גניבה.

גניבה.

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? עם מי אתם רואים אותו? מי מאושר, כשאין לכם כלום? נשברים הרבה? קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? כרגע, מרגישים לבד? מה קניתם לאחרונה? מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? קל ליפול? אתם מאמינים?.. [במה/מי?] מי מוכשר, בעיניכם? מה כל זה מוכיח? מה אינכם מצליחים? למי אתם שרים [גם אם בלב]? ולסיום, מה נשאר לכם?

yafit17

New member
ראשונה?

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? חולה. במה אתם נוהגים להיזכר? בתקופות, ברגעים. כל הזמן?לפעמים. במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? מנקת רחובות, לא יודעת מה שיהיה,יהיה. עם מי אתם רואים אותו?איתה
מי מאושר, כשאין לכם כלום?
נשברים הרבה?מנסה שלא... קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים?בבוקר מאודדדדדד כרגע, מרגישים לבד?יותר מידי..
מה קניתם לאחרונה? טוסט מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? תלוי עם מי, ומתי, בדר"כ לדבר, יש לי פה גדול. קל ליפול?לפעמים אתם מאמינים?..? [במה/מי?]?.... מי מוכשר, בעיניכם? ואיי הרבה אנשים: תומר TR
לימור הילדה הכי מוכשרת בעולם,ומה יעזור אם אני אגיד עוד?אתם לא מכירים מה כל זה מוכיח?אנערףף מה אינכם מצליחים?להרדם למי אתם שרים [גם אם בלב]?לו
ולסיום, מה נשאר לכם?20 שקל בארנק,וקופסת סיגריות.

מתנות

New member
(לילה לבן?)

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? הראש ריק מרוב פחד. במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? במה שאיבדתי. במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? לא חושבת שיש משהו כזה. עם מי אתם רואים אותו? הלוואי שראיתי אותו. מי מאושר, כשאין לכם כלום? היא. נשברים הרבה? כבר לא. ככה זה כשמפחיד מדי. קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? כן. כרגע, מרגישים לבד? כן. מה קניתם לאחרונה? סיגריות שלשום. מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? כרגע, לא לומר דבר. המבטים יספיקו. קל ליפול? קל מדי.
אתם מאמינים?.. [במה/מי?] בעצמי. בה. מי מוכשר, בעיניכם? הראשונות שקפצו לי לראש אלה קרן טובולינה וכבדי. מה כל זה מוכיח? שתמיד ידעתי. מה אינכם מצליחים? להתגבר. למי אתם שרים [גם אם בלב]? הנמען שלי יודע. ולסיום, מה נשאר לכם? רק לנסות.

Survivor ^_^

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? של אסימון שנופל כל יום עוד קצת. במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? בתקופות, ברגעים, באנשים. במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? בלהשתנות. עם מי אתם רואים אותו? איתם. מי מאושר, כשאין לכם כלום? לא יודע... נשברים הרבה? כן. קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? כן, כל בוקר.. כרגע, מרגישים לבד? במובן מסויים כן. מה קניתם לאחרונה? כרטיס טיסה, בגדים, קרוקס. מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? לדבר, אבל נראה לי שעדיף לשתוק לפעמים. קל ליפול? הכי קל... אתם מאמינים?.. [במה/מי?] נראה לי שבאלוהים, ובאנשים. מי מוכשר, בעיניכם? כל מי שמעיז. מה כל זה מוכיח? שאפשר. מה אינכם מצליחים? להתמיד. למי אתם שרים [גם אם בלב]? לי, לחברים ולמשפחה. ולסיום, מה נשאר לכם? מה שצריך.

