גניבה על ידי בעלי הצימר ארץ קסם

gil1012

New member
פאשלה בהזמנה = גוליבר

אנחנו בצענו הזמנה לבית מלון בארץ דרך "גוליבר" ללילה על בסיס חצי פנסיון וכשהגענו הסתבר שהם דיווחו למלון שהזמנתנו על בסיס לינה וארוחת בוקר וגם כתבו על הפקס (שבידי המלון) שאין להביא לנו עותק - שלא נראה שמדווח על BB ובטח לא שהסכום פחות ממה ששילמנו. שלחנו להם מייל אפילו שניים והם אפילו לא טרחו לחזור אלינו. כפי שידוע יש הרבה פאשלות בהזמנות בארץ, ברוב המקרים תודעת השירות היא על הפנים. יום נעים

אiרין

New member
לגבי סיכומי דברים בצימרים

גם אנחנו חשנו כמה רימו אותנו. החלטנו לצאת לטיול משפחתי. חיפשנו צימר לא יקר. הגענו לשאר יישוב לאחת המשפחות , לאחר שצפינו באתר האינטרנט בתמונת החדר והוא מצא חן בעיננו. גם המחיר נשמע אטרקטיבי. הגענו למקום עייפים ומותשים מהדרך. בעלת הצימר הכניסה אותנו לחדר ונדהמנו מהצפיפות וממש לא מה שנראה בתמונות האתר. הזדעזענו מהחדר , שהפך לכזה ממחסן ישן. באותה עת, שהו בצמידות אלינו ,כמה משפחות שהגיעו יחד והרעש היה נורא עד השעות הקטנות. פנינו לבעלת הצימר בבקשה לעבור לחדר אחר , לאחר שנורא סבלנו. היא ענתה שאם יתפנה החדר , היא תודיע לנו. כמובן שלא עשתה כך. סבלנו נורא מהשהות, הרעש, הליכלוך בחדר,הצפיפות הנוראית. בסיום שני ימי הסבל שלנו, ביקשנו לשלם ולעוף משם. היא מצד אחד התנצלה ומצד שני אמרה שלא יכלה לעשות דבר מפאת הצפיפות, מה שלא היה נכון. היא לא רצתה להלין אותנו בחדר האמיתי שמתואר באתר האינטרנט. ישבתי מולה ואמרתי לה ממש מה אני חושבת עליה. על הגועל שבטיפול שלה . סיפרתי לכולם על היחס המשפיל והדוחה. כשחברים מבקשים המלצות לצימר בצפון, אני מזכירה להם לא להעז לפנות לאותו צימר. אז אם בלקוח צודק עסקינן...... מה זה משנה מי כאן צודק, ערן חש עוגמת נפש בצדק לטעמי ולטעם אחרים אולי לא, הוא יצא מאוכזב ואותה אפרת מפורסמת, זכתה להשמצות .ובכך שמטעם ערן וחבריו, היא לא תזכה לביקורים שלו יותר. הטעות שלנו היתה, שנשארנו שם , למרות מה שראינו עם הכניסה לחדר ולדרוש באותו רגע לעבור חדר. אנו מבלים המון בצימרים ועליי לציין לטובה כמה בעלי צימרים מדהימים ולעומתם, יש את אותם נוכלים ושבאמת מותירים לקוחות עם טעם רע בפה.

ארץ קסם / תגובה לחסר היושר החצוף

הזמנת ממני בפרוש נופש לחמישי ושישי ולכשהגעת הודעת שאתה מעוניין בנופש לליל חמישי בלבד למרות ששמרנו לך חדר לשני לילות ולצערנו לא נתנו אותו לאורחים אחרים . המחיר אצלינו לילה אחד לזוג כולל ארוחת בוקר הנו 600 ש"ח ואם לוקחים שני לילות אז זה 550 ש"ח לכל לילה . הסכמנו לתת לך חדר למרות שלא השארת מספר כרטיס אשראי וכשאנשים אחרים ביקשו את החדר התקשרנו אליך לודא שאתה אמנם מגיע. אילו היינו יודעים שמדובר בלילה אחד היינו נותנים לך את סוויטת העץ הנפלאה שלנו שעמדה ריקה בליל חמישי כיוון שחיכתה לאורחים בליל שישי בלבד. אם 'גנבתי' אותך אתה יכול להתלונן במשטרה . אתה 'דפקת' לנו 2 לילות אירוח וזה מאד לא יפה והוגן מצדך יכול להיות שמדובר כאן באי הבנה אבל מבחינתנו אתה בהחלט אדם שלא מסוגל להזמין לעצמו חדר בצורה ברורה ואנחנו שמחים שיש מעט אנשים כאלו רוב רובם הגדול של אורחינו הם אנשים מקסימים שכיף לארח ונחמד מאד לעשות איתם עסקים וביושר !

