ג'ניפר באלן

QueIronia

New member
ג'ניפר באלן../images/Emo26.gif

תופיע עם 2 שירים כנראה, ולא שלושה: Que Hiciste Waiting For Tonight מישהו מופתע מהבחירה??

QueIronia

New member
QH בפלייבק? לא שזה מפתיע אבל

איפה זה כתוב? ומה עם WFT? גם פלייבק?

Lopezit

New member
חשבתי אתה מתמצא כבר בBB

התוכנית הוקלטה ביום שישי כבר QH פלייבק וWFT (רמיקס) לייב היה שם גשם ובלגנים ובכל זאת היא הופיעה

QueIronia

New member
אה... לא. אני קורא ת'רדים

נבחרים. את זה של ההופעה באלן קראתי רק בעמוד 5 (יש שם פוסט אחד...) וגם לא כל שורה...

בזמן האחרון

התחלתי לאהוב אפילו עוד יותר את WFT רמיקס
כיף שהיא מופיעה איתו ועוד בלייב... אבל מתי נזכה לשמוע את QH בלייב

Lopezit

New member
באמריקן איידול

למרות שגם כבר מזה אני חוששת אם היא הופיעה באקו בפלייבק וגם אצל אלן.. ששם כולם שרים לייב אז מה ימנע ממנה לשיר פלייבק בAI?

QueIronia

New member
תקפצי לי, בסדר??

זה אששששששששששששששששששששששששששששששששששששששו עם ש!!!!

מי אמר שכולם שרים לייב?

ראית לפני כמה ימים את גוון סטפני שם וממש לא נראה לי שזה היה לייב.

QueIronia

New member
כולם שרים לייב, גם גוון הייתה

לייב. מגעיל, אבל לייב. וזה רק אני או שיכלו לשים בובה במקומה, עם העצות שהיא נתנה למתמודדים?

לא ראיתי את הקטע הזה

זפזפתי כל הזמן... השמנות הכושיות שם ממש טובות זה שמתי לב אה וגם בן אחד...לא יודע איך קוראים לו.

QueIronia

New member
יש שמנה כושית אחת - לקישה

ויש את מלינדה - בחורה קומפקטית שכאילו כיווצו אותה, אבל היא שרה מדהים!!! היא הפייבוריטית שלי

Lopezit

New member
לא

זה יהיה בשבוע המוזיקה הלטינית אז הם ישירו שירים לטיניים.. יכול להיות שיהיו כאלה שיבחרו שיר של ג'ן אבל אני בספק וגם מארק יהיה איתה- שיר שלו אני בטוחה שיבחרו אבל מי שישיר שיר שלו- יהיה לו מאוד קשה להשתוות למארק

Lopezit

New member
הבעיה עם מתמודדים כאלה

שגם אם הם יגיעו למקום ראשון או שני... נדיר שהם יצליחו בעתיד כי קודם כל מסתכלים שם איך אתה נראה ואיך אתה מופיע.. ורק אח"כ על הקול זה קרה כ"כ הרבה פעמים ב AI וממש חבל

למעלה