גניבת זהות לשם פירסום !

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
גניבת זהות לשם פירסום !

טוב אז ככה...... כל מי שמוריד שירים מהאינטרנט בטח נתקל בתופעה הזו לפחות פעם אחת. שירים שהם בעצם לא מה שרציתם! לדוגמה כל מי שהוריד שירים של שייגעצ מקזא בטוח הוריד גם את "כוס קפה" שזה בעצם שיר של אינפקציה שנקרא "אציטון" עכשיו לשאלות: זה דבר טוב לעשות ? לשנות שם של שיר של להקה חדשה/לא מוכרת/בתחילת דרכה כדי לקבל פירסום ע"י כך שיורידו את השיר שלהם בשם אחר ? מה שעתכם בעניין ? איך זה ישפיע על הלהקות שאליהם משנים את השם (כמו שייגעצ במקרה שציינתי למעלה) ? ואיך זה ישפיע על הלהקה (אפילו אם זה לא הם אישית שינו אלא מעריצים) ששינתה את השם של השיר ללהקה יותר מוכרת ?

Sheygets16

New member
אממ..

בכללי, אני לא מורידה שירים מהקאזה, גם בגלל הבעיה הזאת וגם בגלל הוירוסים. יחי האימיול שלא עושה בעיות. אבל אם אתה שואל אם אני חושבת שזאת דרך טובה כדי שיכירו שירים חדשים של אומנים בתחילת דרכם אז כן, למה לא? קרה שנפלתי על שיר שבכלל לא רציתי אבל אהבתי גם אותו אז הוא נשאר במחשב. שיטה מטופשת אבל זה לא משהו שאפשר להילחם בו.

dsol

New member
זה לא משנה....

גם באיימול יש זיופים..... זה לא כל כך משנה מאיפה תורידי ונגיד והורדת דיר שלא אהבת מאיפה תדעי עכשיו מי שר אותו באמת ?

Sheygets16

New member
האמת שבאימיול זה אף פעם לא קרה לי

ובקאזה זה היה קורה לי כל פעם שניסיתי להוריד משהו. אבל אולי סתם עוד לא נפלתי על טעות כזאת.. בכל מקרה, אני לא מניחה שזאת תהיה כזאת בעיה, שמיעה קצרה של המילים של השיר שהורדתי וחיפוש קצר באינטרנט ואני מוצאת מי שר את זה. למה אבל חשבת על זה בכלל? הורדת איזה שיר שלא רצית להוריד?

dsol

New member
לא

פשוט התחלתי לשמוע אינפקציה והגעתי לשיר "אציטון" ונזכרתי ששמעתי אותו פעם ואז נזכרתי שהורדתי אותו והוא נקרה "כוס קפה" והוא היה של שייגעצ אז בדקתי ברשימת שירים של שייגעצ ואין שום שיר כזה אז פתחתי את הנושא הזה לראות מה אנשים חושבים על התופעה אני אישית נגדה !

Hezi The One

New member
אויי כוס קפה

"בואי נשב על כוס קפה נדבר על העולם כמה שהוא יפה" משהו כזה...כן היה לי את זה אבל שמתי לב שזה לא הקול של יובל אז הגעתי למסקנהשזה לא של שייגעצ...אגב יש לי חבר שעוד חושב שזה של שייגעצ... אנ'לא חושב שזה טוב לעשות את זה..בעיקרון אפשר לתבוע להקות על זה... זה יכול להשפיע לטובה ולרעה על הלהקה שמשייכים לה את השיר..כלומר אם זה שיר טוב אז לטובה אם לא אז פאק:\ אני לא חושב שזה יעזור ללהקה ששינתה את השם לשיר שלה...זה טיפשי

אני שונאת שזה קורה... ../images/Emo42.gif

חצי שנה הייתי בטוחה שמוניקה סקס עשו גרסא משלהם לשיר "אוכלת מהצד" של השוונג של פיתה

Science Fiction

New member
הייתי בטוחה המון זמן ש'כוס../images/Emo119.gif

קפה' זה של שייגעצ, ושמישהו אחר מהלהקה שר אותו>< [זוהי Portugez Falafel בניק כבר לא כ"כ חדש.]

dsol

New member
גם אני.....

וגם חשבתי שזה שיר שלא נכנס לדיסקים כמו עוד שירים שהם מביאים באתר... עד שהתחלתי לשמוע אינפקציה וגילתי שזה שלהם

.

מה? זה רשום תחת"שייגעצ? יש את זה בדיסק של אינפקציה. חחח מוזר לא שמעתי על זה אף פעם:X זה לא חוקי להוריד

למעלה