|ג'ניפר בעיתונות.

just adiki

New member
|ג'ניפר בעיתונות.

אם יש לכם כתבות על ג'ניפר או כל דבר אחר הקשור בג'ן שרשרו לפה
. ובנתיים. משהו שהתפרסם השבוע בפנאי פלוס. דווקא מפרגנים
הכותרת היא: הצד (הטוב) שלה נכתב שם על כך שג'ן נסעה לחופשה בלוס קאבוס שבמקסיקו עם הארקטים
. "בזמן שקורטני נפשב לה בריצות ג'וגינג והליכות ארוכות על החוף, העדיפה ג'ני לרבוץ מול הבריכה, לנשנש איזה בחור מקומי מסתורי ועל הדרך לחשוף לשמש כמה חלקים נסתרים בגופה." כתבו גם על כך שהיו שמועות שהיא בהריון ושהדובר שלה הכחיש את הידיעה. וכמובן, איך אפשר בלי. שתי תמונות שמתפרסות על דף שלם[!!]. האחת, ג'ני שוכבת בשמש עם רגליים למעלה. והשניה תמונה שלה עומדת ורואים אותה מאחור וכן, הישבן קצת חשוף. אבל יש לה ישבן יפה אז בכל מקרה היא יצאה הורסת
. בדר"כ בדף האחרון של המדור שמים תמונה מזעזעת של סלב באחד רגעיו הגרועים ודואגים להשמיץ אותו קלות, והפעם ג'ן דווקא מקבלת פירגון על הישבן
. טוב, בצדק.

MoRaN SaShA

New member
דווקא זה לא עמוד ששמים שם תמונות מזעזעות

.. זה עמוד שדווקא מחמיאים לסלבס. בכל מקרה כן .. בכל עיתון רשום משהו אחר על ג'ניפר באשר לבחור. פעם זה בחור מקומי ופעם זה הבחור מסקס אנד דה סיטי. יש עליה גם בלאישה.

just adiki

New member
../images/Emo31.gifתמיד שאני רואה יש תמונות גרועות

כמו דברים שעוברים על בריטני סיפרס וצלוליטיס של מפורסם כזה או אחר...

just adiki

New member
ופנאי פלוס+ חדש יצא, גם הפעם ג'ן שם.

אני בדר"כ מסתכלת על השמות שבדגש לראות אם כתוב משהו על ג'ן לפני שאני קוראת דברים אחרים. הפעם היתה ידיעה והשם של ג'ן לא הודגש אבל ראיתי שכתוב קורטני קוקס אז ידעתי שחייב להיות כתוב משהו על ג'ן כי לא כותבים על קורטני סתם ככה בלי להזכיר את אניסטון
. ואכן היה כתוב, לא מודגש[
][שכחו כנראה לא יודעת למה], אבל כתוב. ומה שכתוב על ג'ני:"אחרי החופשה הכה מתועדת שלה במקסיקו עם החברה חושפת הישבים[
] ג'ניפר אניסטון
זהו
. אבל ידעתי שלא יכולים לכתוב משהו על קורטני בלי להכניס את ג'ן
. אני חושבת שזהו
.

MoRaN SaShA

New member
אמממ סליחה סליחה סליחה, עצרי הכל.../images/Emo19.gif

א' כל- מה כתוב על קורטני? חחחח היא מופיעה בפנאי פלוס החדש? ב' כל - מה שרשמת לא נחמד! חחח ולא נכון. אז כן מזכירים את ג'ניפר תמיד אבל זה בדרך כלל גם הפוך. את פשוט לא שמה
.

just adiki

New member
שכתבתי על זה חשבתי עלייך../images/Emo6.gif

לא התכוונתי בקטע בוטה של לרדת עליה. פשוט העניין על קורטני בישראל פחות גדול מאשר העניין בג'ניפר ותמיד שיש משהו על קורטני גם אם הוא לא קשור בג'ניפר אז מוסיפים משהו גם על ג'ן. כמו שזה לא היה חשוב לציין שהיא היתה במקסיקו עם ג'ניפר אבל עדיין כתבו את זה.. ולא כתבו שהיא היתה עם בעלה והילדה וג'ן... תמיד מוצאים לנכון להוסיף על ג'ניפר שכותבים על קורטני. ככה שלא היה לי הגיוני שיכתבו על קורטני בלי שג'ניפר תופיעה שם. ומה שהיה כתוב זה משהו שהיא היתה בחגיגות העשור למוזיאון המיתולוגיה היוונית.ושעוד חודש וקצת תתחיל העונה השניה של "צה!ב".

MoRaN SaShA

New member
היום קניתי.. חי חי חי ../images/Emo6.gif DIRT חוזרת!!!

איזה כיףףףף!
ואני יודעת שתמיד כותבים עליהן ביחד חחח.. שטויות.. תודה על המידע חחח

just adiki

New member
אולי היא תגיעה לארץ באפריל...

לפי מה שנכתב בעיתון היא עולה לאוויר בעוד כחודש פחות או יותר

MoRaN SaShA

New member
חודש אחרי שעלתה בארה"ב? קשה לי להאמין.. אבל

אולי.. זה יהיה מהיר.. אבל איזה כיף שיש עונה שנייה!!!.. חח לוסי לא מתה!! חחח מקווה ששביתת התסריטאים תגמר כבר..

MoRaN SaShA

New member
אה.. אתם לא קראתם את זה. זה בתחילת הפנאי+

כתוב שחלק מהפרקים כבר נכתבו אבל השאר לא. ואם לא תגמר השביתה זה ישפיע על הסדרה הזו גם.

just adiki

New member
אהה נכון זכרתי שהיה עוד משהו../images/Emo6.gif

ולא חשבתי על זה שזה אחרי חודש
.

CarmitF

New member
באמת? יאא איזה יופה..

כי פעם ראיתי שכתוב ב-IMDB שזה יעלה באפריל

CarmitF

New member
חח עכשיו בדקתי וכתוב ביולי..