גני חינוך מיוחד לבני שנתיים בשרון

חלילית2

New member
גני חינוך מיוחד לבני שנתיים בשרון

שלום לכולם. אני מחפשת גנים פרטיים לילדים אוטיסטים באזור כ"ס/רעננה/הוד השרון שלא שייכים לאלוט. עד כמה שידוע לי, מעל גיל 3 כבר יש גנים תקשורתיים למיניהם ששיכים למשרד החינוך. בני בן שנתיים וארבעה חודשים ואובחן לא מזמן כאוטיסט, ואני מעוניינת להכניס אותו עוד השנה! למיסגרת. היות וכל המעונות השיקומיים של אלו"ט מלאים עד אפס מקום +רשימות המתנה, ברצוני לדעת איזה מסגרות נוספות קיימות לילדים אוטיסטיים מתחת לגיל 3 ואיך אני מגיעה אליהן. או במילים אחרות, מאיפה אני מתחילה לחפש , האם יש אתר אינטורנט שיכיל את האינפורמציה הזו? אודה לכל מידע וטיפ אפשרי.

על מעון פט"ל בנתניה שמעת?

זה מעון לילדים עם עיקוב התפתחותי בנתניה ובדיוק התפנה שם מקום.

חלילית2

New member
לא שמעתי עליו. תודה רבה. אשמח לקבל

פרטים נוספים על המקום(אפשר גם במסר אם יותר נוח לך..). האם את מכירה אותו אישית? האם את ממליצה עליו?

קרני 12

New member
גם אני אשמח לקבל פרטים על המעון

האם הוא מעון בבעלות פרטית או שהוא שייך לגוף ציבורי? מי מפקח עליו? אשמח לקבל קישור לאתר אם יש להם או טלפון שלהם דרך המסר

מעון פט"ל

מעון פטל אינו פרטי אך אינני יודעת לאיזה גוף ציבורי הוא שייך מה שבטוח הוא גם לא שייך לעירייה, האמת שאני בסה"כ בת שירות שם כך שלא ממש משתפים אותי בכל הפרטים הללו אך אני מאמינה שאם אשאל יאמרו לי אני אתעניין מחר בכל הפרטים ואחזיר לך תשובה.
רחלי

Nellie Bly

New member
מעון פטל

09-8321579 מוכר ע"י משרד הרווחה.הוא מיועד לילדים עד לגיל שלוש-(אני חושבת שיש צורך באבחון ברור)מקבל אליו בעיקר ילדים עם פיגור-שכלי. נחשב למעון יום מצויין,עד כמה שזכור לי הצוות שעובד שם מאוד מקצועי וישנה עבודה אינטנסיבית ומקיפה. בהצלחה.

למעלה