אז... הייתי בגן עפרוני, בגן של רוזי, של דסי,
של סמדר, של רוחי וגן בלאגן. נשאר לי לראות את זה של נעמת שאתמול המליצו לי 3 אנשים יחד פה אחד! על כל הגנים שביקרתי בהם קיבלתי המלצות חמות. כנראה שארשם בסוף לגן הכי קרוב לי. אהבתי באופן אישי את רובם... עפרוני - הראשון -מיד מצא חן בעיני כי מאוד הזכיר לי את גן חובה שלי...
השרה עלי אווירה חיובית. מאוד מסודר, מאובטח, גדול ומרווח (נועה לא היתה, זה היה היופ החופשי שלה, אבל הגננת שהחליפה אותה נראתה לי מאה אחוז!! לטעמי בהחלט!
). המחיר שלו הוא 2300 ש"ח שזה יותר יקר מגן רוחי ורוזי (2000 ש"ח ). הגן של דסי - אהבתי מאוד את הגן, הגינה היפה ואת התקשורת של דסי עם הילדים. הכל נראה לי "קסום" כזה בגן שם... (המחיר - 2300 או 2400 לשנה הקרובה
) התרשמתי שהגן של דסי הוא גן "צפונבוני" כזה
לילדים שמחפשים סטייל...
אהבתי גם שהוא נושק לגינה הציבורית שלנו, אז השתעשעתי ביתרון שאוכל תמיד לטייל עם הכלבים בגינה ולצוטט מאחורי השיחים לקולה של בתי שם...
בגן בלאגן פגשתי את הגננת אדווה שנראתה לי מאוד וגם העוזרת גננת! הגן לכשעצמו נראה גם נחמד, אבל הוא בשטח מצומצם יחסית של הקומה התחתונה של בית מגורי בעלת הגן. (שכן שלי - הבן שלו שנה שניה שם והם מאוד מאוד מרוצים!) הגן של רוחי - מאוד גדול ומרווח. אהבתי את זה. רוחי והעוזרת שלה נראו לי בסדר גמור. אם תבקרי אצל רוחי - תקבלי ממנה ברושור שהוציאה לפרסום הגן ובו רשימה של המלצות של הורים. דברתי גם עם שכנה שלי ששני הבנים שלה שם כבר שנה שניה והיא מאוד המליצה. בגן של רוזי - לא יצא לי להכיר אישית הורים לילדים משם, אבל שמעתי המלצות רבות מCEF
אהבתי שיש לה כלב נחמד שהוא חלק מצוות הגן וגם הרבה מאוד מתקני משחקים לילדים, אני חושבת - הכי הרבה מכל גן שראיתי בישוב. גן סמדר... כבר הייתי עייפה מדי בשביל להתרשם וגם הגעתי בדיוק שהאכילו את הילדים...
ככה שממילא זה לא התאים להיות שם... וגם התחלתי להרגיש כמו לפני החתונה כשהלכתי ל 7 קייטרינגים שונים לטעימות... ואחרי שנורא מתלהבים מהטעימה הראשונה והשניה... החל מהטעימה השלישית זה כבר הופך לעול וכבר בקייטרינג הרביעי - מגיעים בחוסר תיאבון...
אז ככה בערך הרגשתי עם גן סמדר שהיה האחרון שבדקתי באותו יום. בכל מקרה, מכיוון שזו בתי הבכורה ואני פעם ראשונה בקטע הזה של חיפוש גן, הנחו אותי שהבחירה שלי צריכה להיות עפ"י התרשמות מהגן והגננת. הוספתי לזה עוד 2 דרישות מצדי: 1. שהגננת תוציא את הילדים לטיולים מחוץ לגן (בגן עפרוני ובגן בלאגן) ו2. שיהיו "חוגים" = הפעלות של אנשי מקצוע שמגיעים פע או פעמיים בשבוע לפעילות בגן (אני חושבת שזה מתבצע בכל הגנים שבררתי). זה בערך הסיכום שלי