גניבת אופניים חשמליים

spider9

New member
גניבת אופניים חשמליים

הי לכולם,
אני מקווה שאני בפורום הנכון.
היום נגנבו לי האופניים כשהן היו קשורות בתוך הבניין,
העניין שהן היו קשורות עם מנעול קריפטונייט פרסה
והאופניים נעלמו יחד עם המנעול, ללא סימני פריצה.
לפי מיטב הבנתי המנעול הזה אמור לכאורה להיות קשה מאד לפריצה
למישהו יש מושג אולי איך זה קרה או שמע על מקרה דומה?
תודה רבה..

mudale222

New member
תלוי איזה קריפטונייט

יש להם כמה סדרות..
שחור זה הכי נמוך, שווה ערך לכל מנעול אחר.. כמה דקות גג ובי
כתום זה מה שרוב האנשים משתמשים.. ייקח כמה דקות לפחות אבל אם זה במיקום נוח להם ואין אזעקה.. אז למה לא..
מעל יש את הסדרה הצהובה/נויורק שאת אלה מאוד קשה לפרוץ.. בדרכ יעדיפו לשבור את החפץ שאליו הפרסה מעוגנת. ואלה 16 ממ.יש סדרה צהובה 18 ממ שזה באמת כבר נראה לי כמעט בלתי אפשרי לפרוץ בזמן סביר.
בכל מקרה אין מנעול לא פריץ.

powerpacks

New member
הטריק...

הייתי נוהג לקשור את האופניים שלי (דאונהיל מטורפות) באמצע רחוב דיזנגוף ועוד בלילה.
איך? מנעול שרשרת עבה בטירוף לשילדה (מנעול רב בריח מאסיבי סוגר את השרשרת), מנעול גמיש כזה סביר ביותר לגלגל הקדמי, עוד אחד כזה לאחורי ביחד עם השילדה ועד היום לא חשבו על לנסות לגעת בהם.
3 מנעולים ולפעמים גם מנעול לברקס דיסק סתם בשביל הכיף :)
חונה בדיזנגוף עיר הגנבים ללא חשש...אם הייתי גנב...הייתי שם לי פתק על האופניים "כל הכבוד".

Thunder Storm1

New member
תגיד - בכל הזמן שאתה משקיע בכל תהליך הקשירה הזה,

לא עדיף פשוט להכניס אותם הבייתה וזהו?
אני בדילמה דומה עם האופניים החשמליים שלי, בגלל המדרגות, ועדיין הגעתי למסקנה שעדיף להעלות אותם מאשר לדאוג שאולי שכחתי לקשור מנעול אחד כמו שצריך.

mudale222

New member
אז עשית טעות קשה..

אופניים יקרות שננעלות באותו מיקום בחוץ לכל הלילה ייגנבו בסוף 99℅.
3 מנעולים זה אחלה לכמה שעות או אפילו ללילה אם אתה נתקע אבל לא מחליף בית. אני גם נועל עם 3 מנעולים שאחד מאסיבי אבל לא ללילה שלם. לילה שלם רק בבית. תבין שהאופניים יקרות שוות בכיף כמו 5 רגילות ולכן שווה לו להשקיע פי 5 זמן.. ובדרכ חוץ ממנעול אחד שיעשה לו בעיה כל השאר זה פיצ'יפקס...

powerpacks

New member
אתה צודק אבל...

במקרה שלי זה לא משהו קבוע, זה היה איזה פעמיים בשבוע עד לפנות בוקר ובנוסף עד 02:00-03:00 בערך היה שומר של פאב שאני מכיר שם עין עליהן כי הייתי קושר אותם ביחד עם האופניים שלו (בחור גורילה ששם עין רוב הלילה זה יותר טוב מכל מנעול).
אבל בגדול אתה צודק, קבוע זה לא טוב.

למעלה