גני ילדים

בוגבוז

New member
גני ילדים

זקוקה להמלצה על גני ילדים בכוכב יאיר/צור יגאל לגילאי 2-3

alonaski

New member
אני בדיוק עושה עכשיו סבב חיפוש גן לקטנה ../images/Emo13.gif

יכולה לספר לך באיזה גנים הייתי ואיפה הם נמצאים. אבל אין לי נסיון קודם... ההמלצות שקבלתי על הגנים - כולן המלצות טובות. יש פה הרבה גנים והם כולם נחמדים מאוד! אתם חדשים כאן?

בוגבוז

New member
גני ילדים

מתכננים לעבור בקיץ, אני אשמח לדעת באילו גנים היית ואילו המלצות קיבלת :)

alonaski

New member
אז... הייתי בגן עפרוני, בגן של רוזי, של דסי,

של סמדר, של רוחי וגן בלאגן. נשאר לי לראות את זה של נעמת שאתמול המליצו לי 3 אנשים יחד פה אחד! על כל הגנים שביקרתי בהם קיבלתי המלצות חמות. כנראה שארשם בסוף לגן הכי קרוב לי. אהבתי באופן אישי את רובם... עפרוני - הראשון -מיד מצא חן בעיני כי מאוד הזכיר לי את גן חובה שלי...
השרה עלי אווירה חיובית. מאוד מסודר, מאובטח, גדול ומרווח (נועה לא היתה, זה היה היופ החופשי שלה, אבל הגננת שהחליפה אותה נראתה לי מאה אחוז!! לטעמי בהחלט!
). המחיר שלו הוא 2300 ש"ח שזה יותר יקר מגן רוחי ורוזי (2000 ש"ח ). הגן של דסי - אהבתי מאוד את הגן, הגינה היפה ואת התקשורת של דסי עם הילדים. הכל נראה לי "קסום" כזה בגן שם... (המחיר - 2300 או 2400 לשנה הקרובה
) התרשמתי שהגן של דסי הוא גן "צפונבוני" כזה
לילדים שמחפשים סטייל...
אהבתי גם שהוא נושק לגינה הציבורית שלנו, אז השתעשעתי ביתרון שאוכל תמיד לטייל עם הכלבים בגינה ולצוטט מאחורי השיחים לקולה של בתי שם...
בגן בלאגן פגשתי את הגננת אדווה שנראתה לי מאוד וגם העוזרת גננת! הגן לכשעצמו נראה גם נחמד, אבל הוא בשטח מצומצם יחסית של הקומה התחתונה של בית מגורי בעלת הגן. (שכן שלי - הבן שלו שנה שניה שם והם מאוד מאוד מרוצים!) הגן של רוחי - מאוד גדול ומרווח. אהבתי את זה. רוחי והעוזרת שלה נראו לי בסדר גמור. אם תבקרי אצל רוחי - תקבלי ממנה ברושור שהוציאה לפרסום הגן ובו רשימה של המלצות של הורים. דברתי גם עם שכנה שלי ששני הבנים שלה שם כבר שנה שניה והיא מאוד המליצה. בגן של רוזי - לא יצא לי להכיר אישית הורים לילדים משם, אבל שמעתי המלצות רבות מCEF
אהבתי שיש לה כלב נחמד שהוא חלק מצוות הגן וגם הרבה מאוד מתקני משחקים לילדים, אני חושבת - הכי הרבה מכל גן שראיתי בישוב. גן סמדר... כבר הייתי עייפה מדי בשביל להתרשם וגם הגעתי בדיוק שהאכילו את הילדים...
ככה שממילא זה לא התאים להיות שם... וגם התחלתי להרגיש כמו לפני החתונה כשהלכתי ל 7 קייטרינגים שונים לטעימות... ואחרי שנורא מתלהבים מהטעימה הראשונה והשניה... החל מהטעימה השלישית זה כבר הופך לעול וכבר בקייטרינג הרביעי - מגיעים בחוסר תיאבון...
אז ככה בערך הרגשתי עם גן סמדר שהיה האחרון שבדקתי באותו יום. בכל מקרה, מכיוון שזו בתי הבכורה ואני פעם ראשונה בקטע הזה של חיפוש גן, הנחו אותי שהבחירה שלי צריכה להיות עפ"י התרשמות מהגן והגננת. הוספתי לזה עוד 2 דרישות מצדי: 1. שהגננת תוציא את הילדים לטיולים מחוץ לגן (בגן עפרוני ובגן בלאגן) ו2. שיהיו "חוגים" = הפעלות של אנשי מקצוע שמגיעים פע או פעמיים בשבוע לפעילות בגן (אני חושבת שזה מתבצע בכל הגנים שבררתי). זה בערך הסיכום שלי

