גניבות בבתי חולים

נמלולה

New member
גניבות בבתי חולים

שלום לכולם. היום היה לי יום כיף במיוחד. בבוקר ליוותי את אבא שלי בקבלת הכימו ואחרי הצהריים נסעתי לבקר את אמא שלי בבית החולים, שנמצאת שם לאחר ניתוח לתדהמתי גיליתי שגנבו לה את הפלפון והארנק. לא שפלות????? חוץ מזה, נמאס לי מבתי חולים!!!

עצוב אבל לא חדש

שמעתי כבר על הגניבות בבתי החולים. על חולים שהיו בחדר ניתוח ובינתיים "ניקו" להם את החדר. מה שאומר שלא צריך לבטוח באף אחד. ואם צריך לצאת מהחדר לזמן ארוך, לדאוג שנשאר שם קרוב משפחה או שמישהו שאפשר לבטוח בו לוקח את הדברים אליו.. אני מקווה שהחפצים יימצאו ויושבו לכם.

נמלולה

New member
../images/Emo8.gif

הניתוח עבר בשלום, תודה על ההתענינות. הוציאו לה רק 4 בלוטת ולפי הבנתי עושה רושם שזה טוב. מחר היא תחזור הביתה ונקווה שהעניינים יתחילו להרגע, כי יש לי עוד 6 בחינות ו0 חשק ללמוד אליהן.

ihovav

New member
שמחה לשמוע!

(בקשר לאמא שלך, לא בקשר לבחינות... אבל בהצלחה גם בהן...)

נמלולה

New member
../images/Emo23.gif

אני לא יודעת את הסיפור שלך, היות ואני חדשה בתחום, אבל את ממש עוזרת לי ורציתי להגיד לך תודה. מחר אני אלמד למבחן עם החברים שלי, מקווה שיהיה בסדר. ואני גם מנסה להכריח את החבר שלי לצאת לנופש, למה ההתמודדות הנפשית קשה עליי. ההורים שלי כבר די מבוגרים, ולחוצים ומוטרדים. זה קשה

ihovav

New member
נמלולה,

לאבא שלי גילו סרטן לאחרונה (גם אני לא וותיקה...) בבית החולים עשו הרבה פשלות (תוכלי לקרוא בשרשורים קודמים...) כך שלקח הרבה זמן עד שהבננו שהסרטן שלו לא הכי נוראי וניתן לריפוי יחסית בקלות. עד אז עברנו תקופה מייאשת ביותר. היום אבא חזר מספירת דם ואקו לב אחרי הטיפול השני והכל תקין! (במקביל חלה בצהבת B - היום הגיעו גם תוצאות הערכים של זה - שיפור משמעותי!!! לעומת זאת - שלשום הוא התחיל להעלות חום וכל מיני תופעות לוואי משונות והדאגה היתה גדולה... למדתי שיום אחד את ביאוש מוחלט במחלה הזאת ויום אחרי את יכולה להיות הכי מאושרת בעולם... צאו יחד לנופש, תהנו ותשכחו קצת מהצער והצרות!

נמלולה

New member
../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך, באמת. וגם יש לי הרגשה שאת מבינה בכל התהליכים הרפואיים, וכל מיני מושגים שאני לא מבינה בהם כלום. האמת, אני גם לא ממש מתאמצת להבין. אני מקווה שאבא שלך יהיה בסדר. אמא שלי מאד חלשה אחרי הניתוח, אני מקווה שהיא תהיה בסדר.חוץ מכל הסרטן הזה היא סובלת מלחץ דם גבוה ויש לה היסטוריה של דכאון. אז זה באסה. זהו בנתיים, היום היה יותר טוב מאתמול, נראה לי שאת ממש צודקת בכל העניין הזה של יום ככה יום ככה.

מיליתו

New member
בשעה טובה

הכי חשוב שהניתוח עבר בהצלחה - והגניבות - מה שנקרא "שזו תהיה כפרתנו", אם כי זה באמת מעצבן. בדרך כלל, האחיות מציעות לשמור חפצים יקרים אצלן, אפ אין בן משפחה שישגיח עליהם בזמן הניתוח. לגבי הבחינות - יש מועדי ב', לא להלחץ (ויש גם מועדי ג'...)

elylan

New member
עצוב

שאנשים לא מתביישים לגנוב, ועוד לגנוב מאנשים שנמצאים בבית החולים. טוב לשמוע שהניתוח של אמא עבר בשלום
. אל תאבדי תקווה, עוד מעט התקופה המפחידה הזאת תעבור. שיהיה לך המוןןןןןןןן בהצלחה במבחנים. אם את לא מסוגלת להיבחן אז תדברי עם המרצים שלך, הם יתחשבו בך.

למעלה