גניבת זכוית יוצר בפורום נענע !

דרור א

New member
גניבת זכוית יוצר בפורום נענע !

בעת שוטתי ברשת , בין היתר אצל מיתחרנו בפורום נענע, נידהמתי לגלות גניבת זכויות יוצרים (שלי). הנה תשובתי לגבי רמקול B&W 603 בפורום שלנו ואת תשובתו של "פלוני" שלקוחה מאתר נענע 6 שעות אחרי. ממש כאילו הוא קרא את התשובה שלי והלך לענות ולהפליא את חוכמתו בפורום המתחרה בנענע
! שימו לב לדמיון (תאומים סימים) להצגת המחיר בחול ובארץ ולחלופות שהצעתי. לדעתי צריך לקרוא להם לסדר.... מה דעתכם בנושא ? דרור.

ביקו

New member
אחרי שהאופציה הראשונה נפלה../images/Emo13.gif

יש לי ניחוש....לא ממש פרוע, חבר קבוע אצלנו גר צפונה לתל אביב. או שהאופציה הראשונה עדיין תקפה

gofish

New member
נו..אולי תיתן לנו רמז ../images/Emo22.gif

צפון לת"א...מממ...האם זה מי שאני חושב
ולדרור ידידי,אין מה לעשות מעתיקנים יש בכל מקום, לפחות הוא מעתיק ממשהו שאנחנו סומכים על דעתו.
ביקו רוצים רמז....

ביקו

New member
גופיש ידידי, יש לי הרגשה...

שאתה יודע כמוני, אני מנחש שהוא אוהב צבע ירוק

gofish

New member
אוקיי..נפל האסימון... ../images/Emo13.gif

דברים מתחילים להסתדר.. יש משהו בזה...

gofish

New member
אוקיי...נפל האסימון ../images/Emo13.gif

פשוט לא הצפנתי מספיק

דרור א

New member
אם זה לא אתה אז עוד הייתי חושב

בטעות שזה אני
בחיי !. בכול מקרה הכינוי פלוני נימשל לאורך זמן ובהתעמקות בנושא ניראה לי שדווקא זה דרומית לזכרון יעקוב .... דרור.

דרור, פלוני הוא חבר הפורום שלנו

מדו שיח קטן שבו הזמנתי אתו ללחוץ את ידי בסמינר ה-3, הוא אמר שכבר לחצנו יד פעמיים! אז הבעיה היחידה, שאין הוא מהיא דברים בשם אומרם, או שזה אתה וכאן אתה עושה תרגיל הטעיה מתוחכם? בעיקרון, אפשר לשמוע פעם חוכמה ואח"כ לדבוק בה ולפרסם אותה. הבעיה כאן שה-"פעם" היה לפני כמה דקות בלבד!

דרור א

New member
מיכאל ידידי, קטונתי באמת

מלבזבז את זמני במעשים "מתוחכמים" שכאלה. ואם זה אכן אחד מחברי הפורום ,לדבריך, אז אני "לא כול כך גאה בו" במילים עדינות. בכול מקרה אני מקווה ש"פלוני" ימנע ממעשים אלו בעתיד אולי אפילו יחשוף את זהותו ובא לציון גואל. דרור.

רון ו

New member
הפלוני הוא מפה

אם זה יעזור הוא היה מראשוני המשמיצים בנענע והמלקקים לאוסטרוהונגרי

בוקר טוב לפורום!. ולדרור לגבי נענע

פלוני זה מפורום אודיו וקולנוע ביתי של נענע, הוא דמות מוכרת בפורום ההוא, ואינך יכול להאשים אותם על מעשיו. הוא נוהג להתקיף את מנהל הפורום נענע וכמה מהחברים על הרמה הנמוכה (לדעתו) של הפורום והתשובות, ומביא את פורום תפוז (יואל) כדוגמא. הועלו ניחושים שזהו מישהו מהחברים כאן, כי כנראה אינך הראשון שכתביו הועתקו בכדי להדגים תשובה מקצועית. כמובן כאשר המעתיק מביא זאת כמקור ולא ציטוט זה מעשה שפל. אבל לדעתי לא נוכל לבוא על כך בטענה למנהלת הפורום ההוא. אתה או מישהו בשם הפורום שלנו יכול להכניס שם הודעה בעניין.

דרור א

New member
תודה על העידכון מהנעשה בנענע

אני רואה שהיו כאן כמה שביקרו בקביעות שם
. בכול מקרה כמו שאמרתי (ועכשיו אני מתחיל להיות רק מודע לתופע שנקרא "פלוני" ) באמת שקטונתי לתיחכום והשקעה שכזו. דרור.

דרור א

New member
יוסי תודה . אשמח

למרות שאם זה בחור מבין "כוחותנו" אני מתאר לעצמי שהוא כבר קרא את הרשום כאן. בכול מקרה עכשיו לאחר שיטוט לילי בפורום בנענע פחות מעניין אותי מי זה "הפולני" או נכון יותר "המעתיקן" ,עכשיו הרבה יותר מעניין מי זה "הגור אריה" (או איך שקוראים לו) הזה, הוא ניראה לי טיפוס עקשן ,למרות סידרת חינוך שלך של מיכאל ושל פיני , לא עזר כלום, הוא בשלו פרד זה סוס לידו
. בהחלט העברתם שם זמן מהנה בפורום בנענע. נהנתי לקרוא , דרור.

למעלה