גלא

New member
גן עפרוני

גם אני בטירוף של חיפוש גנים לשנה הבאה, כתושבת כוכב יאיר אני מעדיפה, גם לאור כל ההמלצות, לרשום את בתי לגן עפרוני. מה שמפריע לי שאין כל אפשרות לבחור בין יום מלא (עד 16) ליום חלקי (עד 13:20). אשמח לדעת אם יש אמהות נוספות אשר מעוניינות לרשום לחצי יום לגן עפרוני על מנת שאוכל ליזום פניה מרוכזת, וזאת לאור הדרישה, לעפרה מימון ובמידת הצורך לראש המועצה.

alonaski

New member
מוזר... ../images/Emo4.gif האמת היא שבקרתי היום גם בגן נעמת

בצ"י ומסתבר שגם שם אין אפשרות ליום קצר... למרות שהגננת אמרה לי שאין הבדל במחיר בין עד 13:00 או עד 16:00 , שרה - האחראית אמרה לי שאין בכלל אופציה לעד 13:00 ...
אני גם בעד יום קצר, לפחות בחודש או כמה חודשים ראשונים, בהתחלה.... את מוזמנת לצרף את שמי לפניה לעופרה.

RakefetA

New member
לא יודעת אם פניתם אבל זה די ברור- יש אפשרות

לקחת את הילד באיזה שעה שרוצים, הכוונה "אין אפשרות עד 13:00" זה שתשלמו אותו דבר עד 13:00 או עד 16:00
יש מספיק ביקוש כדי שהם לא יפתחו אופציה מוזלת עד 13:00. ופנייה לא תעזור
הכסף מדבר

alonaski

New member
לא מדוייק... כי שמעתי כבר מגננות שלא מוכנות

שהורים יגיעו לקחת את הילדים לפני השעה המקובלת בגן לכולם כי אז זה יוצר תיסכול לשאר הילדים שהוריהם לא הגיעו וצרכים לחכות עד 16:00 . מעין סירוב המבוסס על גישה מקצועית.

RakefetA

New member
לגיל שנתיים+

אני מאוד ממליצה על "עפרוני" , גן של המועצה (מעון) בכוכב יאיר. יש שם גננת מדהימה בשם נועה וצוות מטפלות נחמד, גן גדול עם חצר ותנאים טובים, הוא לא זול יותר מגן פרטי (אולי לא משמעותית) , אבל יש את היתרונות של פיקוח, ואם אתם עוברים לכוכב יאיר (ולא לצור יגאל) אז זה גם סמוך לגן המועצה של גיל 3+, והמעבר יחסית קל (מבחינת הכרות עם המקום ועם הצוות). נמצא במתחם הגנים שליד ביהכנ"ס בכוכב יאיר.

RakefetA

New member
אוקיי

זה משתנה, אבל את יותר מתמצאת... אז תמליצי על אחרים- תרגישי חופשי
(אם בכלל יהיה מקום בעפרוני) שיהיה פה מגוון המלצות....

גני ילדים תשובה

ממליצה בחום על גן עפרוני בכוכב יאיר. בני היה שם יש שם גננת מדהימה בשם נוע, תמסרו לה שאני המלצתי. בהצלחה, אלין

RakefetA

New member
לא להשמיץ, הגיוני, אבל למה לא להמליץ?

למה רק במסרים? בעיניי חלק מהקטע בפורום זה שאחר כך מישהו יכול להכנס לעשות חיפוש על גנים ולמצוא מישהו שעשה סקר מקיף (לא כמוני שכתבתי רק על גן אחד...) ולקרוא דעות שונות, השוואה, ולעשות מיון ראשוני לפני שהולך להתרשם בעצמו. למה זה לא ראוי? אם זה נעשה בצורה יפה, בלי להשמיץ או "ללכלך". אם מישהו כותב הודעה לא ראויה אפשר למחוק אותה, אבל לא ראיתי כאן כזו עד עכשו (בנושא הגנים לפחות).

alonaski

New member
אני דווקא חושבת שזה נושא מאוד אקטואלי ומידע

חשוב. עכשיו מתחילה ההרשמה לגנים ונחמד יהיה לשמוע חוות דעת. זה מידע שרלוונטי לכמה מאתנו כאן

למעלה