גנוב על הירח באייטיונס סטור - בעברית?

Rose Taylor

New member
גנוב על הירח באייטיונס סטור - בעברית?

גלשתי לי באייטיונס סטור, וכתוב שם שגנוב על הירח - סרט שלא יצא בישראל בדיוידי
וקיים עם תרגום לידיעתי רק בבלו ריי תלת ממד - הוא עם דיבוב ותרגום בעברית.
זה נכון? מישהו מכם יודע על זה משהו?
ואם כן, בזמן הרכישה באייטיונס סטור צריך לבחור אחת מהאופציות או שמקבלים הכל בילט אין?

MASTERPC

New member
גנוב על הירח יצא בעברית לא בארץ

הסרט יצא בבלו ריי בעברית, מדובב ומתורגם במהדורת 2 דיסקים רגיל ותלת מימד אבל לצערי לא הופץ בישראל.
ונכון להיום לא אפשרי להשיג בשום מקום, הוא אזל מהמלאי מכל מהמדינות שהוא הופץ. הונגריה, טורקיה, ופורטוגל, והפך להיות בלו ריי נדיר ומבוקש מאוד.
צילמתי את 3 המהדורת באוסף הפרטי שלי. (מדובב וגם מתורגם) + כמה מיניונים חמודים ממקדונלדס.

Soak

New member
זה נכון חלקית

רק התלת מימד מתורגם, גרסת הדו מימד לא קיימת מתורגמת או מדובבת בשום מקום (מי שמנגן במחשב יכול לבטל את האפקט התלת מימדי בקלות ולקבל גרסה דו מימדית). אני מצאתי חנות הונגרית שהיה לה לפחות 15 עותקים במלאי והסכימה לשלוח לישראל. נכון שזה די נדיר, אבל לא בלתי אפשרי. לגבי ״מבוקש מאוד״ - נו, לא נראה לי שלמישהו בארץ איכפת יותר מדיי...

MASTERPC

New member
צודק רק התלת מדובב ומתורגם

הכוונה היתה שרק התלת מימד הוא מדובב והמהדורה כוללת 2 תקלטורים Rose taylor ששאל את השאלה כתב את זה שרק התלת מדובב אז חשבתי שזה כבר ברור.
איזה אתר אתה מכיר שיש את הסרט במלאי והוא מוכן לשלוח לישראל ? אני אשמח אם תשלח לי את הקישור.
דרך אגב יש לי חבר שגר וחי בהונגריה והוא בדק לי וחיפש את הסרט לכל אורכה ורכבה של הונגריה ובסוף מצא עותק אחד בדרבצן שבמזרח הונגריה ליד רומניה הוא הזמין במשלוח לבודפשט ושלח לי לארץ.לפני (שנה וחודשים)
הסרט הזה בעבר ניתן מתנה עם מערכת 3D של חברת LG אז אולי נשאר באיזה חנות איפה שהוא.
גם אני חיפשתי את הדיסק בהונגריה באיזה 50 חנויות ורשתות במשך 10 ימים ובכל החנויות הסרט אזל.
אני מכיר כמה אנשים שמחפשים את הדיסק ומוכנים לשלם 250 ו 300 שח לעותק.אני מכיר גם חנוית
וספריות די וי די שמחפשות את הסרט הזה מדובב.
אני יכול להגיד בודאות גם בפורטוגל ובתורקיה המצב זהה לזה שבהונגריה.

Soak

New member
זה האתר שהזמנתי ממנו

וזה עדיין במלאי שם:
http://3dnap.hu/dvd-bd-3dbd/gru-3d-2-lemezes-blu-ray-3d.html

הם לא שולחים מחוץ להונגריה אבל לאחר דין ודברים קצר באימיילים הם הסכימו לשלוח לי לארץ. קניתי שני עותקים ואחד מהם מכרתי במחיר עלות לאחד מחברי הפורום.

Soak

New member
על מה הפליאה?

למה שלא יהיה נכון? התכנים באייטיונס לא מגיעים מדיסקים קיימים. אם רשום שיש מדובב ומתורגם - אז יש.

Rose Taylor

New member
פשוט עוד לא נחשפתי לקניית סרטים באייטיונס

האם צריך לבחור בהם שפה ותרגום, או שמקבלים הכל ביחד עם הרכישה?

Soak

New member
אין לי מושג האמת... אני עד כה קניתי רק שירים

לפי הפירוט הטכני שיש לכל סרט, נראה שמקבלים את כל מה שרשום (כלומר, אפשרויות שונות לשפות דיבוב ולתרגום)

למעלה