ערן מתברר כשקרן !!! וארץ קסם נדהמת

בקריאה נוספת של מה שכתבת נתברר לי שאתה כותב 'אינני נוהג לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי לאנשים זרים' הפעם נתפסת משקר כי בפירוש אמרת לי כי 'אין לך כרטיס אשראי' ואני גם התקשרתי לברר האם אתה אמנם בא כי היו לי עוד טלפונים וגם לא טרחתי לשלוח לך טופס הזמנה בפקס שממילא לא ממש בעל ערך ללא כרטיס אשראי. לידיעתך כאדם זר אני פתחתי בפניך את ביתי ,שמרתי עבורך חדר,הכנתי עבורכם ארוחת בוקר ואף ניקיתי את החדר לפניכם ואחריכם . וכל הזמן הזה היית אצלי על תקן 'אנשים זרים'???!! אז תעשה טובה ותלך לשקר בפעם הבאה לבעלי צימר אחרים לגבי 'אין לי כרטיס אשראי' בגלל אנשים מסוגך אני לעולם לא אאמין יותר לאנשים מחוסרי כרטיס אשראי ומאד עצוב לי שכל מה שאתה זה אדם שגורם לתחום לחוסר אמון הדדי.

חצוף וקופץ בראש

בכל אחד מהסעיפים שנכתבו כאן יש דברים שגויים , שקריים ואפשר גם לומר מאד לא נכונים!!! אינני יודעת מהיכן אתה 'דולה' מידע או כיצד הנך ממהר להסיק מסקנות אבל יש כאן פשוט חוצפה הגובלת בשקרים וטמטום וקפיצה נחפזת עד כדי יהירות להסקת מסקנות טיפשית ברוטב שגויה ! 1.שיקרת לגבי כרטיס האשראי שלך מראש בטלפון!!והנה אתה טוען כי אינך נוהג לתת את כרטיסך לאנשים זרים. 2.המחיר ללילה אחד בסוף שבוע הנו 600 שקלים ואם מזמינים שני לילות זה 550 שקלים לכל לילה! אילו היית טורח להבהיר כי רצונך בלילה יחיד היית מקבל אותו בסוויטת העץ הנהדרת שלנו תמורת 600 ש'ח כי ההזמנה נעשתה ביום רביעי וביום רביעי אנחנו נותנים ללילה אחד.סוויטת העץ שלנו ניתנה ללילה אחד ביום שישי ובהחלט היתה פנויה לקבל אורחים ביום חמישי אילו רק היינו יודעים שאתה מעוניין לבוא ללילה יחיד! 3.אמרת בפירוש בטלפון שאתה מעוניין בחדר לחמישי שישי ..מן הסתם היה מאד נוח לך לא לתת מספר כרטיס אשראי וגם לא להבהיר שחמישי שישי זה אך ורק הלילה בין חמישי לשישי . 4.כדאי שלפני שאתה ממהר להכפיש אחרים תברר כיצד אתה מגיע למצבים כאלו מגעילים. אותנו הותרת המומים בעיקר מפרצוף'צדקני' שביאס לנו את השבת תודה לאל שאחד כמוך הגיע אצלינו רק פעם אחת . אנחנו פשוט מזועזעים מכל השטויות חסרות השחר ונטולות האמת שכתבת כאן בצדקנותך .

חצוף ןקופץ בראש /ארץ קסם מגיבה

בכל אחד מהסעיפים שנכתבו כאן יש דברים שגויים , שקריים ואפשר גם לומר מאד לא נכונים!!! אינני יודעת מהיכן אתה 'דולה' מידע או כיצד הנך ממהר להסיק מסקנות אבל יש כאן פשוט חוצפה הגובלת בשקרים וטמטום וקפיצה נחפזת עד כדי יהירות להסקת מסקנות טיפשית ברוטב שגויה ! 1.שיקרת לגבי כרטיס האשראי שלך מראש בטלפון!!והנה אתה טוען כי אינך נוהג לתת את כרטיסך לאנשים זרים. 2.המחיר ללילה אחד בסוף שבוע הנו 600 שקלים ואם מזמינים שני לילות זה 550 שקלים לכל לילה! אילו היית טורח להבהיר כי רצונך בלילה יחיד היית מקבל אותו בסוויטת העץ הנהדרת שלנו תמורת 600 ש'ח כי ההזמנה נעשתה ביום רביעי וביום רביעי אנחנו נותנים ללילה אחד.סוויטת העץ שלנו ניתנה ללילה אחד ביום שישי ובהחלט היתה פנויה לקבל אורחים ביום חמישי אילו רק היינו יודעים שאתה מעוניין לבוא ללילה יחיד! 3.אמרת בפירוש בטלפון שאתה מעוניין בחדר לחמישי שישי ..מן הסתם היה מאד נוח לך לא לתת מספר כרטיס אשראי וגם לא להבהיר שחמישי שישי זה אך ורק הלילה בין חמישי לשישי . 4.כדאי שלפני שאתה ממהר להכפיש אחרים תברר כיצד אתה מגיע למצבים כאלו מגעילים. אותנו הותרת המומים בעיקר מפרצוף'צדקני' שביאס לנו את השבת תודה לאל שאחד כמוך הגיע אצלינו רק פעם אחת . אנחנו פשוט מזועזעים מכל השטויות חסרות השחר ונטולות האמת שכתבת כאן בצדקנותך . 5. למרות שהיית אורח עם עקרונות נורא 'צודקים' שדפק לנו אירוח של משפחה בסך 1200 ש'ח ..אירחנו אותך ולא שילחנו אותך לכל הרוחות כפי שהיה ראוי לעשות להוד צדקנותך . אם היו לי מדרגות הייתי בשמחה זורקת אותך מכל המדרגות וגם לכל הרוחות . צדקנות ברוטב שקרנות זאת תכונה מגעילה שגורמת לי בחילה עזה ואני שמחה שרוב האנושות שאני פוגשת לא לוקה בתכונות שגורמות לי גועל נפש .