תראי מה נשאר לך.../images/Emo14.gif

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? מתחדשת במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן?בדברים שצריך לשכוח, ואי אפשר במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? רק אלוהים יודע עם מי אתם רואים אותו? עם כל מיני אנשים טובים מי מאושר, כשאין לכם כלום? - נשברים הרבה? מנסה להפחית את הכמות קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? כל בוקר? כרגע, מרגישים לבד? כרגע כרגע, כן. מה קניתם לאחרונה? חולצה ומכנס, סיגריות מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? עם מס' אנשים נורא נורא מצומצם [1-2] לדדבר. וזהו. קל ליפול? קל מאוד אתם מאמינים?.. [במה/מי?] אולי באלוהים מי מוכשר, בעיניכם? תומר TR מה כל זה מוכיח? שאני יכולה לבד מה אינכם מצליחים? לצאת מזה עכשיו למי אתם שרים [גם אם בלב]? לעצמי ולסיום, מה נשאר לכם? יש לי אותי, לפחות.

mooshki

New member
../images/Emo192.gif חשבתי משהו זמני...

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים?
די קטטוני. חולי מחשיך בבית. במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן?
לא יודעת. השבוע מצב רוח קצת נוסטלגי. לא הרבה מעבר... במה אתם חושבים שיש לכם עתיד?
נמלאתי חששות לאחרונה:/ עם מי אתם רואים אותו?
מי מאושר, כשאין לכם כלום?
אני לא יודעת על אף אחד כזה. אם שמעתם על מישהו, אל תספרו לי. נשברים הרבה?
מה פתאום קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים?
אה הא... כרגע, מרגישים לבד?
רק טיפה. אחת אולי לא שמה לב, אבל היא לא נותנת לי ליפול
מה קניתם לאחרונה?
בתקווה לחנוכה מוצלח יותר. מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר?
קל ליפול?
אתם מאמינים?.. [במה/מי?]
אינני. יודעת לקוות. מי מוכשר, בעיניכם?
לאדעת. כל אחד מוכשר במשהו מה כל זה מוכיח?
איי הב אבסולוטלי נו איידיה. מה אינכם מצליחים?
לעבור תשנה הזאת בשלום. למי אתם שרים [גם אם בלב]?
day dream... ולסיום, מה נשאר לכם?
הו, כל מה שהיה לי.

הוא בטח מאושר

שאין לי כלום כבר לא נשאר
באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? בילבול במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? רגעים טובים במה אתם חושבים שיש לכם עתיד?
עם מי אתם רואים אותו? חברים מי מאושר, כשאין לכם כלום? הוא
נשברים הרבה? מדי פעם קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? יאפ כרגע, מרגישים לבד? לא כ"כ מה קניתם לאחרונה? מיטה מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? לא לומר דבר קל ליפול?
אתם מאמינים?.. [במה/מי?] - מי מוכשר, בעיניכם? כל מיני אנשים מוכשרים מה כל זה מוכיח? שאני לא ממש מוכשרת מה אינכם מצליחים? למי אתם שרים [גם אם בלב]? מממ.. ולסיום, מה נשאר לכם? אשליה

אדם ק

New member
מה נשאר?

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? כבר יותר מחודש.... מצב של אי וודאות, סימן שאלה ענק, קשה... במה אתם נוהגים להיזכר?בעיניים שלה... כל הזמן? כל הזמן... כן... במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? בלהרוס, לאהוב... עם מי אתם רואים אותו? אותה? לבד... מי מאושר, כשאין לכם כלום? לוידע... בטח יש כאלה... נשברים הרבה? כן... לאחרונה... בלילות, כשחושב עלייך ומתגעגע... וזה צורב, זה שורף, זה דוקר... קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? כן... בבוקר.... בתחילת השבוע... כרגע, מרגישים לבד? משו כזה... כן... מה קניתם לאחרונה? עפרונות, נעליים. מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? לא לומר דבר... כל מילה מיותרת, כל מילה הורסת יותר מהקודמת לה... קל ליפול? תלוי מתי, עם מי, איך ולמה... אתם מאמינים?.. לא מאמין בכלום... באפ'חד... מי מוכשר, בעיניכם? יש מלא... מה כל זה מוכיח? שאולי אני לא בנוי לכאלה דברים... מה אינכם מצליחים? להתגבר, לדבר, לשנות, וסדר, לתקן.... לחזור... למי אתם שרים [גם אם בלב]? עדידוש... תתפלאי... ולסיום, מה נשאר לכם? רגש... כאב... געגוע...

ליאןןן

New member
...

