ג'ניפר חותמת על דיסקים בברונקס

QueIronia

New member
ג'ניפר חותמת על דיסקים בברונקס

Jennifer Lopez will be doing an Autograph Signing on Wednesday, March 28th @ 4 PM at F.Y.E. in Bronx, NY (3450 Jerome Avenue).​
Starting at 7:00 AM on Tuesday, March 27th, be one of the first 400 people to purchase Jennifer Lopez's new album, 'Como Ama Una Mujer,' only at the FYE store on Jerome Avenue in the Bronx, and you will receive a wristband that gets you on line for this exclusive CD signing. One wristband per customer. Jennifer will be signing her new CD only. Everyone that purchases Jennifer's new CD at FYE on Jerome Avenue will also receive an exclusive poster commemorating this event, while supplies last.​

בא לי להיות שם../images/Emo70.gif

ותודה ארז על המידע

QueIronia

New member
../images/Emo41.gifהיום יצא CAUM במכסיקו

לא כזה חשוב, אבל כתבתי בכ"ז. באירופה ייצא ב- 23/03 בארה"ב ב- 27/03 (אני יודע שאתם כבר מקיאים את התאריכים האלה, אבל כיף לי לכתוב אותם
)

QueIronia

New member
VH1 Top 5 Latino

כשחיכיתי ל- Mira Quien Baila שמתי לב שהיה אתמול בלילה, ושכחתי לכתוב את הדירוג
5. Enrique Iglesias - Bailamos 4. Juanes - La Camisa Negra 3. Jennifer Lopez - Que Hiciste 2. Sergio Mendez feat. The Black Eyed Peas - Mas Que Nada 1. Shakira feat. Alejandro Sanz - La Tortura לסיכום - מקום 1 ראוי, מקום 2 הזוי (יצא חרוז
)

Lopezit

New member
אויש

ראיתי את זה אתמול וזה היה בדיוק ב Juanes - La Camisa Negra (שדרך אגב מופיע בבורדרטאון) אבל אז העברתי

QueIronia

New member
השיר של חואנס נחמד...

גם של שאקירה (הרבה יותר מנחמד!) אבל למה לעזאזל הם ראו לנכון לשים את הבלאק איד פיז?????

Lopezit

New member
חואנס אני לא מכירה

כשראיתי אותו בבורדרטאון חשבתי זה סתם מישהו שהביאו אבל כשאתמול ראיתי את הקליפ הבנתי שהוא באמת זמר
ותירגע BEP סגידה

QueIronia

New member
BEP מעפנים, תקפצי לי.

חואנס די מוכר ומצליח דווקא, מוזר לי שאת לא מכירה אותו.. בכל מקרה, זה שיר יחסית ישן (שנתיים-שלוש). גם הקליפ המקורי שלו שונה לחלוטין. הקליפ הזה צולם כששחררו את השיר הזה גם בארה"ב...

Lopezit

New member
אני אתעלם הפעם

ולמה שאני אכיר אותו? הספרדית היחידה שאני שומעת זה ג'ניפר ומארק מידי פעם

oren456

New member
דיייייייי אני גם רוצה את החתימה שלה

טנקס על העידכון.

למעלה