ג'ניפר ואורלנדו בלום?

RayoDeLuz

New member
ג'ניפר ואורלנדו בלום?../images/Emo88.gif

נו שמעתם? יש שמועות שג'ניפר ואורלנדו בלום יוצאים ביחד... ואפילו יש שמועות שהיא מאוהבת בו... כמובן שזה לא נכון... הרי ג'ניפר היא בת 38 ואורלנדו בן 30...:- P אבל בכל זאת יש תמונות של ג'ניפר ביחד איתו... אז אל תאמינו למה שאומרים
אבל בואו נניח שהם היו באמת יוצאים... אז בואו נדון, האם הם באמת מתאימים? [תזכרו שאין נכון או לא נכון... זו הדעה שלכם...] [למקרה שלא שמתם לב... חלק מהמילים מקושרות לכתבות שעליהם אני כתבתי...]

just adiki

New member
אמן../images/Emo57.gif../images/Emo99.gif

אין לי זמן כרגע לקרוא את הכתבות ויהיה לי זמן רק מחר ב-3 בלילה
[תעזרו ליייייי
] היו שמועות בעבר שהיה להם דייט ולא היה כלום.. הגיל באמת קצת טריקי, אבל היו דברים מעולם, והוא פשוט כ"כ יפה
והוא מתוק, מתוק, מתוק!! נראה לי שהם יכולים להיות ממש ממש חמודים ביחד. אם זה אכן נכון [והלוואי שזה כך], אז שיהיה להם בהצלחה. אם זה לא נכון, אין על מה להצטער אם לא היה שום דבר
העיקר שיהיה לה טוב

לא שמעתי שהם ביחד../images/Emo12.gif

טוב לדעת שיהיה להם בהצלחה ^______^ ומה ז'תומרת "כמובן שזה לא נכון... הרי ג'ניפר היא בת 38 ואורלנדו בן 30"?!??? מה זה קשור לגיל?? אם הם אוהבים הם יהיו ביחד .. לא שמעת בחדשות שאיזה מישו בן 24 התחתן השבוע עם מישהי בת 80? אם הם אוהבים אין קשר לגיל חוץ מזה 8 שנים זה לא כל כך נורא לא רואים הבדל בכלל ..

RayoDeLuz

New member
זה מסתובב ברשת..

ממ.. אם אני לא טועה הם לא ידעו אחד על השני והם נפגשו בחתונה כלשהי... מוזמנת לחפש..

just adiki

New member
לא נראה לי שזה בן ה-24

באמת התאהב בזאת בת ה-80. סליחה אבל יש גבול, זה לא הגיוני שהוא באמת נמשך אליה מינית. אני מבינה הבדלי גילאים אבל ככה-טו מאץ'. הכל עניין של ירושה

חח כן גם לי זה נראה קצת מוזר אבל בקטע של

כולה 8 שנים זה לא ירושה זה אהבה
כאילו אם יש אהבה ..

just adiki

New member
../images/Emo6.gifנוו אתה יודע שכל פעם יוצר לי בטעות

נאי במקום אני חחחחחח..

danduni

New member
הו כןןןןן ../images/Emo99.gif הלוואי!! ../images/Emo47.gif

הגיע הזמן שהיא תמצא מישהו ותתחתן (
) ותוליד ג'ניפריות קטנות וחמודווווותתתת
ולמרות שעניין הגיל קצת מוזר, במיוחד כשמדובר בנשים מבוגרות יותר.. לא נורא, אני מאשר
. (אני כמו האמהות הפולניות שאומרות: "השעון הביולוגי מתקתק..."
)

RayoDeLuz

New member
חחח...

"השעון הביולוגי מתקתק..." זה מזכיר לי את הסרט "תראו מי שמדבר"..

Koala Girl

New member
לא מתחבר לי

שניהם
אבל אם היא באמת איתו שיהיה לה בכיף...זה לא שאני מכירה אותם אישית בשביל לקבוע אם הם מתאימים(לצערי הרב
)

למעלה