ג'ניפר נמצאת ברשימת המתלבשות היפות

ג'ניפר נמצאת ברשימת המתלבשות היפות

של השנה... היה היום במעריב כתבה על המתלבשות הגרועות.. ובסוף הזכירו שיש את המתבשות היפות ובניהם ג'ניפר אחרי ניקול קידמן.. אני חושבת שזה היה במקום השני..

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif היתה תמונה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

212girl

New member
הוו...../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

אבל לדעתי יש לה גוף טיפה גברי..
וראש מחומש במקצת. *נסקלת*

קרלוצה

New member
*הסוקלת*../images/Emo6.gif

סתם לא סוקלים פה אנשים
אבל לדעתי את טועה לגמרי כי יש לה גוף מדהייייייים הלוואי עליי!!! והיא יפיפיה מכל הבחינות גוף בנאדם שחקנית!!!! היא מדהימה ומלכה.....

varty

New member
גוף גברי

אני גם חושבת שיש לה גוף גברי אבל עדיין היא יפהיפיה!!!

אני מזה לא מסכימה עם הקטע של הגוף

הגברי... אבל אם ככה את חושבת.. אז סבבה.. תראו אני אישית הייתי מוכנה בכיף להראות כמוה..

gloom

New member
עלק גוף גברי../images/Emo66.gif

ראיתם דרדוויל
היא פשוט מושלמת
ובצדק היא הייתה שמה

Moreiro

New member
בדיוק. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

זה שיש לה שרירים לא אומר שיש לה גוף גברי..

212girl

New member
לא קשור לשרירים...../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

פלג הגוף העליון שלה בנוי בצורת משולש _ /\ משו כזה בערך.... היא באמת מקסימה ויפהפיה..על זה אין ויכוח.

inbal145

New member
אז סיכמנו את העניין עם הגוף שלה?

אז יש לה שרירים ויש לה גוף מושלם ולא גברי. בדרדוויל היא בהחלט הדבר היחיד הטוב בסרט לדעתי... יש לה גוף מושלם והייתי מתחלפת איתה בשנייה אם הייתה לי הזדמנות.........

oy my godnes

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרק להזכירכם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלבנות יש גוף שהופך ליהיות דק כאשר הוא מגיע לבן ואז מגיע האגן שהוא בולט.... אז מצויין שיש לה גוף משולשי!!!!! ניסיתי אפילו לצייר! וגם עם יש לה גוף גברי היא עדיין מושלמת...

אה....../images/Emo42.gif

היא יפה והכל, זה נכון אבללללל זה קצת מפחיד בחורה עם מלא שרירים והכל..... ז'תומרת, כמה שאני פמיניסטית והכל, ואני כן (תשאלו את מור
), בנות אמורות להיות טיפה עדינות במראה שלהן, לא
וכאילו, כן, היא ממש ממש יפה, וגם הגוף שלה והכל, אבללללל יותר מדי שרירים זה מתחיל להיות..........
מפחיד!!

לא אמרתי שהיא משוררת../images/Emo42.gif

חחחחחח משוררת........
אני מצחיקה את עצמי היום!!!!!!!!!!!!!!1
(משוררת=מלאה שרירים) חחחחחחחחחח אבלללללל יש לה קצת......... לא יותר מדי, ברור אבל את האמת: היית רוצה שלחברה שלך יהיו יותר שרירים ממך? לא....

למעלה