גני אירועים באיזור חדרה

גני אירועים באיזור חדרה ../images/Emo53.gif

שלום לכם ! אנחנו מהמקדימים, ואנחנו מחפשים גן ליולי שנה הבאה באיזור חיפה עד ויתקין {לא ליד הים ). מאוד מאוד אהבנו את הבורג´ בבינימינה אבל הוא קצת יקר לנו וגם לא ראינו הרבה.. נשמח לשמוע את דעתכם על :אחוזת גן, יקבי קיסריה, מגידו, בוסתן בראשית, בין הקשתות וביקתה ביער. מהצצות בפורום ראינו שיש ביקורות טובות על היער בחדרה - אז על זה לא צריך.. בכל במקומות שציינו עדיין לא היינו אז מאוד נשמח לשמוע את דעתכם הכנה בנוגע אליהם.

petel

New member
אנחנו היינו בחתונה בתל מגידו

בשנה שעברה והיה ממש יפה. את הקייטרינג עשו שישקו, שהיו מאוד מאוד טעימים
ובהצלחה בתכנון החתונה אתל

בוסתן בראשית

הייתי בבוסתן בראשית ומאוד מאוד אהבתי. המקום מורכב מכמה מרחבים, אחד מרוצף אבן (רחבת ריקודים וכו´) והשאר מדשאות ענקיות עם עצים ושיחים. הכל מבוסס על עיצובי עץ ואבן (שבילי דק), ומאוד מאוד מיוחד. שיחי תבלין, עצי תפוז שכשהיינו היו בשיא לבלובם (תפוזים על כל העצים). המקום מאוד גמיש ואפשר לעצב אותו איך שרוצים מבחינת מיקום חופה, שולחנות וכו´ (אנחנו לדוגמא רצינו להרחיק שולחנות מרחבת הריקודים) ובעל המקום (יואב) מאוד מאוד נחמד, ומאוד שיתף פעולה והציע לנו תוספות טובות באותו מחיר (עוד ברים, מזנונים וכיוצב´). בקיצור, אם האיזור נוח לכם, אני ממליצה בחום. לגבי בין הקשתות - לא הייתי שם אבל ראיתי את האיזור וזה די איזור תעשייה... גם אם הגן עצמו מהמם, כדאי לקחת את זה בחשבון. המון המון מזל טוב !

אתי@

New member
הייתי באחוזת גן לפני כשנתיים

המקום מאוד מאוד יפה, ממש הזכיר לי יער , אבל קטן. כמה מוזמנים יש לכם??? האוכל היה טעים ומאוד מגוון, ובשפע.

dorlim

New member
ליד הנחל ומקום בטבע

שני המקומות שייכים לאותם בעלים והם מפנים ממקום אחד לשני. שני המקומות נחשבים מאד ברמה ועובד בהם הקייטרינג "טעם וצבע" שנחשב ממש מעולה ו... הבעיה היא שהם יחסית יקרים

תמרה*

New member
ואני שבה וממליצה על ליד הנחל

ועל "טעם וצבע" היחס המדהים שקיבלנו שם, השירות המעולה, מנהל האירוע המדהים, המעצבת המקסימה, הבעלים שיצאו איתנו מה זה בסדר, ומוטי השף המקסים שישב איתנו כמה פעמים על התאמת תפריט שיתאים לאורחים שלנו בקיצור, רק מילים טובות. הייתי עושה את זה שוב שם

ליד הנחל

אני יודעת שיש פה תגובות מעולות על ליד הנחל ומקום בטבע אבלרועי ואני מאוד התאכזבנו מהמקום -לא איך שהוא נראה. רועי קבע עם אחת הבנות שנגיע לשם בשעה מסוימת ורצינו לראות גם את מקום בטבע כי אמרו לנו שזה אותם בעלים. כשהגענו לשם אף אחד לא חיכה לנו ואמרו שאי אפשר לראות אתמקום בטבע כי אין שם אירוע והם לא ידעו על זה, ובנוסף ייבשו אותנו לחכות20 דקותעד שיתפנו אלינו. אותנו זה נורא הרגיז כי בכל מקום חיכו לנו ופתחו גם את המקום במיוחד בשבילנו. מלבד זאת, בגלל האיחור וחוסר ההבנה שלהם היינו צריכים ללכת מהר כי קבענו בעוד מקום באותו יום {אנחנו נורא עסוקים }-למרות שאת כל זה הודענו להם מראש. מהניסיון הזה נראה לי שהמקום שם עושה חתונות בתעשייה ולא ממש אכפת להם זוג אחד או יותר.. אני מצפה לזה שלא תסכימו איתי , אבל...

