גנט - סיכום מוקדמות

cubano1

New member
גנט - סיכום מוקדמות

שטילוב התחרה בשלושה מכשירים - קרקע, סוס סמוכות ומתח. בקרקע הוא העפיל לגמר, אבל תהיה לו תחרות מאד קשה מצד דיאגו היפוליטו וזואו קאי שסיימו 1-2 במוקדמות. יש לשניהם ציוני D גבוהים משלו. אם הוא יצליח להשאר בשטח הקרקע מבלי לצאת יהיה קרב צמוד ומרתק. בסוס הסמוכות ובמתח הוא סיים עם ציונים בינונים וסיים איפשהו במקום ה 20 ומשהו. אצל הבנות ולריה מתחילה להראות את הפוטנציאל הטמון מאז שהעלתה את דרגות הקושי שלה. היא סיימה במקום השביעי בקפיצות על אף ציוני E נמוכים של 8.550 על שתי הקפיצות. על פי דרגות הקושי שלה (5.8, 5.5) היא צריכה לסיים בטופ 3 בגמר, ונשאר לקוות שהיא תתן ביצועים יפים. רוני לא קפצה - אני משער שאין לה קפיצה שניה שהיא תנאי הכרחי להתמודדות בגמר על המכשיר הזה. בקורה - מכשיר חזק של ולריה היא גם הצליחה להעפיל לגמר עם תרגיל יפה (D - 5.6, E - 8.425). דווקא כאן היא מפגרת בדרגת הקושי שלה מאחורי שאר המתמודדות בגמר. אני מקווה שהיא תוכל להעלות אותה יותר לאזור ה 6 בשביל להתחרות על מדליה. לרוני היו כנראה בעיות בקורה, והיא סיימה במקום ה19 (D - 5.2, E - 7.7) עם עוד הורדה אוטומטית של עשירית - סך של 12.8. המקבילים עדיין מכשיר חלש לשתי המתעמלות שלנו. ולריה נפלה באלמנט פשוט יחסית וסיימה במקום ה 21 עם 12.325 (D- 5.2, E - 7.125) רוני נפלה בעזיבת הייגר שלה וסיימה במקום ה29 עם 11.4. (.D-4.7, E- 6.7.) בקרקע רק רוני התחרת , לא ברור לי למה ולריה לא התחרת - דווקא היה מעניין לראות איך יהיה לה עם הדאבל גוף ישר החדש בתחרות בינ"ל רוני השיגה 13,125 ואת המקום העשירי. התוצאות באופן כללי בקרקע היו נמוכות ורק מתמודדת אחת הצליחה לעבור את רף 14 הנקודות. מחר הגמרים - בהצלחה לאלכס ולולריה!!!!!

למעלה