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? של שקט. במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? בטעויות שלי. במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? עם מי אתם רואים אותו? מי מאושר, כשאין לכם כלום? נשברים הרבה? יותר מדי. קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? הרבה. כרגע, מרגישים לבד? כן ולא. יש כמה שעזבו אותי, אבל מסתבר שיש כמה שנשארו. מה קניתם לאחרונה? היום, כובע
מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? לא לדבר. חוץ מ-2,3 אנשים שאני לא יכולה לעבוד עליהם. קל ליפול? כלכך קל. אתם מאמינים?.. [במה/מי?] בה'. מי מוכשר, בעיניכם? וואו, המון אנשים... מה כל זה מוכיח? שבסוף כולם אותו דבר. מה אינכם מצליחים? להקשר. למי אתם שרים [גם אם בלב]? לה. ולסיום, מה נשאר לכם? חלום.

הוא בטח מאושר שאין לי כלום..

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? חוסר ידיעה, המון כלום.. כבר איזה חודשיים במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? כמה מטומטמת הייתי.. במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? עיצוב
עם מי אתם רואים אותו? אף פעם לא לבד
מי מאושר, כשאין לכם כלום? הוא, שיחנק! נשברים הרבה? בזמן האחרון כל הזמן קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? כן.. כרגע, מרגישים לבד? מאוד מה קניתם לאחרונה? תחבושות יומיומיות לחוטיני
מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? תלוי בסיטואציה.. קל ליפול? כל כך.. אתם מאמינים?.. [במה/מי?] בגורל, שהחליט להריץ עליי בדיחות מי מוכשר, בעיניכם? הרבה ממכם מה כל זה מוכיח? לא לסמוך על אף אחד מה אינכם מצליחים? יותר מדי דברים ולסיום, מה נשאר לכם? תקווה קטנה

אומרים היא מסתירה כנפיים...

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? מצב טוב,יחסית לתקופה במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? בתקופות טובות,ברגעים מצחיקים ומאושרים ובאתמול במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? חחח בעיצוב עם מי אתם רואים אותו? מעדיפה לא לענות חחח מי מאושר, כשאין לכם כלום? ואווו לא יודעת נשברים הרבה? בימים האחרונים לא קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? כה,אבל לא בתקופה האחרונה כרגע, מרגישים לבד? לא מה קניתם לאחרונה? כרטיס אוטובוס לביצפר הישן מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? תלוי במצב קל ליפול? כה אתם מאמינים?.. [במה/מי?] באבינו שבשמים מי מוכשר, בעיניכם? בכל אחד יש כישרון גם אם הוא חבוי או נגלה מה כל זה מוכיח? אולי הכל ואולי כלום מה אינכם מצליחים? כלום,כרגע הכל אני יכולה. למי אתם שרים [גם אם בלב]? לכל כך הרבה אנשים ולסיום, מה נשאר לכם? הכל

../images/Emo55.gifרחוקה מלהיות....

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? צעדים באפלה, בעיקר חיפוש... במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? בקיץ הזה, במבט במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? במוזיקה עם מי אתם רואים אותו? עם מישהי, ובצורה סאדיסטית למדי- מקווה שמאושר. מי מאושר, כשאין לכם כלום? אוטמת את עצמי, ומקווה שאף אחד. נשברים הרבה? לצערי קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? לומדת לעשות את זה כל בוקר מחדש כרגע, מרגישים לבד? כן מה קניתם לאחרונה? סיגריות, קפה. מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? להתמכר לשקט קל ליפול? כמה שקל... אתם מאמינים?.. [במה/מי?] האמונה תלויה על ענן מי מוכשר, בעיניכם? מי שמצליח לנשום מה כל זה מוכיח? שום דבר, והניסיון כבר מזמן נכשל מה אינכם מצליחים? להבין, לחייך, להאמין. למי אתם שרים [גם אם בלב]? לו
ולסיום, מה נשאר לכם? זמן.

izzys

New member
מה נשאר לך?

