ג'ניפר גארנר בג'יי לנו

מווותק

New member
ג'ניפר גארנר בג'יי לנו

היא היתה פשוט מעוללללללללה
לא ניתן להוריד את זה באתר שלה, אבל תיכנסו לאליאס מדיה - וזה מופיע בוידאו קליפים שלה. יש שני קליפים מהתכנית של לנו. היא פשוט אלילה

מווותק

New member
אגב....לגבי הצינון של מייקל...

גם ג'ניפר מצוננת. היא סיפרה בראיון עם ג'יי לנו שהם צילמו בשבוע שעבר פרק של ALIAS בחוף הים, ומן הסתם בזמן שכולם היו עם מעילים, היא לבשה ביקיני...כך שבגלל זה היא התקררה. נראה לי שבגלל זה גם מייקל קצת חולה....

varty

New member
אני אפריע לך ../images/Emo3.gif

הורדתי את זה אתמול מהאתר של ג'ניפר...מוזר

מווותק

New member
לא! אל תפריעי לי!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo8.gif

אפשר להוריד את זה מהאתר שלה רק אם את חברה בו. פשוט, בגלל הבכורה שלשום, נוצר שם עומס ולכן הם הגבילו את הורדת קטעי הוידאו בימים הקרובים ל"חברים בלבד". נו טוף....

dress n glasses

New member
לא הבנתי זה ראיון חדש?

כי יש שני ראיונות שלה ישנים אצל ג'יי לנו מהשנתיים האחרונות. פשוט אחד מהם ראיתי והיה נדמה לי שהיא גם דברה על סצנה עם בגד ים...נו טוב כנראה שזה מוכר הנושא הזה... (אם אני זוכרת היא סיפרה שהיא זללה כמו מטורפת על הסט ואז הודיעו לה שהסצנה הבאה לצילום היא בביקיני)

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifזה ראיון חדש דנדש!! וזה בהחלט...

אחלה ראיון!!! היא הצחיקה אותי גם עם הסיפור שכשהיא הייתה בת 13 והיא הייתה בשירותים של הבית ספר ומישהי שיותר גדולה ממנה באה ואיימה עליה בגלל שהיא כאילו הפיצה עליה שמות שהיא SLAT (זונה) ואז היא חזרה הבייתה ושאלה את אמא שלה מה זה SLAT
חחחחחחחחחחחחחח נקעתי עליה...... וגם בחלק השני של הראיון הם היו במטבח והכינו איזה בשר, הצחיק אותי ה BENG שהיא עשתה חחחחחחחחח ואורלי, אני נרשמתי בתור חברה של האתר זה חינמי

varty

New member
אני לא חברה והורדתי

אני ממש לא ירשם שם כחברה. כי אני לא חברה שלה
הראיון היה חמוד ביותר.

קרלוצה

New member
גם אני הורדתי לפני.....

אבל אי אפשר היה להיכנס כמה שעות אח"כ בגלל עומס.....

מווותק

New member
לא לא - זה משהו אחר לגמרי.

מדבור בראיון שנערך ממש לפני הפריימריה שלה ביום רביעי אצל ג'יי לנו. הראיון שאת מדברת עליו התקיים ממש לפני גמר הסופרבול, לפני ששודר פרק 213 המפורסם....ואז היא סיפרה בו גם על סצינת הביקיני של פרק 214. בקיצור - תורידי. שווה! כי בראיון שאת מדברת עליו היא יצאה קצת...איך לומר...אהבלה
(ויסלחו לי כולם), והפעם היא יצאה פשוט קולית ואחלה. (כנראה שהחיים עם מייקל עשו לה רק טוב).

varty

New member
נכון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כל כך שנאתי אותה בראינות הקודמים בלנו. היא כאילו ניסתה להיות ילדה קטנה ומטומטמת (סליחה, חחחחחחחחחחחח) ובראיון האחרון היא היתה ג'ניפר! טיפה ילדותית אבל ממש בטוב טעם , לא משהו חסר פורפורציה . כנראה שבאמת מייקל הביא לחיים שלה דברים שלא רואים משם

מווותק

New member
מסכימה איתך לחלוטיןvarty ! ../images/Emo45.gif

סוף סוף היא לא היתה ילדה קטנה ומטומטמת...

dress n glasses

New member
רק וידאתי

הורדתי. באמת היה ראיון נחמד, אם כי נראה לי שהתסריט של הסרט החדש שלה מוצה כבר בשמונים סרטים אחרים- ילד שהופך למבוגר (אין כמו ביג עם טום הנקס). אהבתי את השמלה שהיא לבשה ושהיא הבינה שהפוני בצורתו המקורית לא אהוד...אם אתם זוכרים בפליסיטי (כבר אמרתי שזאת סדרת הנעורים שהכי אהבתי. אפילו יותר מבברלי הילס. טוב אולי חוץ מדגראסי) השחקנית הרשית קארי ראסל הייתה ממש להיט ובעונה לפני האחרונה עשו לה תפנית בשיער לשיער מתולתל קצר ומאז הפופולריות שלה ושל הסדרה דעכה, עד כדי ירידה מוקדמת מהצפוי...אולי ג'י ג'י זכר את זה וידע את כוחה של תסרוקת.

rifkin1

New member
ג'ניפר היתה פשוט מדהימה!!!!!!!!

קודם כל מאוד אהבתי את השמלה שלה היא היתה פשוט מהממת כהרגלה. הראיון היה ענק היא כזו מתוקה ומצחיקה...היא כמו ילדה קטנה.

varty

New member
אליאס מדיה יהיה מראה לאתר של ג'ין

מרוב עומס באתר של ג'ניפר. הבחורה שמחזיקה את ג'ניפר.נט מחזיקה גם את אליאס. מדיה. בקיצור. מי שרוצה להוריד מהאתר של ג'ין זה באליאס מדיה גם

מווותק

New member
אוי ואבוי! כמה הודעות שלי ביום אחד!

זהו! נעלמתי עכשיו לחודש! להתראות בעונה ה-2
אני כבר מזמן לללללללללללללללללא פפפפפפפפפפפפה....

varty

New member
חודש שלם ../images/Emo7.gif

את עדיין לא נעלמת לגמרי, אני רואה אותך קצת. תחזרי

קרלוצה

New member
נראה לך באמת שאת........

לאאאאאאאאאאאאאא פההההההההההההההההה??? וכמו שג'ן אומרת: "Oh puh-leeze"

מווותק

New member
לללללללאאאאא פפפפפפהההה../images/Emo121.gif

אני אכנס מעתה בזהות בדויה