שירי71

New member
מסכימה וגם...

א. זה קרה גם לי שקבעתי ובאתי במיוחד מתל אביב ואיש לא הבין מי אני ולא חיכו לי וכלום. ב. חברה שלי התחתנה שם ולא מילאו את צלחות הבשר כך שוויתרנו על חלק מהאוכל. ג. חברה שהתחתנה שם סיפרה לי שהיחס שלהם אל המשפחה שלה היה ממש לא יפה.

*שיר

New member
"ליד הנחל" אחלה מקום, אבל ל"מקום

בטבע" אין רשיון עסק והם שיקרו שיש להם (2 דברים מאוד בעייתים) אז אני לא אומרת לפסול אותם, אבל כדאי לחשוב על זה...

אינצה

New member
עוד תגובה קטנה על ליד הנחל

חברים שלנו מתחתנים שם בעוד שבועיים והם כבר מצטערים על זה. אין עוררין על זה שהמקום יפה והאוכל מעולה, אבל היחס אוי אוי היחס! אני לא בקיאה בכל הסיפור כי כל פעם שמעתי רק חלקי דברים, אבל השורה התחתונה היתה שהם סיכמו משהו עם אחד השותפים והשותף השני לא הסכים לכבד את ההסכם (יש כאן גם פשלה של החברים שלי שלא טרחו לרשום את ההסכם- הם אומרים שהוא עשה רושם כל כך אמין שהם לא תיארו לעצמם שיהיו בעיות). בסופו של דבר לפי מה שהבנתי הם יצטרכו להוסיף הרבה כסף בגלל שההסכם לא כובד. מסקנה - לדאוג לרשום כל דבר (עם כל נותן שירות בחתונה) בחוזה ובקשר לליד הנחל פשוט להיות קצת יותר חשדנים.

סרינה

New member
ומקום בטבע, לעומת זאת... ../images/Emo24.gif

אנחנו התחתנו שם לפני חודש וחצי, והמקום היה פשוט נהדר. נכון, מבחינת היחס שלפני יש טובים ומשקיענים מהם (אני חושבת שלפחות חלק מהצוות משותף לשני הגנים), אבל הברגע האמת הם לא איכזבו: הדשא היה ירוק ושלם, התאורה היתה נהדרת (ולא הוספנו טייכמנים למיניהם), והכל היה מסודר בדיוק כמו שרצינו. הם אמנם עשו לי התקף לב קטן כשהגענו לגן, וגילינו פתאום שהכריות שהזמנו לרפד את ישיבת האורחים מונחות בערימה גדולה בצד, ובמקומן מסודרות שורות של כיסאות שבכלל לא רצינו, אבל עד שהגיע האורח הראשון כבר כל זה היה מאחורינו. עניין הרישיון הוא (כמובן) בעייתי, אבל הבנתי שלהרבה מאוד גנים (למעשה, לרובם) אין רישיון. הנקודה החזקה של "מקום בטבע" היא מיקום החופה, שנמצאת למרגלות אמפיתאטרון טבעי ויפהפה. ככה כולם רואים, יושבים על כריות (או כיסאות, לדודה פאניה), ומרגישים כחלק פעיל מכל מה שקורה. מכיוון שהדבר האחרון שאני רציתי הוא חופה מוגבהת, שלכולם ייתפס הצוואר מהסתכלות אליה, בשבילי זה היה נהדר. גם האורחים שלנו לא נרגעו מהעניין עד היום. נ.ב., משיהי שמעה מהילית*? היא מרגישה יותר טוב? הילית, אם את קוראת, קבלי
ענק! ס.

הילית*

New member
תודה חמודה על ההתעניינות ../images/Emo24.gif

אני עדיין לא כ"כ בסדר- האף כל הזמן נוזל ואני די מסטולית אבל יש לי כנראה כוחות על אנושיים... היום, משעה 7:30 עד 22:30 הייתי בחוץ בריצות- לסגור דברים בעבודה לפני החופש, ללכת לטיפול קוסמטי אחרון ו... למדוד בפעם האחרונה את השמלה ולקבל אותה וגם לקנות את התכשיט....

למעלה