aviro

New member
אמונתי שלום אני כל כך מבין אותך אבל

כמי שעמית שלך לעסק אני מבין את תגובתך הנסערת,ואני מציע לקוראים לא לשפוט אדם בשעת כעסו,כפי שאמרתי באחת התגובות לדעתי קרתה פה אי הבנה.כל צד ראה עצמו נפגע.אני מציע להנהלת הפורום לגשר בין הצדדים,ובהסכמתם להסיר את כל הנושא מהפורום.

ה דרומי

New member
בלי להכנס מי צודק ומי לא כולם כי

כולם צודקים הלקוח צודק בעלי הצימר צודקים בקיצור כולם צודקים.

ineran

New member
לבעלת הצימר ההיסטרית

לא מובנת ההתנפלות שלך והקושי להשיב בצורה ברורה לטענותי במקום לתקוף אותי אישית. זה אולי מתחבר למה שאמר פעם דוד בן-גוריון כשמגיעים לקטע בנאום שבו לא כל כך בטוחים כדאי להרים את הקול. אז הנה לטענותייך: 1 – "מכיוון שלא היה לך מספר כרטיס אשראי לא החלפתי איתך טופס הזמנה בפקס", אולי תסבירי לי מה הקשר? למה אי אפשר לשלוח פקס או אמייל להבאיר את ההזמנה ולמנוע אי בהבנות? או שאולי סתם המצאת פה איזה תירוץ? 2 – "דפקת 1200 שקלים" – אולי אני חלש במתמטיקה אבל אם לקחתם ממני 600 ₪ במקום 1,100 ליומיים אזי הפסדתם (במקרה שאכן היה לכם מישהו לסוף שבוע מלא והצימר נשאר ריק אחרי שעזבתי) 500 ₪. אז למה להגזים? 3 – "הזמנת ממני בפרוש נופש לחמישי ושישי" – מעניין שעכשיו את נשמעת כל כך בטוחה בעצמך. ברגע שהתגלתה אי ההבנה אמרת משפט אחר לגמרי, אמרת "זה מקובל להזמין לסוף שבוע מלא, הייתי בטוחה שאתה הולך להזמין לשני לילות". מה פתאום עכשיו את כל כך בטוחה שהזמנתי בפירוש לחמישי ושישי? 4 – "הסכמנו לתת לך חדר למרות שלא השארת מספר כרטיס אשראי וכשאנשים אחרים ביקשו את החדר התקשרנו אליך לוודא שאתה אמנם מגיע." - לא הייתם חייבים לתת לי את החדר. הייתם יכולים לומר שאתם לא נותנים אותו למי שאין לו נתוני כרטיס אשראי, זו תשובה בהחלט לגיטימית בעיני. אבל אם החלטתם לתת לי אותו בלי כרטיס אשראי אל תנסו להראות את זה כטובה אישית. 5 – "בקריאה נוספת של מה שכתבת נתברר לי שאתה כותב 'אינני נוהג לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי לאנשים זרים' הפעם נתפסת משקר כי בפירוש אמרת לי כי 'אין לך כרטיס אשראי' " גבירתי היקרה, אני ממש מצטער אבל אין לי שום חובה לומר לך אם יש לי או אין לי כרטיס אשראי. לשקר (כפי שאני מבין זאת) זה לתת מספר כרטיס אשראי שגוי או שאינו בבעלותי ולנסות להערים על בעל הצימר. זה שבמקום להגיד לך שיש לי כרטיס אשראי אבל אני לא סומך עלייך בגלל שאני לא מכיר אותך אמרתי שאין ברשותי כרטיס אשראי לא נחשבת בעיני הונאת המאה. מעניין שלא התייחסת לפליטת הפה שלך כי אם היו לך את נתוני כרטיס האשראי שלי היית גובה ממני עבור שני לילות. זה בטח לא מצביע על עודף יושר מצידך. לא באתי להגיד שאת שקרנית או גנבת (אולי בניגוד למה שאת אומרת עליי). כל מה שאני אומר זה שהיית צריכה להתנהג אחרת וחבל שלא עצרת רגע לחשוב לפני שפעלת כמו שפעלת. בברכה, ערן.

למעלה