גני אביב

דניאל 71

New member
גני אביב

היי חברות וחברים יקרים שמי דניאל אני מבקר פה ורציתי לשמוע דעות על איך זה לגור בגני אביב ואם מישהו מכיר שם קצת יכול לתת לי סקירה ומה אתם חושבים על השכונה תודה לכולם שבת שלום

Jen74

New member
היי דניאל, ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

אני גרה בגני אביב בערך 8 שנים. הגעתי לשכונה הזאת אחרי כמה שנים של מגורים בת"א מתוך צורך לרדת בעלות השכירות ובחרתי דווקא בגני אביב כי רוב משפחתי רכשה דירות בתנאים טובים (כך חשבו בזמנו) מהקבלן. אני מגדלת לבד את ארבעת בנותיי כך שאני צורכת את מירב השירותים הציבוריים שיש לשכונה ולעיר לתת. מה היית רוצה לדעת על השכונה? אני לא מכירה את לוד כל כך טוב מאחר ואני כמעט ולא מסתובבת בעיר אז אין לי כל כך עם מה להשוות אבל אנשים מדברים על כך שגני אביב היא השכונה בין הטובות בעיר, אולי הטובה ביותר מכל מיני בחינות. שוב, לי באופן אישי אין עם מה להשוות אבל אני יכולה לומר שבאופן כללי אני די מרוצה מהשכונה אבל פחות מהעיר בה אני גרה.

דניאל 71

New member
היי תודה על היחס והברכות

אני מעוניין לדעת איך השירותים הציבוריים שם ורמת המחירים של דירות ואיך האוי בשכונה באופן כללי כול מה שאת יכולה לספר לי ספרי תודה ויום יפה דניאל

Jen74

New member
לגבי מחירים, אני לא כל כך יודעת לגבי רכישה

אני גרה כל השנים האלה בשכירות. כיום אני שוכרת דירת גג 4 חדרים + יחידת הורים בגג שהוא לא מקורה. בעל הדירה רצה 3,500 וייתכן והיה גם מקבל. הגעתי איתו לפשרה שאשלם 6 חודשים 3,000 ו- 6 נוספים 3,200. תושבי השכונה משלמים לחברת ניהול "אורית אור" שהם אחראים על ניקיון ואחזקה של הבניינים וניקיון של החצרות של בנייני 9 קומות. יש מתנ"ס, שני בתי ספר ממלכתיים עד כיתה ו' ואחד תורני-מוסקלי עד כיתה ח'. יש גני עירייה והמון משפחתונים, מעונות וצהרונים פרטיים. יש מתנ"ס פעיל מאוד עם חוגים לילדים, נוער ומבוגרים. יש אולם ספורט שמשמש גם את בתי הספר וגם את המתנ"ס. במרכז המסחרי יש כספומט וזה הכי קרוב לבנק שיש לנו כאן בשכונה. יש חנויות כמעט לכל דבר שצריך וסופרמרקט. יש סטודיו שמפעיל גם חוגים וגם כושר. אם יש לך שאלה לגבי משהו ספציפי באופן מיוחד, תשאל ואם אוכל אענה.

תותחית!!!

גילוי נאות- דניאל הוא סוג של אח בשבילי... אנחנו מכירים מגיל 10. אני באמת מקווה שיעבור לגור בעיר. ככה נוכל לאכול ממטעמי השף דניאל!!! שי

Jen74

New member
עוד מישהו בתחום האוכל? אני בעד../images/Emo45.gif

שמחתי לעזור.

דניאל 71

New member
Jen74 תודה זאת הדירה שאני מחפש

תודה אני צריך לעשות שם סיבוב ולהתחיל לחפש דירות תודה אין כול כך שאלות רק אולי מה זה החברת ניהול הזאת מה התחיבות שלכם אליה ? דניאל

Jen74

New member
הבנתי שהיה ניסיון להתנער מהחברה

אם הבנתי נכון, כל מי שרכש דירה התחייב בחוזה שלו מול "מגדלי הזוהר" שבנתה את השכונה לקחת את "אורית אור" כחברת האחזקה של השכונה. זה בעצם מעין ועד בית שכונתי. כמעט בכל מקום שתלך לגור יש לך תשלום לועד בית וכאן בשכונה אין לכל בניין בנפרד ועד בית. כאן משלמים סכום אחיד ל"אורית אור". בבניינים של 4 קומות זה סכום אחד וב- 9 קומות סכום אחר, קצת יותר גבוה כי יש עניין של תחזוקת מעליות. אורית אור דואגים לניקיון חדרי המדרגות, ניקיון חצרות הבניינים של 9 קומות, תיקונים שונים בבניינים, כמובן שבדירות לא כי זה כבר רכוש של הדיירים עצמם וגם ברחוב לא כי זה כבר בטיפול העירייה. כל מה שנחשב רכוש משותף של הבניין והוא לא פרטי או עירוני, מטפלים בזה העובדים של "אורית אור". החברה הגדילה לעשות והיא לקחה על עצמה גם לפנק את התושבים בכל מיני אירועים לילדים בעיקר כמו הצגות ואירועים לחגים. האירועים מתקיימים בדרך כלל במרכז המסחרי שהוא מתחם מקורה וכמובן שהפעילות היא בחינם.

למעלה