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? מותש. במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? חיוכים מסויימים. במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? שאלה טובה. עם מי אתם רואים אותו? עם כמה אנשים. מי מאושר, כשאין לכם כלום? אני בטוחה שיש כמה שצוחקים על חשבוני. נשברים הרבה?
קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? כן. כרגע, מרגישים לבד? סוגשל. מה קניתם לאחרונה? אקוסטית משגעת. מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? יש ויש. קל ליפול? מידי. אתם מאמינים?.. [במה/מי?] בהוא שם למעלה. מי מוכשר, בעיניכם? מי שמסוגל לרגש. מה כל זה מוכיח? כרגע שום דבר טוב. מה אינכם מצליחים? להתקדם. למי אתם שרים [גם אם בלב]? למי ששם לשמוע. ולסיום, מה נשאר לכם? בלאגן.

liloosh tt

New member
../images/Emo39.gifאז היום, אני לא נותן לה ללכת.

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים?אושר, בילבול, געגוע. במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן?
, ביפה הזה. במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? כל עוד אני קרובה למשפחה, יהיה עתיד. עם מי אתם רואים אותו? איתה. מי מאושר, כשאין לכם כלום? לא ידוע לי על מישהו כזה. נשברים הרבה? רק לידו. קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים?
כרגע, מרגישים לבד? לא... מה קניתם לאחרונה? מלא שוקולדים, בשבילו
מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? מעדיפים, אבל לפעמים לא מצליחים. קל ליפול? לידו כן. אתם מאמינים?.. [במה/מי?] באהבה שלי שקשה בשבילכם. מי מוכשר, בעיניכם? כ"כ הוא. מה כל זה מוכיח? האחד שבשבילו החזקתי חיים. מה אינכם מצליחים? למה כ"כ קרוב, ובלתי אפשרי. למי אתם שרים [גם אם בלב]?
ולסיום, מה נשאר לכם? אותו, ואת האושר הזה.

RtOoNmY

New member
כולם יורים פה בכולם

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? במה אתם נוהגים להיזכר? בזה... כל הזמן? רוב הזמן.. במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? רכיבה עם מי אתם רואים אותו? איתי=\ מי מאושר, כשאין לכם כלום? כולם נשברים הרבה? לא קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? לא כרגע, מרגישים לבד? כן מה קניתם לאחרונה? עגיל? מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? לא לומר דבר קל ליפול? כן אתם מאמינים?.. [במה/מי?] לא מי מוכשר, בעיניכם? הרבה אנשים.. מה כל זה מוכיח? כלום מה אינכם מצליחים? כמעט הכל למי אתם שרים [גם אם בלב]? לאויר ולסיום, מה נשאר לכם?

COME AS YOU ARE../images/Emo24.gif

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? משתנה, אבל בעיקר לא משהו=\ במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? בריקנות שלה. שלהם. לא כל הזמן במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? בקצב הזה, בלהישאר מאחור עם מי אתם רואים אותו? מי מאושר, כשאין לכם כלום? קנאים לא מפרגנים נשברים הרבה? כן, אבל רק בלב. קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? כן, אבל קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים כרגע, מרגישים לבד? קצת.. אני יודעת שלא, אבל מרגישה שכן מה קניתם לאחרונה? דיסקים:) מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? לאחרים, הכל בפרצוף. על עצמי, הכל בבטן קל ליפול? כל כך.. אתם מאמינים?.. [במה/מי?] כן, המון אמונה מי מוכשר, בעיניכם? כמעט כולם מסביבי מה כל זה מוכיח? שמי שדובק בעקרונות, לא מתדרדר לריקנות ולפוזות, ישאר מאחור? מה אינכם מצליחים? להבין למי אתם שרים [גם אם בלב]? כל פעם למישהו אחר ולסיום, מה נשאר לכם? געגועים

HiPpiE Boy

New member
תראי איך אני שר לך...

