ג'נט מתחתנת עם מיליארדר סעודי טרוריסט

Golden crown

New member
ראיתי את זה אתמול בטלויזיה

אבל לא שדיברו עליו כתומך ג'יהאד.
בטח לג'רמיין יש קשר לזה

m195809ppb19

New member
פחד פחדים!!! חשבתי שאף ידוען אמריקאי לא ירצה

מערכת יחסים עם מוסלמים אחרי 11 בספטמבר... בושה וחרפה!!!!! אני מקווה מאוד שהמעריצים שלה ( אם יש לה בכלל) יגיבו על זה בחריפות. אני ממש דואגת לילדיו של מייקל בפרט לפרינס ופאריס כי יש שמועה לא נכונה שהם יהודים והחתונה הזאת עלולה בהחלט להזיק להם. תגיד לי, האם צו ההרחקה שארבעת הפושעים ( ג'נט,רנדי ,ג'רמיין ןריבי )קיבלו מבית המשפט עדיין בתוקף?

Golden crown

New member
עד כמה שזה מוזר

המשפחה הזו מושפעת מאד מהאח ג'רמיין, כמו שאפשר היה לראות כשקתרין נעלמה, ואחיו הקטנים התייצבו לצידיו, והיה ברור שהוא זה שגרם להיעלמות שלה. באותו אופן מייקל נסע לבחריין אחרי שסמך עליו ששם יסתדר, וזה כמעט נגמר ברצח. לפי כל השתלשלות האירועים, אם ג'רמיין לא היה מתאסלם, גנ'ט כנראה לא הייתה חושבת לעשות דבר שכזה, מה גם שאמא שלהם מאד דתייה ועוברת בין בתים מדי בוקר בשם הדת.
בקשר לצו, אני לא יודע אם הוא עדיין תקף אבל ספק אם מישהו אכף אותו, קשה לי לראות איך באורח החיים של משפחת ג'קסון הם מצליחים לא לראות האחד את השני.

Golden crown

New member
השבוע נסגר התיק כנגד ג'נט ג'רמיין ורנדי

מאחר ואף אחד לא דיבר עם שוטרים ולא ענה לשיחות מהחוקרים התיק נסגר

m195809ppb19

New member
חבל מאוד
... כבר נמאס לי מהם ...

הם פושעים שמקומם היחיד הוא בית סוהר... הג'רמיין הזה מסוכן עד מאוד! אם הם לא הנידו עפעף כשחטפו את אמם מי יודע כמה רחוק הם עלולים להגיע... אני כבר מתחילה לחשוד שלאחד האחים( או אפילו לכמה מהם) יש קשר כזה או אחר למותו של מייקל.

spirit0805

New member
מעניינת לי את התחת הבוגדת הזאת!

מה גם שהיא פתאטית! אחרי כמה חודשים בלבד אחרי הפרשה עם הצוואה של מייקל שבנוסף הם חטפו את קת'רין והיה מה שהיה עם הילדים פתאום היא מתחתנת לי עם מיליארדר...בושה וחרפה מה שנהיה ממנה

Golden crown

New member
ספק גדול אם יש שם אהבה

אחרי כל ההיסטוריה המשפחתית, הגיוני מאד שהיא התחתנה בגלל הכסף ובעצת אחיה

GM1988

Well-known member
חחח ואווו

המשפחה הזו היא מערכון ידיעות מטורף

למעלה