ג'ניפר קיבלה את הספרררר אתמול בבכורה של EC בניו יורק
P PRINCESS GINA New member 29/7/07 #19 וואי...כל הכבוד לכולכם../images/Emo24.gif מי הכין לה? איך שלחו לה אותו?
L Lopezit New member 30/7/07 #20 יש לה פורום מעריצים מכל העולם שהם הכינו לה.. והמנהלים של הפורום הזה הלכו לNY השבוע כדי להביא לג'ן את הספר (היא הייתה השבוע בNY לקדם את הסרט)
יש לה פורום מעריצים מכל העולם שהם הכינו לה.. והמנהלים של הפורום הזה הלכו לNY השבוע כדי להביא לג'ן את הספר (היא הייתה השבוע בNY לקדם את הסרט)
W West Doll New member 27/7/07 #11 הולי פאק! אני לא יודעת מה יותר מדהים זה שהיא קיבלה את הספר סוף סוף או איך שהיא נראית! איזה מהממת!
Q QueIronia New member 27/7/07 #13 השמלה מכוערת. השיער מכוער. גם ליה רמיני מכוערת (אבל פחות מהשיער ומהשמלה). חשבתי שיהיו תמונות שלה מסתכלת בספר.
השמלה מכוערת. השיער מכוער. גם ליה רמיני מכוערת (אבל פחות מהשיער ומהשמלה). חשבתי שיהיו תמונות שלה מסתכלת בספר.
ח חדש123 New member 29/7/07 #14 וואו אני אישית חושב שג'ניפר ניראת פשוט מעולה! נורא אהבתי את השמלה !! הצבע גם נחמד והשיער עדיין לא גיבשתי דעה... אבל עדין היא ניראת יפיפיה!!!
וואו אני אישית חושב שג'ניפר ניראת פשוט מעולה! נורא אהבתי את השמלה !! הצבע גם נחמד והשיער עדיין לא גיבשתי דעה... אבל עדין היא ניראת יפיפיה!!!
O oren456 New member 29/7/07 #15 אויייש שמלה מזעזעת לדעתי רק האיפור והשיער זה הדבר הכי טוב. ויש לציין שהשמלה הזאת מזכירה לי את השמלת החתונה שלה בצבע אפרסק סרט חותנת בהפרעה...
אויייש שמלה מזעזעת לדעתי רק האיפור והשיער זה הדבר הכי טוב. ויש לציין שהשמלה הזאת מזכירה לי את השמלת החתונה שלה בצבע אפרסק סרט חותנת בהפרעה...