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים?-בילבול בלתי פוסק:(..מאזניים הכי גרוע:( במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן?-מממ..בעבר אולי?..בדברים טובים באנשים טובים בהופעות במה אתם חושבים שיש לכם עתיד?-באמת שדאין לי מושג עם מי אתם רואים אותו? מי מאושר, כשאין לכם כלום?-לא שידוע לי על מישהו כזה,ומי אמר שאין לי כלום?|מצד שני מי אמר שלא?| נשברים הרבה? בזמן האחרון כן קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? חחחח מהלכלוך כרגע, מרגישים לבד? לפעמים כן מה קניתם לאחרונה? מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר?-תלוי קל ליפול?-מאוד אתם מאמינים?.. [במה/מי?] מי מוכשר, בעיניכם?-מוזיקאים מה כל זה מוכיח?-שזה נראה כמו הפתרון הכי טוב והיחידי מה אינכם מצליחים?-להבין,להחליט למי אתם שרים [גם אם בלב]?-לאבא ולסיום, מה נשאר לכם?-תחושת בילבול

כל הזמן נזכר.

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? נהנית ממה שיש. במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? בהתחלה, בהשתנות. בתקופות פחות טובות. במה אתם חושבים שיש לכם עתיד? כרגע הכל נמצא בהתפתחות. כשנגיע לגשר נחצה אותו:) עם מי אתם רואים אותו? עם האנשים שאני אוהבת. מי מאושר, כשאין לכם כלום? לא מכירה כזה בן אדם, ולא רוצה להכיר.
נשברים הרבה? תקופות. קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? בהחלט (בעיקר בימי בצפר!) כרגע, מרגישים לבד? כרגע לא. מה קניתם לאחרונה? הדבר האחרון שקניתי היה פרוזן יוגורט
מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? תלוי-עם מי, על מה. קל ליפול? נורא.
אתם מאמינים?.. רגש והגיון. מי מוכשר, בעיניכם? מי שמצליח להגשים את עצמו, תוך למידה מטעויות. מה כל זה מוכיח? שום דבר לא מוכיח, רק מלמד.
מה אינכם מצליחים? לסיים את החומר באזרחות, אוף
למי אתם שרים [גם אם בלב]? לאותם אנשים שאני לוחשת. ולסיום, מה נשאר לכם? מה שכיוונתי אליו. אופטימית משהו:)

פחיחצה

New member
...

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים? בלבול ותסכול במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? בימים שמצטיירים כיפים יותר במה אתם חושבים שיש לכם עתיד?בתור רוה"מ עם מי אתם רואים אותו? כל מדינת ישראל? מי מאושר, כשאין לכם כלום? אם יש אלוהים אז הוא, כי נראה לי הוא צוחק עלי ביג טיים נשברים הרבה? די קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים?כן כרגע, מרגישים לבד?כן מה קניתם לאחרונה? האמת שלא קניתי הרבה דמן משהו מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? לא לומר דבר ועדיין להיות מובנת קל ליפול? הכי קל אתם מאמינים?.. [במה/מי?] כבר לא מאמינה בכלום מי מוכשר, בעיניכם?מי שכתב את סיפור חיי(אחלה טוויסים באלילה יש לך אני צריכה ממך טיפים בנוגע לזה אם אתה יכול צור איתי קשר) מה כל זה מוכיח? שיש משהו דפוק בעצם הקיום הזה מה אינכם מצליחים? להיות מאושרת למי אתם שרים [גם אם בלב]? לעצמי אני מקדישה לי שירים יומם וליל ולסיום, מה נשאר לכם?ביננו..כלום..

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gif

באיזה מצב אתם, כבר כמה ימים?מעולה!!! במה אתם נוהגים להיזכר? כל הזמן? באיזה הפחדה שעשיתי לחבר על בני סלע במה אתם חושבים שיש לכם עתיד?להיות אני? עם מי אתם רואים אותו? הרבה אנשים מי מאושר, כשאין לכם כלום? אין לי מושג נשברים הרבה?כמה שפחות קורה שקשה לכם לפקוח את העיניים? ברור כרגע, מרגישים לבד? לא מה קניתם לאחרונה? אוכל מעדיפים לדבר, או לא לומר דבר? לדבר הרבה קל ליפול? מאודדד אתם מאמינים?.. [במה/מי?] בעצמי מי מוכשר, בעיניכם? אבא מה כל זה מוכיח? מה? מה אינכם מצליחים? להיות דבקים במטרה מסויימת למי אתם שרים [גם אם בלב]? לעצמי

למעלה