גניבת עטים

גניבת עטים../images/Emo70.gif

ערב (או ליתר דיוק, לילה...) טוב לכולם. שאלה לי אליכם: גם לכם לקוחות גונבים לפעמים עטים? לי נעלמו היום שני עטים, שככל הנראה נגנבו ע"י לקוחות שחתמו על אשראיות. זה מעצבן!!! אמנם עניין פעוט, אבל מבאס.

Reservoir Dog

New member
עצה קטנה

אם זה כזה מפריע לך וזה מפריע אני לא אומר שלא,שימי לב לרכוש שלך קצת טוב יותר ובקשי אותו בחזרה לפני שהם משתמשים בו ואם זה לא מספיק אז גם אחרי (כולה עט)

הבעיה היא

שבזמן לחץ קצת קשה לעקוב אחרי הלקוח בזמן שהוא חותם על האשראית. ונכון שזה כולה עט, אבל כשמדובר בכמה עטים מצטברים שנעלמים... זה מעיק (וגם מסרבל את העבודה).

Reservoir Dog

New member
בסדר את צודקת יש לחץ אבל..

על אחריותך לזכור לבקש מהלקוח את העט בחזרה בתום תהליך החתימה

לא חושבת שזו דווקא אחריותה ../images/Emo4.gif

העט הוא של המלצר/ית.. הלקוח לא אמור לקחת אותו.. סבבה- אם קורה שהלקוח מתבלבל וחמכניס לתיק זה משהו אחר.. אבל כמו שאתה לא תיקח עט שלא שלך אני לא חושבת שבמקום שמיהו ייקח עט...של מישהו אחר ( אפילו אם זה רק עט..) ולא דוקא שאתה לא תיקח ( בקשר למעלה..)

champ

New member
מה הבעיה?

תגישי ללקוח עט ללא מכסה, פיילוט לדוגמא.. אני בטוח שאף לקוח לא ייקח אותו ויסתכן בכתם דיו בכיס..
או שתקני עט שמחובר למין שרוך ארוך ותחברי אותו למגש/צלחת הזאת של הכסף וכך אף אחד לא יגנוב/יעלים לך אותו...

champ

New member
מה הבעיה?

תגישי ללקוח עט ללא מכסה, פיילוט לדוגמא.. אני בטוח שאף לקוח לא ייקח אותו ויסתכן בכתם דיו בכיס..
או שתקני עט שמחובר למין שרוך ארוך ותחברי אותו למגש/צלחת הזאת של הכסף וכך אף אחד לא יגנוב/יעלים לך אותו...

כבר נוסה...

גם זה לא תמיד עובד (למרות שפיילויטים באמת נעלמים פחות) וגם... האמת שאתה צודק. סתם לא נוח לי לעבוד עם פיילוט

get well

New member
אין מה לעשות..

כן כן גם אני נתקלתי בתופעה המזעזעת של גניבת העטים. פעם אחד לקוח ביקש ממני עט, ראיתי שהוא יצוא מהמסעדה אז אמרתי לו "אפשר את העט" אז הוא אמר.."כן כן תיכף אני חוזר.." וכמובן שלא חזר ולא נעליים. בד"כ אני מחכה שהם יחתמו לי ולוקחת ישר את העט בחזרה.. מה שיותר עצוב שלא רק לקוחות אשמים בתופעה אלא שאר העובדים גם כן. הרבה פעמים נתתי עט למלצרית ולא זכיתי לראותה בחזרה.. כנראה יש מחסור עטים בארץ ולא אמרו לי כלום..

מה אני יגיד?! אנחנו לא עובדים עם עט

\: פשוט זה קל למלצר רק 20 איש ~! אבל שמתי לב שאצלנו המתלמדים החדשים משתשמים בעט...\: לא חסר פה עטים בעצם יש לי מלא עטים של האולם, אני מוכנה לתרום לכולםP:

muma

New member
שלום......../images/Emo9.gif

קוראים לי דנה, ואני מהפורום השני של גט וול... וחביבתי את מנהלת את שניהם מצויייין
אני רואה פה כמה פנים מוכרות, אבל בסך הכל, אני לא מכירה פה אף אחד..
אני מקווה שלא יגנבו לכם עטים לעולם...
(אני לא מלצרית, אבל גונבים בבצפר
) אז קפצתי לבקר:))

אוף גם לי זה קורה

אבל בדרך כלל אצלנו הספקים גונבים את עטים!! השובע הבאתי 3 עטים מהבית דנדשים ואת כולם הם גנבו!!!!

למעלה