ג'ניפר זכתה בפרס!!!!

BaLuN

New member
ג'ניפר זכתה בפרס!!!!../images/Emo13.gif

ראיתי אתמול "ערב טוב עם גיא פיס" והם דיברו שם על איזה טקס שהיא בלאס ווגאס שמלאן כוכבים באו לשם וזה איזה טקס של בעלי אולמות הקולנוע באמריקה (כן..כן..זה בהחלט נשמע מוזר ביותר
) וג'ניפר זכתה בפרס על "כוכבת המחר"! ייאיי!

BaLuN

New member
תתמונותתת../images/Emo9.gif

תמונות מהטקס..
ןתיקונים..: פיס=פינס היא=היה

BaLuN

New member
עוד אחתת../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo29.gif

BaLuN

New member
ואחרונה..../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif

יש עוד מלא באתר שלה ואין לי כוח לשים את כולן אז תיכנסו לששם אם אתם רוצים עוד..!

מווותק

New member
יש לי שאלה רטורית...../images/Emo8.gif

האם היא באה לטקס עם דייט.... למשל...עם בחור בשם...מייקל?

מווותק

New member
תשששששששששובה רטורית!

מי זה מייקל? מה? יש לה חבר?
אז איך זה שלא ראינו?
שוב פעם פספסנו את התמונה שלו...

s h a l i m a r

New member
ד"א היא זכתה בפרס

"שחקנית המחר" אז שאלו אותה אם היא קיבלה משהו עכשיו אז היא אמרה שבישבילה זה עידוד , כאילו אומרים לה עד עכשיו זה טוב... SO FAR SO GOOD...

קרלוצה

New member
כאילו? מה חשבת לעצמך.....

כששאלת את השאלה הזאת?? כאילו דהההההההההההההההההה!!!

rifkin1

New member
וותרו

אנשים וותרו בחיים לא תראו אותם ביחד!!!!!!!!!!!!!

נאמ נאמ.....*מפחדת*../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אמ.....אני נורא מפחדת לומר את זה אבל אני לא מסוגלת להתאפק - ג'ניפר אמורה להיות כוסית, נכון
אבל - עם הפוני הזה היא נראית כמו איזה זקנה
זה ממש אבל ממש אבל ממש ממש ממש מכוער
אל תרביצו לי
בבקשה
.........*מתחננת על נפשי* *רואה שהתחינות לא עזרו* *בורחת כשמאחורי כל חברי הפורום עם אלות*
. סלחתם לי

מווותק

New member
מסתבר שזה הסטייל החדש...פוני

פיחחחחחחחסה או שהיא הסתפרה ככה בגלל הסרט החדש - אלקטרה. או שזה בגלל שזה נורא נורא אופנתי עכשיו (אם תשימו לב, תוכלו לראות כל מיני דוגמניות שעשו לעצמן גפ פוני מצחיק - נועה תשבי, אפרת רייטן וכדומה. אבל הקטע הוא שלהן זה מתאים ולג'ניפר פחות. היא פשוט גם ככה נראית כמו ילדה, וזה בכלל גורם לה להיראות עוד יותר כמו מישהי בתיכון). לפחות היא לא דומה לאחיות שלה...

varty

New member
נראית זקנה ../images/Emo4.gif

אולי היא התבגרה מנטלית אז זה השפיע עליה גם מבחוץ. כאילו תמיד היא התנהגה כמו ילדה בת 13 וכנראה איכשהו היא התבגרה (אולי בגלל הגירושים והכל) אז שמישהו מתבגר זה נראה עליו גם חיצונית. ג'נפר עוד מעט תהייה בת 32 . הגיע הזמן...

inbal145

New member
ועוד משהו *מקווה שגם לי לא ירביצו*

מה זה האודם המזעזע והכל כך לא מתאים לה הזה שהיא שמה

rifkin1

New member
לא משהו

מעניין היא בדרך כלל נראית נפלא באירועים כאלו הי די אכזבה הפעם. אבל כל הכבוד לה לפחות היא סוף סוף זכתה במשהו מגיע לה
.

למעלה