ג'ניפר וקרוליין עונות על כל שאלות הצופים

ג'ניפר וקרוליין עונות על כל שאלות הצופים

במסגרת צ'אט שנערך אונליין עם הפייבוריטיות הגדולות של השועל, ג'ניפר וקרוליין, הבנות השיבו על כל שאלות הצופים, בין השאר מה מותר ומה אסור לצוותים המתמודדים להביא איתם למירוץ, מה מקבלים מההפקה, איך יש להתנהג באודישנים בכדי להתקבל למירוץ ועוד טיפים וחוויות שונות שהן עברו ביחד במסגרת השתתפותן במירוץ למיליון האמריקאי... מה שהן לא חושפות בצ'אט הזה, זה סודות ו
ים על העונה החדשה. כך שאין לכם מה לדאוג לגבי זה.

Connect Chat Feat. Caroline & Jennifer From Amazing Race
http://www.youtube.com/watch?v=kR3JOVhW4Tg

ny22

New member
מנהל
תודה
זה תקף גם לישראלי?

או שזה טוב רק לאמריקאי?
מה אתה אומר שועל?

את זה תצטרך לשאול את קובי וטליה

כידוע לך, השועל מעולם לא השתתף במירוץ למיליון הישראלי, ואף לא באודישנים שלו.
כך שאין לשועל מושג אם זה תקף או לא. רוב הסיכויים שכן, בגלל שהמירוץ הישראלי מבוסס ופועל על פי חוקי TAR.

אני לא מצאתי העתק של החוקים בשום מקום...

אבל לדעתי זה (החוקים הישראליים) היה מתורגם מילה במילה מגירסה אחרת, לדעתי האמריקאית בשל סעיפים ספציפיים שניראו לי שנבעו מהחוק האמריקאי שנוגע לזמן חשיפה טלוויזיוני של פוליטיקאים/מועמדים.

הבדל משמעותי לדעתי הוא בציוד - עד כמה שאני רואה - באמריקאי אין שיתוף פעולה עם חברות של ציוד וכל מתמודד מביא ציוד חיצוני משלו (תיק ובגדים חיצוניים).

לדבריהן אסור להם כסף ושום מכשיר אלקטרוני

לפי מה שהבנות מספרות אסור להם להביא איתם למירוץ שום מכשיר אלקטרוני או חשמלי. וזה כולל: סמארטפונים, לפטופים, אייפודים או אפילו סתם ווקמן שיוכלו להעביר את הזמן בין המשימות בלהקשיב למוזיקה. בגלל זה הצמדים המשתתפים במירוץ עוצרים אנשים עם סמארטפונים ברחוב ומבקשים מהם רשות להשתמש בהם. הדברים היחידים שהם רשאים להביא איתם למירוץ, זה בגדים, לבנים, איפור, דברי רחצה והיגיינה אישית, נשנושים, ממתקים, סיגריות ותרופות. גם כסף מכל סוג שהוא מזומן או אלקטרוני, כמו כרטיס אשראי וכו'... אסור להם להביא איתם למירוץ.

ny22

New member
מנהל
אני לא מצליח להבין משהו -

כתבת:
"הבדל משמעותי לדעתי הוא בציוד - עד כמה שאני רואה - באמריקאי אין שיתוף פעולה עם חברות של ציוד וכל מתמודד מביא ציוד חיצוני משלו (תיק ובגדים חיצוניים)."

מה הכוונה בציוד חיצוני משלו?
ואיך זה בישראלי?

תודה

אצלנו כל התיקים היו של אוספריי

הנעליים של קולומביה והבגדים של קולומביה, עוד חברה ובגדים אישיים מהבית.
באמריקאי יש מגוון של חברות.
בייחוד מעניינת הבחירה של דייב בתיק שהוא משתמש בו בשירות הצבאי שלו בשביל גישה מהירה לציוד שונה:
http://www.digitalspy.co.uk/ustv/s6...inning-felt-unbelievable.html#~oDRfw6hYwAhpL9

למעלה