ג'ניפר ומייקל

rifkin1

New member
ג'ניפר ומייקל

אנשים קבלו תמונה מאושרת של מייקל וג'ניפר...לופז!!!(יש עוד בגלרייה של מייקל) נראה שהם די מסתדרים מצויין יש גם תמונות מהסט של אלקטרה בגלרייה של ג'ן. השחקן שלצידה נראה חתיך.

קרלוצה

New member
מישהו יודע את העלילה של הסרט??

על מה זה??

dress n glasses

New member
כן. אבל רק כי שאלת

הגברת שרלוט (ג'ניפר לופז) סובלת מדייטים כושלים ואין סופיים (יה רייט..ג'ניפר לופז...) בחיפושים אחר האביר על הסוס הלבן. עד שהוא מגיע בדמות קווין (מייקל וארטן) א--ב--ל אמא של קווין (מוזר קצת כי אותה משחקת שחקנית שחורה. אולי הוא מאומץ? ) לא כל כך מרוצה מהמיועדת וככל הנראה ממררת את חייהם. לא נשמע מרתק במיוחד נכון? לסרט קוראים באנגלית monster in law מעניין איך יתרגמו את זה לעברית בטח חותנת קטלנית
אגב בידיעות של היום היה שבוע שני ברציפות אייטם על ג'ניפר על הסרט אלקטרה ועל מייקל שהיה לחוץ פחד לקראת המפגש עם הכלה המיועדת בסרט החדש גברת לופז. אם תלחצו אני אצטט גם. שבת שלום

inbal145

New member
*לוחצים*../images/Emo13.gif אני מנויה על מעריב../images/Emo3.gif

joyalfa

New member
נראה לי סרט דפוק

לא מתאים לקולנוע אולי לוידאו עדיף בהרבה את "פתאום 30"

joyalfa

New member
כבר עשו סרט כזה פעם

זה אותו הדבר כמו הסרט "הש" עם גווינת פאלטרו דהיא מתחתנת עם מישהו שיש לו יחסים קרובים עם אימו שרוצה לעשות את המוות לכלה שלו איזה עלוב אני מקווה לפחות שבסרט הזה ג'ניפר תהרוג את האמא ספיילר: כי ב"הש" זה לא קרה

הרמוני

New member
"פתאום 30"?!?!!?../images/Emo6.gifחחחחחחחח

וואי המתרגמים האלה....שיהיו בריאים..

אם כבר מדברים על "פתאום 30"...

אנמי צריכה את עזרתכם בהתלבטות... יש לי במחשב עכשיו את הסרט "פתאום 30" (בעעעע.. איזה שם..) אבל הוא באיכול לא משהו. התמונה נראת כאילו זה מתחילת שנות ה90 כשאיכות התמונה היהתה פחות איכותית... אז כדאי לראות את זה באיכות כזאת או כבר לחכות ולראות את זה באיכות טובה? (לקולנוע אני בטח לא יגיע כי חברות שלי לא יסכימו לבוא איתי... אז זה לחכות הרבה..) מה אתם אומרים?. *כל ציון של "פתאום 30" תקראו בלעג לשם הנוראי הזה*

קרלוצה

New member
אויש הייתה לי את אותה דילמה../images/Emo6.gif

וגם אצלי האיכות לא הייתה טובה, אז החלטתי לא לראות, היה לי מאווווד קשה אבל מחקתי את זה מהמחשב והחלטתי לחכות לשידור בקולנוע, שיהיה אגב ב 17/6 הקרנת בכורה כך שזה לא הרבה זמן לחכות

אבל זה יותר גרוע מזה שיש פול זמן..

אין לי עם מי ללכת... החברות שלי לא יסכימו ללכת לזה...

קרלוצה

New member
אני הייתי הולכת איתך חחחחח

כי גם לי בעיקרון אין עם מי ללכת כי אף אחד עדיין ממי שאני מכירה לא מכיר את ג'ניפר, אבל זה סרט בנות חמוד שבסוף אני אגייס אליו את אמא שלי
אני בטוחה שתמצאי מישהו כבר ללכת איתו

קרלוצה

New member
נכון!!!

בדיוק אותה עלילה כמו "הש" רק שזה היה סרט רציני ושהאמא פסיכותית רצינית, הסרט של מייקל הוא קומדיה רומנטית...

dress n glasses

New member
../images/Emo118.gif

מתוך ידיעות אחרונות, מוסף ערוצים 7/5/2004 מייקל ורטן חושף שהאודישנים בדרך לגלם את הארוס של ג'ניפר לופז בסרט חדש, היו מורטי עצבים, בעיקר הפגישה עם הדיווה, שאמורה היתה לאשר את השתתפותו, " הייתי כל כך עצבני, שהבמאי אמר שאקבל את העבודה כל עוד לא אקיא על נעליה". למזלו היא אישרה, הצילומים אמורים להתחיל בחודש הבא. THAT'S IT !!

inbal145

New member
תודה../images/Emo24.gif

וכן, אתם צודקים, זה באמת לא נשמע לי סרט ממש טוב
חוץ מזה שלדעתי ג'ניפר לופז היא שחקנית ממש גרועה (וסליחה אם אני פוגעת במישו עכשיו
) וגם העלילה נשמעת לי קצת... ננננאאאאאאאממממ... טוב, אני אשתוק. מה אני מתלוננת
יש מייקל

inbal145

New member
של ג'ן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אלה תמונות מהסרט של מייקל עם ג'ניפר לופז

rifkin1

New member
התמונות

בגלרייה של ג'ניפר גרנר אפשר לראות את התמונות מהסט של הסרט אלקטרה.

למעלה