ג'ניפר גארנר

ג'ניפר גארנר

לא ברור לי משהו....ג'ניפר גארנר היא אישה מן הסתם...עכשיו כוח השרירים של הבנות קטן מזה של הבנים ב 60% עכשיו לא ברור לי איך יכול להיות מצב שהיא יכולה לנצח במכות[אפילו אם היא יודעת אומנויות לחימה] איזה 7 בנים במצב כושר טוב בקלי קלות? זה לא מובן לי? אלא אם כן יש במאית אז אני אבין... נ.ב. אני לא רוצה להישעמ שוביניסט פשוט זה לא מובן לי

RenanaD

New member
א'-זה במאי, ג'יי ג'יי אברמס.

ב'-זו סדרת טלוויזיה, הצד הלא אמיתי של העולם. ברוך הבא. חחחחחחחח סתם. זו סידני בריסטו, היא כוכבת הסדרה, ומתוקף תפקידה היא אמורה לנצח את כולם (אפילו אם הם חזקים ממנה). אנא עארף למה?! ג'יי ג'יי רצה, ג'יי ג'יי קיבל.

קרלוצה

New member
לדעתי זה בהחלט אפשרי../images/Emo9.gif

GO SYD!!!!!
היא פשוט יודעת להילחם הרבה יותר טוב מהם והכושר הגופני שלה מצויין והדבר הכי חשוב זה שהיא הרבה יותר חכמה מכל הגברים שהיא נלחמה בהם עד עכשיו!!!

מילא אם היו לה שרירים

אבל מדעית האגרופים לא אמורים להכאיב לאויביה.....זה בלתי אפשרי..גם אם היא חכמה מהם ...לא שזה יתרון

mistic

New member
../images/Emo108.gif בטח שהם מכאיבים!

אולי לא הרבה.. אבל כן.. ואם היא יודעת אמנויות לחימה אז היא יודעת איפה להרביץ כדי שזה יכאב. מאוד. ולהיות חכם זה תמיד יתרון.

בריסטו

New member
תשובה

אולי היא עשתה את עצמה חזקה למרות שבנות בעלות 60 אחוז פחות. דבר שני,זה סתם שטויות שבנות פחות חזקות מבנים,ואולי 7 הבנים שהיא נצחה היו פשוט טמבלים שלא יודעים להלחם. ואל תשכח זה סרט ואולי לא יצא לבמאי קצת פחות מידי ריאלי.

שטויות? סליחה?

תשמע/י לא אכפת שתנצח כמה שהיא רוצה אבל פיזית המכות שלה לא אמורות להכאיב...ובנים יותר חזקים מבנות !!1 מסת השרירים נוטה יותר להתפתח והם יותר חזקים ב56 אחוז בערך!אתה לא יכול להתווכח עם זה זה המדע! זה הוכח! וזה ידוע לכול!

RenanaD

New member
בסדר! אבל זו סדרה, והיא גיבורת

הסדרה, ולכן כל קרב שהיא תשתתף בו נידון מראש להפסד של האויבים שלה. קבל את זה כעובדה. ככה זה בסדרות טלוויזיה-הטובים מנצחים תמיד. קפיש?! אין מה להתווכח פה, אז פשוט ככה.

gilmorefreak

New member
מה הכוונה לא אמורים להכאיב../images/Emo35.gif

ברור שהמכות שלה מכאיבות
בסדר מסת שרירים נוטה להתפתח..אבל אם בנות רוצות לפתח את מסת השרירים שלהן..הן גם יכולות..פשוט להן זה יותר קשה מלבנים
אז אם הי מאומנת ומלאת שרירים והבנים שהיא נלחמת בהם לא למדו כל סוג של לחימה ולא פיתחו את השרירים שלהם והיא בנוסף להכל גם חושבת מראש ומתכננת את הלחימה אז היא יכולה לנצח
חוץ מזה..זאת תוכנית טלווזיה
וזהו..ממש עצבנת אותי

RenanaD

New member
א'-היא בת

ב'-אם באת כדי לפתח מריבות-אני מצטערת, אבל זה באמת לא המקום.

למעלה