!!! אבל זה לא הולך כך בבית-ספרנו! את מספרת על החגים - פעם אצלך פעם אצלו... אצלנו זה היה חייב להיות: פעם אצלו, פעם אצלו, פעם אצלו, פעם אצלו,אצלו, פעם אצלו, פעם אצלו, פעם אצלו, .... שאמשיך.... זה היה 15 שנה כך!!! אני כמובן אל הסכמתי לסידור הזה (גם בעלי לא) - וזה היה מקור למריבות איומות ורבות... אתן מתארות לעצמכן? כל חג! כל יום הולדת! כל מאורע היה הופך למריבה ענקית (כמובן בפעם שרצינו לעשות אותו עם משפחתי....)

בולי27

New member
אז עכשיו יש לך "תעודת בוגרת"

פורום חמותי ואני, את מוכנה לצאת לחיים האמיתיים. שנזיל דמעה לרגל קבלת התואר????? עכשיו תעזבי אותנו????

הגנובה

New member
לאאאאאאאאא!!!!!../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif

אל תעזבי אותנו... אני מאכלת לך רק טוב... שתפי אותנו בדברים הטובים... כך נוכל להתענג על החום ממדורות של אחרים!

אותך לעזוב? השתגעתית לגמרי ?../images/Emo12.gif

בולי, אני משחררת אותך רק תמורת כופר
ושיהיה גבוה (אייקון של $) חוץ מיזה, חכי
גיסתי
בטח "תבשל מטעמים"
אם היא תדע אז השמחה קצת מוקדמת לטעמי רק יהיו עוד פרקים בטלנובלה הזו.

בולי27

New member
חטפת אותי? לא הרגשתי, אבל...

אני יכולה להישאר בשבי עד יום שבת....(יהיה לי תירוץ טוב לא ללכת)

בואי לשבת../images/Emo24.gif

אני מבטיחה לך שלא תרצי לחזור. אני גרה במקום שבחיים לא חלמת עליו.

הגנובה

New member
הרגעת אותי סיגלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

בקשר לגיסתך.... אני מקווה שלא יקרה כלום - אבל אם כן... ספרי לנו.

למעלה