ג'ניפר ומייקל נפרדו! ראו כתבה

מווותק

New member
ג'ניפר ומייקל נפרדו! ראו כתבה

Movie beauty Jennifer Garner has split from her lover Michael Vartan - just months after leaving husband Scott Foley for him. The couple met on the set of spy drama Alias, during Garner's three year marriage to the Scream 3 actor, and began dating shortly after she filed for divorce. However, the pressures of maintaining a romance under the glare of the spotlight have reportedly caused the relationship to flounder. A source tells New York gossip site Pagesix, "Jennifer has been telling people she and Michael broke up ."

קרלוצה

New member
מה?!?!?!../images/Emo7.gif

איזה עצוב זה!!!! אני מאוד מקווה שזה לא ישפיע על העבודה שלהם ביחד

inbal145

New member
לאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo123.gif../images/Emo12.gif

אבל למה
שיתנו סיבה
אוף אני באמת מקווה כמו דנה שזה לא ישפיע על העבודה שלהם ביחד
חבל הם דווקא היו זוג ממש ממש חמוד

אני ראיתי את זה אתמול באתר של

ג'ניפר אבל אח"כ נכנסתי שוב והורידו את זה משם.. אז אולי זה כן נותן תקוה?.... בבקשה... הם ממש חמודים...

varty

New member
הם לא נפרדו

ה"רפ" של ג'ניפר נשבעו שהם עדיין ביחד...

varty

New member
הראו אותם בET לפני כמה ימים

זה היה מאחורי הקלעים של אליאס והם היו עם חליפות צלילה ונראו מאושרים וגם מה שאמרתי מקודם. משיהו כתב לפורום של AOL ושאל את השאלה וענו לו שמשהו הכניס את הידיעה השקרית הזאת למידע והפיץ אבל הם עדיין ביחד. קראתי את זה בפורום של מייקל וג'ניפר. אז תרגעו, הכל טוב. הם יותר מדי חמודים כדי להפרד ;) וגם הם באמת נראים מאושרים שהם ביחד.

קרלוצה

New member
כן גם אני ראיתי......

את הסרטון הזה מ ET והם באמת נראו חמודים ומאוד ביחד

מווותק

New member
אוי את מצויינת עם החמסה!

מה זאת הכתבה ב - ET? איך ראיתם אותה? היא באליאס מדיה?

varty

New member
איזה מותק את ../images/Emo140.gif

אני ראיתי את הקליפ ממקום אחר אבל אני לא זוכרת את הלינק... בזכותך הורדתי אתו למחשב

למעלה